- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #8.861
E tamam, ikisi de vajinal ve sağda.Yok canim alttan buda ilk bebisim buda alttan kontrol.
İkisi de erkek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tamam, ikisi de vajinal ve sağda.Yok canim alttan buda ilk bebisim buda alttan kontrol.
Burada kaç hafta kaç günlük canım?Merhaba Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız?![]()
Sayın asistan, nasıl yapalım?
8 hafta 4 günBurada kaç hafta kaç günlük canım?
Bu karabiber limon bal onu yaptım oksurmem biraz azaldı canım eğer artarsa senin dediğine de bakayım bı çok sağolAyyy Bolu da bendee universite okumuştum. bilirim soğuğunu dikkat et canım belki üşütmüs de olabilirsin. bu arada bende bı duş alıp yattım saçımı kurutmadan hemen burnum tıkanmış
Kuzum ben öksurme başlayınca zencefil tozu çörek otu tozu ve balı karıştırıp macun şeklinde yutuyorum. bağışıklık için iyi diyorlar iyi de geliyor. dene istersen.
Bende 2.5 haftalık hamileyken ilk dozu oldum bilmeden ikinciye Allah kerim vallaAman hastalık felan uzak olsun hepimizden
![]()
Yaa ilaç mi o kuzum yoksa deniz tuzu falan mı o kadar basım ağrıyor ki burnum falan tıkalı dediğin gibigerçekten öyle. ben de her gün yıkanırdım ama haftada 2ye indirdim bunu. riske atmak istemiyorum hiç bir şeyi
eşinin ailesi yardım ediyor mu peki sana. kalkıp yemek falan yapma sakın sen
ay hiç sorma :)
aaa geçmiş olsun kuzucum. eğer burnum tıkanırsa doktoruna sor yine ama nasorinse çok iyi geliyor. bir burun deliğinde sıkıyorsun diğerinden çıkıyor. öyle bir rahatlarsın ki. en azından baş ağrın olmuşmaz.
bunu hemen bir kenara not edeyim. umarım lazım olmaz ama lazım olursa diye.
ayy bu çok güzelmiş.... bunu nereden aldın
dün akşam yetiştirememişler. ama sistemdende çıkması gerekiyormuş o yüzden böyle yapmışlar. kavuştum kargoma. eğer elime dün ulaşsaydı daha güzel olurdu tabi. sabah duş almıştım. duştan çıkınca her yerim kurudu. kargoda mustela çatlak kremiydi. en azıdan duştan çıkınca sürerdim :)
Güzel bi meslek olduuSayın asistan, nasıl yapalım?
Mesleği kabarttık.![]()
Tatlım, kese içinde bebeği ilk gördüğünüz foto lazım.8 hafta 4 gün
Ohh ohh desene 3.kızçe geliyor bize zaten aksi doğmuyo içime benimde bulantım aşermem aynı limon ve tuzla yaşıyorum ye ekşiyi doğur ayşeyiKarındansa kız canım.![]()
Bu karabiber limon bal onu yaptım oksurmem biraz azaldı canım eğer artarsa senin dediğine de bakayım bı çok sağol
Yaa ilaç mi o kuzum yoksa deniz tuzu falan mı o kadar basım ağrıyor ki burnum falan tıkalı dediğin gibi![]()
basiniz sağolsun Allah yardimcilari olsunBenimde kuzenim geçen ay 34 yaşında 4. Çocuğa 8 aylık hamileydi bebeği aldılar yaşıyor anne komadan sonra vefat etti maalesef![]()
buyrunuzTatlım, kese içinde bebeği ilk gördüğünüz foto lazım.![]()
![]()
Peki bu teori ne kadar dogru askitomE tamam, ikisi de vajinal ve sağda.
İkisi de erkek![]()
Hiç bilmiyorum canım, istersen diğer çocuklarının usgleri de gönder, onlara da bakalım tutuyor mu?Peki bu teori ne kadar dogru askitomdesene üçüncüyüde garantiledik
bu kiz olursa fabrikayi kapaticam dedim erkek olursa 3leriz diyoduk
hayirlisi tabiki allahtan sadece saglikli ve hayirli evlat olmasini diliyorum kiz erkek farketmez
![]()
Yok bitanem benim 1 tane simdilik. Eger karnimdaki kiz olursa bidaha yapmam diyorum. Yani belli de olmaz ama erkek olursa ucuncuyu de yaparim demek istedim.Hiç bilmiyorum canım, istersen diğer çocuklarının usgleri de gönder, onlara da bakalım tutuyor mu?![]()
Yok bitanem benim 1 tane simdilik. Eger karnimdaki kiz olursa bidaha yapmam diyorum. Yani belli de olmaz ama erkek olursa ucuncuyu de yaparim demek istedim.tesekkurler efenim
![]()
Ah yanlış anladım ben kuzumYok bitanem benim 1 tane simdilik. Eger karnimdaki kiz olursa bidaha yapmam diyorum. Yani belli de olmaz ama erkek olursa ucuncuyu de yaparim demek istedim.tesekkurler efenim
![]()
Benim yengemde iki oğlan bi kız doğurdu kızda istiyor bi kız kardeş daha ama bilsem diyo kız olacağını yaparım diyo insan bazen kız oldumu 2ciye erkek istiyor erkek oldumu da 2ciye kız isteniyor ikisi olsun diyor hep insanYok bitanem benim 1 tane simdilik. Eger karnimdaki kiz olursa bidaha yapmam diyorum. Yani belli de olmaz ama erkek olursa ucuncuyu de yaparim demek istedim.tesekkurler efenim
![]()
Ben demicektim aslındada düşündüğümden oyle demiştim kuzum afedersinKızlar yaa, hassas bir dönemden geçiyoruz hepimiz.
Malum, hamilelik hormonları alt üst ediyor.
Ben iki doz aşımı da yaptırmış olmama rağmen, doğumda vefat eden anneleri duydukça çok içselleştiriyorum.
Acaba bu mevzuyu burada çok gündeme getirmesek mi?
Aşı propagandası yapmak için hamileler haberlere yeterince konu oluyor zaten.
Herkesin aklı fikri var, 1 yıldır aşı ile ilgili herkes kendince bir fikir geliştirdi zaten.
Eminim çok iyi niyetli bu paylaşımlar.
Ancak boşu boşuna da şimdiden doğum korkusu oluşsun istemiyorum.
Bu tamamen benim fikrim, siz ne düşünürsünüz bilmiyorum.![]()