- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.220
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.001
HahahahahaDile gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahahaDile gelir![]()
10 gündür aynı durumdayım. Özellikle yürüyünce çok kötü oluyor. Okuldan eve taksiyle geliyorum mecbur. 2 kere yürüdüm. Eve gelip duşun altında bildiğin salya sümük ağladım. Magnezyum falan da başladım ama en hafif yürüyüşte adım atmak zulüm oluyor.Kızlar 3 4 gündür sol iç bacağım üst taraf birleşim yeri ağrıyor. Tam tarif edemiyorum ya. Sanki baskı var gibi bi yere çarpmış gibi neden olur acaba
Bu şikayeti yaşayanlar kaçıncı haftada? Allahım bi de ilerleyince daha zor diyolar10 gündür aynı durumdayım. Özellikle yürüyünce çok kötü oluyor. Okuldan eve taksiyle geliyorum mecbur. 2 kere yürüdüm. Eve gelip duşun altında bildiğin salya sümük ağladım. Magnezyum falan da başladım ama en hafif yürüyüşte adım atmak zulüm oluyor.![]()
Ben de normalde aşırı duygusalımdır bu süreçte birden kesildiBoşver ağla ama abartma üzme kendiniziAy inanır mısın bende de gram ağlama yok dizilere ağlardım ufacık bi duygusal sahnede bile. Şimdi neler izliyorum resmen ağlayamıyorum
![]()
Oyyy ne güzel bir rüya böyleekızlar sabah yine mide yanmasıyla uyanmıştım, sizin yorumları okudum, sonra yine uyuya kalmışım, çok tatlı bi rüya gördüm
bi tane eski bi evin çatı katında yumurtalar buluyoruz marketten alınmış gibi ama çok eski, diyorum ki aa bu yumurtalar çatlamıştır içinde civciv vardır kesinbi açıyorum civcivler çıkıyo içinden sarı sarı minnacık aynı C civcivsin 'in yorumlarında attıklarından
ahh işte böyle
sonra minicik olduklarından ağızlarına emzik veriyorum, sonra da böyle fındık ezmesi gibi bşr şey buluyorum kaşık yaşık yediriyorum![]()
Ay bende de duygusallıktan çok sinir var. Regl öncesi siniri gibi ama hiç geçmiyor. İnşallah geçicidirBen de normalde aşırı duygusalımdır bu süreçte birden kesildigeçen gün günde 2 kez kustuğum için sinirden ağladım sadece
![]()
İnşallah geçerAy bende de duygusallıktan çok sinir var. Regl öncesi siniri gibi ama hiç geçmiyor. İnşallah geçicidir![]()
Ay bulamadım, hangisi kız?
Fotoğraf paylaşan mı?
Bazılarının normal vücudu öyle şişkin, hamile gibi oluyo canım.
Başka da fake dikkatimi çekmedi.
Canımmmm

Ya çok garip üçüz hamile güya babaları farklı demiş sanırım töğbe töğbe ya457'ymiş![]()
Bugünde ben eşimee patladımmCanımmmmnasılsın canım ve kızçeler
2 gündür ruh halim çok gergin girip mesajınızı okuyorum ama cevap yazacak mecalim yok
Dün boşu boşuna eşime patladımadam naptım naptım diye söylendi hahajaha
Atlattın bu testi stresli bi zaman ya. Bende bi atlatsaydım. Güzel haberlerle gel canım
Hangimiz öyle değiliz ki, ee ne yapalım hormonlar bizi bu hale getiriyor, anlayış göstersinler bir zahmetCanımmmmnasılsın canım ve kızçeler
2 gündür ruh halim çok gergin girip mesajınızı okuyorum ama cevap yazacak mecalim yok
Cotton hani senin topigi göremedim ben yaBugünde ben eşimee patladımm
Ama telafii ettimm![]()
Eşim naptım diyince ilgi göster banane diyip durdumBugünde ben eşimee patladımm
Ama telafii ettimm![]()
Hangimiz öyle değiliz ki, ee ne yapalım hormonlar bizi bu hale getiriyor, anlayış göstersinler bir zahmet![]()
Canımmmmnasılsın canım ve kızçeler