• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yaa, hassas bir dönemden geçiyoruz hepimiz.
Malum, hamilelik hormonları alt üst ediyor.
Ben iki doz aşımı da yaptırmış olmama rağmen, doğumda vefat eden anneleri duydukça çok içselleştiriyorum. 🥺

Acaba bu mevzuyu burada çok gündeme getirmesek mi?
Aşı propagandası yapmak için hamileler haberlere yeterince konu oluyor zaten. 😒

Herkesin aklı fikri var, 1 yıldır aşı ile ilgili herkes kendince bir fikir geliştirdi zaten. 😊

Eminim çok iyi niyetli bu paylaşımlar. 👌🏻
Ancak boşu boşuna da şimdiden doğum korkusu oluşsun istemiyorum. 🙃

Bu tamamen benim fikrim, siz ne düşünürsünüz bilmiyorum. 🤗
Çok haklısın benimde moralim çok bozuldu kafam bi an oraya gitti ve modum düştü rabb'im korusun inşallah :dua:

Benim moralimi bozmadı açıkçası canım birbirimize sadece söylüyor destek olmaya çalışıyoruz 🤲
Kuzu senin yada baskasının yazısı beni etkilemedi haberlerde dün çıktı ve sürekli gündemde ister istemez gözümüz korktu allaha sığınıp güzel günleri hayal edelim. :KK19::anneadayı:

Ben demicektim aslındada düşündüğümden oyle demiştim kuzum afedersin 🥰
Yok canım yaa, estağfurullah.
Bu tamamen benim düşüncem.

Senin yazdığını görmedim bile.
Bir iki tane okuyup üzgün ifade bıraktım, sonrakileri kimin yazdığına bakmadan okumadan geçtim.

Nasip olursa Şubat ayında, sıra da gelirse tabii, 3.doz BioNTech aşımı olmayı düşünüyorum.
Aşı olmuş kalbi durmuş falan filan...
Mesajlardan sonra tabii ki olmasam mı diye hiç düşünmedim ama korkmadım da diyemem.

Hani devamı gelirse bu mesajların faydadan çok zararı var.
Onu söylemek istedim.

Evet canım. Tüp Bebek.
İnşallah yarın Kalp atışını duyacağınız.
Sonrasında inşallah en azından karından olanları keser. Çünkü hem çok pahalı; hemde artık iğne girmiyor 😔 Eşim diyor içim gidiyor artık batmayınca.
Merhaba yazdıklarınızı okudum bende 3 günde biir proluton ve günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum 😕

Neden peki kız olursa bir daha yapmayacaksınız merak ettim :)
Kiz iste benimki de laf olsun bu gidisle ben 4 tane bile yaparim 😂😂 baksana bebis 5 aylik ben 2 aylik hamileyim 😂😂
Benim yengemde iki oğlan bi kız doğurdu kızda istiyor bi kız kardeş daha ama bilsem diyo kız olacağını yaparım diyo insan bazen kız oldumu 2ciye erkek istiyor erkek oldumu da 2ciye kız isteniyor ikisi olsun diyor hep insan 🥰
canim insan oglu iste hep bi tatminsizlik 😂😂 basta saglik bitanem ben oylesine soyluyorum.

• Beğen
Reactions: kdv
Kuzu senin yada baskasının yazısı beni etkilemedi haberlerde dün çıktı ve sürekli gündemde ister istemez gözümüz korktu allaha sığınıp güzel günleri hayal edelim. :KK19::anneadayı:
Evettt tabiiki doğruu 🤗 acıkmaya başladım şimdidee ama bu turşucular için yemeyecem bugün turşu :D

Yok canım yaa, estağfurullah.
Bu tamamen benim düşüncem.

Senin yazdığını görmedim bile.
Bir iki tane okuyup üzgün ifade bıraktım, sonrakileri kimin yazdığına bakmadan okumadan geçtim.

Nasip olursa Şubat ayında, sıra da gelirse tabii, 3.doz BioNTech aşımı olmayı düşünüyorum.
Aşı olmuş kalbi durmuş falan filan...
Mesajlardan sonra tabii ki olmasam mı diye hiç düşünmedim ama korkmadım da diyemem.

Hani devamı gelirse bu mesajların faydadan çok zararı var.
Onu söylemek istedim.
Evettt doğru yaaa geliyomu kız 3cüsü ben duymadım ha ister istemez tabi insana etkiliyor sende haklısın

Kiz iste benimki de laf olsun bu gidisle ben 4 tane bile yaparim 😂😂 baksana bebis 5 aylik ben 2 aylik hamileyim 😂😂

canim insan oglu iste hep bi tatminsizlik 😂😂 basta saglik bitanem ben oylesine soyluyorum.
Öyle tabiii o ayrıı ama benim kız yeğenn hep kardeş istiyor ama oda kız olcak 😁

ben de ayran içtim bugün ama benim de kefire geçmem lâzım daha sağlıklı✌️
Ayranda iyidir de tabii kefir daha iyii alırsın kuzumm 🥰 mesela ben mutlaka 3 buçuk 4 arası yoğurt yiyorumm içine ceviz kırıp atıyorumm öyle yiyorum ondan ö ceki avokado vardı onuda atmıştım yedim buzamana şimdi yağsız tüketmemiz önemli 🥰

Ayranda iyidir de tabii kefir daha iyii alırsın kuzumm 🥰 mesela ben mutlaka 3 buçuk 4 arası yoğurt yiyorumm içine ceviz kırıp atıyorumm öyle yiyorum ondan ö ceki avokado vardı onuda atmıştım yedim buzamana şimdi yağsız tüketmemiz önemli 🥰

yoğurt yiyorum normalde ama yoğurdun içine ceviz çok mantıklıymış🚀 bi taşla iki kuş🧡

Back
X