Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
O niyee gııı hahahaha sakinn oll pampaaa 6 ay kaldıı
Ben çok düşünmüyorum birşey bakmıyorumm yoksa geçmiyorr gün başım ağrıdı
yok kız ondan değil
bunlar sonradan da alınacak şeyler
ama yılbaşından sonra acaip zam gelecek
durduk yere kazıklanmak istemiyorum sadece :)

yok kız ondan değil
bunlar sonradan da alınacak şeyler
ama yılbaşından sonra acaip zam gelecek
durduk yere kazıklanmak istemiyorum sadece :)
Dogrudur ama işte yapcak birşey yohh bee canoo birşekilde yükseliyorrr birşekilde alıcazz durumumuz kısıtlı ama işte idare idare alıcazz napalımm bitti zaten aralıkk cinsiyette belli değill bizim eşimde diyor daha erken ona bıraktımm

Son düzenleme:
Reactions: kdv
Kizlar merhaba biz doktordan geliyoruz hersey yolunda. Ben Isviçre deyim burda 16. haftadan once soylemiyolar cinsiyeti. Nub teorisine gore fikirlerinizi alabilirmiyim doktoru biraz zorladim erkek gibi dedi ama emin degilim dedi

Şu gördüğüm şey nub ise bence de erkek canım.

Noldu sonucun çıktı mı bende genoksta yaptırdım dün verdim kanı
Evet canım dün akşam çıktı bende yazacaktım bugün buraya çokşükür temiz çıktı bu arada oğluşumuz olacakmış 16. Haftada yeni cinsiyeti öğrenebilidikinşallah seninkide temiz gelecek dualarım seninle. Biraz geç çıkabilir ama korkma olurmu?ben tedirgin oldum ama öyle değilmiş.

Evet iğnele ilaçlar ilkte kırmızıydı bu iki hafta dır kahve kahve devam ediyor
Kahveye döndüyse bebekte saglikliysa sıkıntı etme bence canım, burda bir çok arkadaş aynı sorunları yaşadı. Bende bir iki damla kırmızı kan gördüm daha sonra kahverengi olarak devam etti on gün içersinde bitti.

Çok sevindim canım, gözünüz aydın.
Bir erkek daha demek.

.

Canım mayalama konusunda bende kendime guvenemesim için ilk başta migrosta maya tozu var çok kullanışlı 4 tane oluyor probiyotik li falan içeriği temizdi tam tutuyor eksi falan da olmuyo çok basit alışana kadar öyle kullan bence bide normal yoğurtla mayalarsanda bol bol kaşık kaşık köy tutsun

Reactions: kdv
Allah yardım etsin canım çok uzun sürdü onun için korkuyorum böyle çamur gibi özellikle sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…