• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende cumartesi gidicem 12+0 olucak tam belki gösterir birşeyler😁 sağlıklı olduğunu göreyim şuan en önemlisi oda acayip bir tedirginlik var içimde hiç belirti olmamasıda kötüymüş yaa göğüs hassasiyetim vardı oda kalmadı güzel haberlerle dönerim inşallah 🤲
Ayyy ben de cumartesi sabah gideceğim tedirginim hayırlı haber alırız inşallah

Orada yaşamıyorum aslında ama özel hastane olsun diye oraya gidiyorum en son Berfin Hanıma gittim bir sonraki muayene için Akademi Hastanesine gideyim diye düşünüyorum aslında Aysun hanım vardı orada gidenler de çok memnundu fakat ayrılmış aramıştım telefonla öyle söylediler. Senin memnun kaldığın bir yer varsa tavsiye alabilirim aklım karışık 🙃☺️
Ben Hatem hastanesinde yılmaz genco ya gidiyorum şimdilik memnunum. Özel muayenehane istiyorsan Halil İbrahim özdurak ve Mehmet dai yi çok iyi söylüyorlar ben gitmedim. Aslında doktor işi tamamen şans işi aradaki elektriğe bağlı sanki 😊

Ben Hatem hastanesinde yılmaz genco ya gidiyorum şimdilik memnunum. Özel muayenehane istiyorsan Halil İbrahim özdurak ve Mehmet dai yi çok iyi söylüyorlar ben gitmedim. Aslında doktor işi tamamen şans işi aradaki elektriğe bağlı sanki 😊
Kesinlikle öyle rahat hissedebilmek de çok önemli. Hatem hastanesini duymuştum bir de oraya giderim olmadı ☺️☺️

Kızlar günaydın 🥰
11. haftadayim benim karnım hiç büyümüyor ya üzülüyorum çocuğumu görmeyeli de 10 günü geçti randevuya kadar 16-17 gün olacak iyidir inşallah çok endişeleniyorum bazen
Önceden spor falan yapıyor muydun😊 birçok şeye bağlıymış büyümesi büyümemesi. Nolcak büyümesin işte nasılsa 5 aydan sonra artık saklayamaz olcaz🙈🙈

Önceden spor falan yapıyor muydun😊 birçok şeye bağlıymış büyümesi büyümemesi. Nolcak büyümesin işte nasılsa 5 aydan sonra artık saklayamaz olcaz🙈🙈
Orası öyle canım. Bazen anksiyetem tutuyor sanırım aklımda bir sürü kötü senaryo kuruyorum bebeğimle ilgili. Sanırım doğum yapana kadar bu şekilde devam edecek. Doğumdan sonra da farklı şeylere takılırım bu anksiyete beni mahvediyor 🤷‍♀️😔

rollercoaster rollercoaster hamile külotu olarak ben bi denemek için aldım bi tane. Çok beğendim lastiği falan sıkı değil. Ama daha giyemeyiz karın kısmı geniş, şimdi için Normal külotlardan L aldım normalde m alıyordum. Ay bi rahat geldi anlatamam. Ben fantezi hiç giyemiyorum bildiğin yüksek bel popoyu saran giyebiliyorum. Eğer öyle seviyorsan; Kadın Külot 3'lü Paket Essential 1577 - Siyah | Blackspade 🤟🏻🤟🏻
Penti hemen kendini bırakıyor bu 60ta bana mısın demiyor. İşbirliği gibi oldu ama değil valla hajajshshh
Hamile kotu aldım lcw ucuz diye ama pişman oldum🙈 yıkadım ona rağmen boyuyor her şeyi. Tavsiye etmiyorum lcwden laci kot almayın kesinlikle.

Defacto indiirmdeyken hamile tişörtleri 30lara düşüyor onlar da kumaşları pamuksa iyi çıkıyor genelde.

