Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yok, bir şey olmaz 2-3 günden, 1 haftadan da bir şey olmaz sonra günlerini yakalıyorlar
Peki bu hafta kontrole gittiğimde 6 gün geride derse, gelişim geriliği mi var demek acaba. Aradaki fark arttığı için çok gerildim ben. Doktor 2 gün dedi diğer kontrolde 3 gün dedi. Ama kese boyutun uyumlu dedi

Bu haftalarda çok fazla önemli değilmiş geriden ya da ileriden olması. Değişebiliyormuș. Kafanıza takmayın benimki hiç gününde ileride geride demiyor bile. Burda vardı kızlardan öyle olan sıkıntı yok çok şükür hiç birinde

Peki bu hafta kontrole gittiğimde 6 gün geride derse, gelişim geriliği mi var demek acaba. Aradaki fark arttığı için çok gerildim ben. Doktor 2 gün dedi diğer kontrolde 3 gün dedi. Ama kese boyutun uyumlu dedi

yok hiç öyle düşünme haftan erken şu an,
benim de 4 gün ilerideydi, ben onu hiç dikkate almadım kendi tarihini dikkate aldım, sonra eşitledi zaten, yakaladı gününü bahsettiğin gibi gelişim geriliği olduğunda 50 bin tane test isteyip seni panikletiyolar zaten 1 hafta da geri kalabilir gününden sorun yok onda, onu genelde boy ölçüsüne bakıp söylüyorlar çünkü, şu an bebeğin küçük daha, onunla şu an kafanı karıştırma, sağlıklı dediği sürece sorun yok

Iyi olmana sevindim. Halsizlik bende de aynı ya resmen oturamıyorum yürüyemiyorum.

Ay öyle miii valla. Midem baya suyla falan doluydu ben dedim ondan oldu heralde demek değilmiş

Becermeye becerirsin bende fırında yapıyorum iyi oluyor ama istediğim gibi taş gibi olmuyor

F301 kullanıyorum şimdilik iyi bence

Reactions: kdv
Çok teşekkür ederim destekler için Allah herkesin gönlüne göre versin. Bende cesaret edip doktora gidip güzel haber alırsam rahatlayacağım inş :)

Nerdeyse çoğu kişinin geride ileride olabiliyor o gerilik baş popo mesafesine göre oluyoe ama doktorum her bebek farklı gelişimin bir sırası yok haftasını yakalar önemli değil iki hafta kadar olmasi demişti yani bblebek kendi kafasına göre tek tek geliştiriyor biyerlerini merak etme 2-3 gün hiçbir şey değil önemli olsa söylerler zaten

Ilk gittiğimde 9 gün geriden geliyordu . İkincide 4 gün geriden geliyordu. Bu gidişimde gününü yakalamış elhamdülillah. Anlıyorum insan tedirgin oluyor.ama birdaha gitveya sonrakinde yani zaman geçtikçe toparlıyor Allahin izniyle. Birde buna gelişim geriliği denmiyor o şekilde düşünmeyin. Geç döllenme diyorlar. Sağlıkla kavuşun inşallah

Elin alışık değilse ve tatlı yoğurt seviyorsan al canım, çok iyi bulmuşsun tefalin ikinci elini, çalışıyorsa kaçırma. Bi de maya olarak büyüyo ya da vivo marka alıyorum ben mis gibi oluyor. Makinanın artısı süresi geçti ekşidi, sulandı derdi olmaması. Zaten bebeyle uğraşırken zaman kavramımız karışacak

Ben asla geçti demiyorum artık. Bazen günlerce hiçbir şeyim olmuyor. Bazen durduk yere neredeyse midemi çıkaracak kadar çok çıkarıyorum. Belli bir düzeni yok bende en azından.

Evet, dememek lazımmış.
Şimdi iyiyim mesela, hiç sevmem süt.
Canım kekin yanına süt istedi.

.

ağzına sağlık vallahi ne güzel anlatmışsın ben kışın her ay 10 ar 10 ar iğne olurdum bu beladan çeken bilir gerçekten
deneyeceğim inşallah biraz cesaret etmek lazım sanırım

bak şu an da gaza geldim. allah allah nidaları ile alacağım sanırım ashfkjahşfs

Kizlar merhaba biz doktordan geliyoruz hersey yolunda. Ben Isviçre deyim burda 16. haftadan once soylemiyolar cinsiyeti. Nub teorisine gore fikirlerinizi alabilirmiyim doktoru biraz zorladim erkek gibi dedi ama emin degilim dedi

Eklentiler

• 79818278-3815-42E9-8BD7-243D4AEA9D8E.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 786387C2-451F-4DC9-A840-A5A553F9CC34.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 74
  • 80C8E1BB-6AC9-4B5A-B8B6-1E99885E6076.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 74
Zor şeyler yaşamışsın. Stres olmakta haklısın. Ama stres de zararlı uzak durmaya çalış. Öykünü doktorun biliyordur zaten. Kafandaki tüm soruları sor doktordan aldığın cevaplar seni daha çok tatmin edecektir. Bir de bu ilk haftalar biraz daha sıkıcı ve zor ilerliyor. Biraz daha büyüdükçe kontrollerde el kol hareketleri taklalar gördükçe daha güzelleşiyor herşey Daha pozitif oluyorsun. Kafanı meşgul edecek birşeyler yap bu süreçte. Elişi geliyorsa elinden bebeğine birşeyler ör yoksa romantik komedi diziler olabilir, eğlenceli kitaplar olabilir böyle şeylerle oyalamaya çalış kendini. Stresin sana zarar vermesine izin verme herşey çok güzel olacak, sağlıkla kavuşacaksın inşallah bebeğine

Kizlar merhaba biz doktordan geliyoruz hersey yolunda. Ben Isviçre deyim burda 16. haftadan once soylemiyolar cinsiyeti. Nub teorisine gore fikirlerinizi alabilirmiyim doktoru biraz zorladim erkek gibi dedi ama emin degilim dedi
Maşallah bebişine cinsiyetten anlamıyorum ama çenesi ve minnak burnu ne kadar tatlıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…