- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #8.881
Aminn allah razı olsun, hamileler artık allah'a emanet bu süreçte rabb'im korusun inşallahbasiniz sağolsun Allah yardimcilari olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn allah razı olsun, hamileler artık allah'a emanet bu süreçte rabb'im korusun inşallahbasiniz sağolsun Allah yardimcilari olsun
Çok haklısın benimde moralim çok bozuldu kafam bi an oraya gitti ve modum düştü rabb'im korusun inşallahKızlar yaa, hassas bir dönemden geçiyoruz hepimiz.
Malum, hamilelik hormonları alt üst ediyor.
Ben iki doz aşımı da yaptırmış olmama rağmen, doğumda vefat eden anneleri duydukça çok içselleştiriyorum.
Acaba bu mevzuyu burada çok gündeme getirmesek mi?
Aşı propagandası yapmak için hamileler haberlere yeterince konu oluyor zaten.
Herkesin aklı fikri var, 1 yıldır aşı ile ilgili herkes kendince bir fikir geliştirdi zaten.
Eminim çok iyi niyetli bu paylaşımlar.
Ancak boşu boşuna da şimdiden doğum korkusu oluşsun istemiyorum.
Bu tamamen benim fikrim, siz ne düşünürsünüz bilmiyorum.![]()

vajinelKarındansa kız, vajinalse erkek canım.
Hangisi?
Benim moralimi bozmadı açıkçası canım birbirimize sadece söylüyor destek olmaya çalışıyoruzÇok haklısın benimde moralim çok bozuldu kafam bi an oraya gitti ve modum düştü rabb'im korusun inşallah![]()
Kuzu senin yada baskasının yazısı beni etkilemedi haberlerde dün çıktı ve sürekli gündemde ister istemez gözümüz korktu allaha sığınıp güzel günleri hayal edelim.Benim moralimi bozmadı açıkçası canım birbirimize sadece söylüyor destek olmaya çalışıyoruz![]()
Yok canım yaa, estağfurullah.Ben demicektim aslındada düşündüğümden oyle demiştim kuzum afedersin![]()
Rica ederim canım, ne demek.vajinelbenim için fark etmez ama ben kız hiss ediyorum
teşekkür ederim yorumunuz için
![]()
Merhaba yazdıklarınızı okudum bende 3 günde biir proluton ve günde 3 kere progestan fitil kullanıyorumEvet canım. Tüp Bebek.
İnşallah yarın Kalp atışını duyacağınız.
Sonrasında inşallah en azından karından olanları keser. Çünkü hem çok pahalı; hemde artık iğne girmiyorEşim diyor içim gidiyor artık batmayınca.
Kiz iste benimki de laf olsun bu gidisle ben 4 tane bile yaparimNeden peki kız olursa bir daha yapmayacaksınız merak ettim :)
canim insan oglu iste hep bi tatminsizlikBenim yengemde iki oğlan bi kız doğurdu kızda istiyor bi kız kardeş daha ama bilsem diyo kız olacağını yaparım diyo insan bazen kız oldumu 2ciye erkek istiyor erkek oldumu da 2ciye kız isteniyor ikisi olsun diyor hep insan![]()
Sağol canım eşime söyledim alacak çok teşekkür ederimkuzu bak böyle bir şey![]()
ABFEN NASORINCE PLUS BURUN YIKAMA KİTİ
Üzerinize afiyet yeni yıl benim için griple başladı. Bu seneki grip öyle pis bir çeşittiki tam bitti diyorum 2 gün sonra yeniden beni yakal...www.gulumseyuzume.com
Evettt tabiiki doğruuKuzu senin yada baskasının yazısı beni etkilemedi haberlerde dün çıktı ve sürekli gündemde ister istemez gözümüz korktu allaha sığınıp güzel günleri hayal edelim.![]()
Evettt tabiiki doğruuacıkmaya başladım şimdidee ama bu turşucular için yemeyecem bugün turşu
![]()
Evettt doğru yaaa geliyomu kız 3cüsü ben duymadım ha ister istemez tabi insana etkiliyor sende haklısınYok canım yaa, estağfurullah.
Bu tamamen benim düşüncem.
Senin yazdığını görmedim bile.
Bir iki tane okuyup üzgün ifade bıraktım, sonrakileri kimin yazdığına bakmadan okumadan geçtim.
Nasip olursa Şubat ayında, sıra da gelirse tabii, 3.doz BioNTech aşımı olmayı düşünüyorum.
Aşı olmuş kalbi durmuş falan filan...
Mesajlardan sonra tabii ki olmasam mı diye hiç düşünmedim ama korkmadım da diyemem.
Hani devamı gelirse bu mesajların faydadan çok zararı var.
Onu söylemek istedim.
Öyle tabiii o ayrıı ama benim kız yeğenn hep kardeş istiyor ama oda kız olcakKiz iste benimki de laf olsun bu gidisle ben 4 tane bile yaparimbaksana bebis 5 aylik ben 2 aylik hamileyim
canim insan oglu iste hep bi tatminsizlikbasta saglik bitanem ben oylesine soyluyorum.
Ayyyy çok şükürr yettii yaaaaaabu akşam masterchef de yok ne yiycez![]()
Ayyyy çok şükürr yettii yaaaaaa
Dünden yemeğim var kuzum yanınada kefir içerim
Ayranda iyidir de tabii kefir daha iyii alırsın kuzummben de ayran içtim bugün ama benim de kefire geçmem lâzım daha sağlıklı![]()
Ayranda iyidir de tabii kefir daha iyii alırsın kuzummmesela ben mutlaka 3 buçuk 4 arası yoğurt yiyorumm içine ceviz kırıp atıyorumm öyle yiyorum ondan ö ceki avokado vardı onuda atmıştım yedim buzamana şimdi yağsız tüketmemiz önemli
![]()
Kızlar kilo durumlarınız ne alemde? Ben istemsiz öncekinden fazla yiyorum ama kilo almamışım hiç şaşırdım normalde kilo almaya meyilli bünyem![]()