Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
allaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh bu sene erkek senesi resmennn 24ünde bakalım doktor bana ne dicek tabi gösterirse o da :)

Evet, erkek senesi sanırım.
Hadi bakalım, inşallah gösterir.

hmmmm dur bakayım indirime girer belki. e bebekte 301 var sanırım ama o da tükenmiş.

Evet, dün bir anda Trendyol’da stoğa girdi.
Eşim almış hemen.

Tekrar girebilir, takibe al istersen.

.

Reactions: kdv
Bulunduğun şehirde ebebek mağazası varsa gidebilirsen git canım. Sistemden bakarak f300 modelini aldım pazar günü, hem de internete göre baya uygundu

Sağol canım öyle yapıyım bari burda geçenlerde gördüm sanki gargara mı burun spreyi mi bişey yapıyorlardı evde
Benim sinüzitim var baş ağrısı ve geniz akıntısı için 1 bardak suya 1 çat kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat attım. Sonra biraz büyük boy bi şırıngaya çektirip (tabiki iğnesiz) kafamı 45 derece yana yatırıp üstte kalan deliğe sıktım. Sonra öbürüne 2 3 tekrar. O günden beri rahatım. Geçmiş olsun canım, halsizlik için de şeker sorunun yoksa mandalina portakal

Bende çok severim uykuyu da inşaallah gelir geri

F235 alacaktım eşim araştırdı f301 i seçti onu kullanıyorum

Ayy tövbe bismillah korku filmi gibi ben eski usul yapcam 2.5-3 olana kadar yanimda yatsın böylesi daha korkunç valla. Ben zaten kendi golgesinden bilekorkan biriyim birde bu tarz bişey yaşamak hic istemem.
Bende internet ortamından izlenen değil de telsiz olanlardan alırım muhtemelen

Maşallah gözün aydın

Valla beni basmıyor odadaki ısıtıcıyı açıyorum hatta

Geçmiş olsun nasıl oldun. Tuzlu bir şeyler yeseydin

Aleyküm selam canım geçmiş olsun. Sıcak şeyler tüket bol bol. Keçi boynuzu özü varsa ondan ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…