• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar 3 4 gündür sol iç bacağım üst taraf birleşim yeri ağrıyor. Tam tarif edemiyorum ya. Sanki baskı var gibi bi yere çarpmış gibi neden olur acaba
10 gündür aynı durumdayım. Özellikle yürüyünce çok kötü oluyor. Okuldan eve taksiyle geliyorum mecbur. 2 kere yürüdüm. Eve gelip duşun altında bildiğin salya sümük ağladım. Magnezyum falan da başladım ama en hafif yürüyüşte adım atmak zulüm oluyor.😣

10 gündür aynı durumdayım. Özellikle yürüyünce çok kötü oluyor. Okuldan eve taksiyle geliyorum mecbur. 2 kere yürüdüm. Eve gelip duşun altında bildiğin salya sümük ağladım. Magnezyum falan da başladım ama en hafif yürüyüşte adım atmak zulüm oluyor.😣
Bu şikayeti yaşayanlar kaçıncı haftada? Allahım bi de ilerleyince daha zor diyolar🙈🙈ben şimdiden yedi aylık gibi zorlanıyorum😂😂😂

Boşver ağla ama abartma üzme kendinizi 🤗 Ay inanır mısın bende de gram ağlama yok dizilere ağlardım ufacık bi duygusal sahnede bile. Şimdi neler izliyorum resmen ağlayamıyorum 😂
Ben de normalde aşırı duygusalımdır bu süreçte birden kesildi 😂😂geçen gün günde 2 kez kustuğum için sinirden ağladım sadece 😂😂😂

kızlar sabah yine mide yanmasıyla uyanmıştım, sizin yorumları okudum, sonra yine uyuya kalmışım, çok tatlı bi rüya gördüm🧡🧡

bi tane eski bi evin çatı katında yumurtalar buluyoruz marketten alınmış gibi ama çok eski, diyorum ki aa bu yumurtalar çatlamıştır içinde civciv vardır kesin😇 bi açıyorum civcivler çıkıyo içinden sarı sarı minnacık aynı C civcivsin 'in yorumlarında attıklarından🐥🐥 ahh işte böyle🧡

sonra minicik olduklarından ağızlarına emzik veriyorum, sonra da böyle fındık ezmesi gibi bşr şey buluyorum kaşık yaşık yediriyorum🧡🧡🧡
Oyyy ne güzel bir rüya böylee🌼🥰

Canımmmm 🥰🥰 nasılsın canım ve kızçeler 🥰

2 gündür ruh halim çok gergin girip mesajınızı okuyorum ama cevap yazacak mecalim yok :silah:
Dün boşu boşuna eşime patladım 😂😂 adam naptım naptım diye söylendi hahajaha
Bugünde ben eşimee patladımm 🙄
Ama telafii ettimm 🤭

Canımmmm 🥰🥰 nasılsın canım ve kızçeler 🥰

2 gündür ruh halim çok gergin girip mesajınızı okuyorum ama cevap yazacak mecalim yok :silah:
Dün boşu boşuna eşime patladım 😂😂 adam naptım naptım diye söylendi hahajaha
Hangimiz öyle değiliz ki, ee ne yapalım hormonlar bizi bu hale getiriyor, anlayış göstersinler bir zahmet 🤪

Bugünde ben eşimee patladımm 🙄
Ama telafii ettimm 🤭
Eşim naptım diyince ilgi göster banane diyip durdum 😂😂 bana diyor ki aşkım akşama kadar eşek gibi çalışıyorum gitmeden yorganımı kaldırıyorum seni arayıp soruyorum daha napiyim diyor ajajaj 😂

Ay uzunca bir süre hesabı stalkladım. 😂
Aman Allahımmmmm, neler neler.
Boşanma sürecindeymiş, iddet süresi bekleniyormuş, bebek sevgilisindenmiş, eğer mahkemeye giderse hamile olduğu anlaşılınca bebek kocasının üzerine olacakmış falan falan... 🙈
Beynim yandı.
Ay acaba dizi senaristi falan mı, dizi tutar mı diye kamuoyu yoklaması mı yapıp çekti gitti. 😂😂😂
Kafamda deli sorular. 😂

.

Back
X