Bende başka yok, herkes paylaşsın ne aldı neyi sevdi neyi sevmedi faydalanalım:)))))

Orası öyle canım. Bazen anksiyetem tutuyor sanırım aklımda bir sürü kötü senaryo kuruyorum bebeğimle ilgili. Sanırım doğum yapana kadar bu şekilde devam edecek. Doğumdan sonra da farklı şeylere takılırım bu anksiyete beni mahvediyor 🤷‍♀️😔
Ayyy benim de tutuyor🙈dün rüyamda hastaneye yatıyordum doğum için on kişilik odaya koyuyorlardı beni maskeyle uyumaya çalışıyordum😱😱😱ölüm gibi bi şey oldu ama kimse ölmedi😂😂 bu vesveseler normal galiba hepimizde var🙁🙁

Ayyy benim de tutuyor🙈dün rüyamda hastaneye yatıyordum doğum için on kişilik odaya koyuyorlardı beni maskeyle uyumaya çalışıyordum😱😱😱ölüm gibi bi şey oldu ama kimse ölmedi😂😂 bu vesveseler normal galiba hepimizde var🙁🙁
Yaa dün zor bir gün geçirdim bende gece şöyle bir rüya gördüm. Bebeğimi dogurmusum maşallah öyle güzel ki sütüm geliyor sağıyorum ama çocuğumu emziremiyorum o sütü de veremiyorum çok insan var bir türlü izin vermiyorlar emzirmeme 3 günlük çocuğa patates kızartması veriyorlar çok korkunçtu çok ağladım şaka gibi 🤦

rollercoaster rollercoaster hamile külotu olarak ben bi denemek için aldım bi tane. Çok beğendim lastiği falan sıkı değil. Ama daha giyemeyiz karın kısmı geniş, şimdi için Normal külotlardan L aldım normalde m alıyordum. Ay bi rahat geldi anlatamam. Ben fantezi hiç giyemiyorum bildiğin yüksek bel popoyu saran giyebiliyorum. Eğer öyle seviyorsan; Kadın Külot 3'lü Paket Essential 1577 - Siyah | Blackspade 🤟🏻🤟🏻
Penti hemen kendini bırakıyor bu 60ta bana mısın demiyor. İşbirliği gibi oldu ama değil valla hajajshshh
Hamile kotu aldım lcw ucuz diye ama pişman oldum🙈 yıkadım ona rağmen boyuyor her şeyi. Tavsiye etmiyorum lcwden laci kot almayın kesinlikle.

Defacto indiirmdeyken hamile tişörtleri 30lara düşüyor onlar da kumaşları pamuksa iyi çıkıyor genelde.

Bende başka yok, herkes paylaşsın ne aldı neyi sevdi neyi sevmedi faydalanalım:)))))

hemen bakayım ben de senin gibi giyebiliyorum, illâ her yerini saracak✌️😇 bi de tikliyim ufacık böyle içeri doğru kaysa rahat edemiyorum, tam her yerini sarması lâzım

ben de severim o zaman kesin, buna bakıyorum🧡🧡🧡

Günaydın güzel anneler :süslü:ve burayı benim gibi sessiz takip edenler 🙈. Bugün bizimde ikili tarama için randevumuz var inşallah güzel haberler alırız ve cinsiyet tahmininde bulunur dr. 🙈
Günaydın güzel haberler olsun inşallah 🤗 haber bekliyoruz 🥰

Yaa dün zor bir gün geçirdim bende gece şöyle bir rüya gördüm. Bebeğimi dogurmusum maşallah öyle güzel ki sütüm geliyor sağıyorum ama çocuğumu emziremiyorum o sütü de veremiyorum çok insan var bir türlü izin vermiyorlar emzirmeme 3 günlük çocuğa patates kızartması veriyorlar çok korkunçtu çok ağladım şaka gibi 🤦
Yaa🙈🙈🙈 ağladığına göre artık gülebilir miyiz buna?🤣🤣🤣🤣 kıyamam yaa💞 kız mıydı erkek miydi😋

Bende şunu aldım kızlar hamile kıyafeti değil ama bence küçük göbüşle güzel durur hep ozenirdim hamilelikte böyle giyinenlere 😍 şu an indirim var belki almak isteyen olur paylasayim dedim daha elime geçmedi benimde güzeldir umarım 🤗

rüyan çok güzel hiç olumsuz etkilenme🧡 beyaz görmüşsün süt görmüşsün🙏🙏 beyaz çok iyidir🙏🙏🙏

Back
X