- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #15.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yazmak istemedim canım ama benimde korkularım var bir yandan Rabbim kötü günlerini göstermesin inşallah ama ne bilim elimi kolumu bağlıyor düşüncesiKuzenim 2.ayda başladı almaya, şimdi 6.ayı bitti.
Alışveriş derdi kalmadı.
Her şeyini tamamladılar.
Alabilen alsın bence, benim korkularım elimi kolumu bağlıyo.
.
Ah o kadar iyi anlıyorum ki benimde öyle…. Tam alıcam elim gitmiyo![]()
Ben yazmak istemedim canım ama benimde korkularım var bir yandan Rabbim kötü günlerini göstermesin inşallah ama ne bilim elimi kolumu bağlıyor düşüncesialanlar keyifle giydirmeyi nasip etsin inşallah
Vakti gelince birlikte atarız inşallah fotoğrafları![]()
Alsınlar elleme sana daha az masraf olur başka şeyler alırsın sendeHahahah daha neler nelerrr halam bilee bakıyorr birşeylerr![]()
İnşallah,sağlıkla…Allah’ın izniyle bu günler de geçecek canım.
Sen, ben,karaca3443 ,
ayaza
Başka kayıp yaşayan kimler vardı, hatırlayamadım...
Atlatacağız inşallah bu korkuları, inanıyorum.
.
BennAllah’ın izniyle bu günler de geçecek canım.
Sen, ben,karaca3443 ,
ayaza
Başka kayıp yaşayan kimler vardı, hatırlayamadım...
Atlatacağız inşallah bu korkuları, inanıyorum.
.
Yani ne farkı var ha küvet ha leğen. Benim leğenim yok olsa almam vallaBu fikri tuttum, neden olmasın.
.
O takintı bendede var temizlik hele mutfakk dağınık olmiycakk kv burdayken hep aklim mutfaktaydıı aklımm gidiyodu hep yaaa sonra bigün gitti evine mutfağı girdim aman allahımm dediimm kafayı yediimm daha dedim kimseyi almam eve tövbe ettiimmKızlar sohbet şahane alışverişler şahane
Ben 6-7 aylığıma kadar eşya alacağım parayı birikim yapacağım günü gelsin düşünmeden keyifle alacağım inşallah.
Nedense bana şu an almak çok mantıksız geliyor
herkesin görüşü farklı tabi
Karnım aç yiyorum yiyorum5 dakika sonra yine aynıyokmu kalıcı doyurucu yemek ya
2 gündür başım ağırmaya başladı. Çok gerginim ya
uff temizlik konusunda da çok takıntılıyım bazen kendimi zorlayıp temizlik yapıyorum ama yapmamam lazım takıntı işte
![]()
Hahahahaa aynnennn alsınlarrr neye harcıyolar sankii bizim masrafımız daha çookkAlsınlar elleme sana daha az masraf olur başka şeyler alırsın sende![]()
Aynen öyle dünya alınacak şey var vallaHahahahaa aynnennn alsınlarrr neye harcıyolar sankii bizim masrafımız daha çookk![]()
Hiç sorma canım bazen eve ani misafir gelir mi korkusu yaşıyorum zâten pert oldu hormonlarımız ağrılarımız var bir arkadaş bile kaldıracak halim yok inanO takintı bendede var temizlik hele mutfakk dağınık olmiycakk kv burdayken hep aklim mutfaktaydıı aklımm gidiyodu hep yaaa sonra bigün gitti evine mutfağı girdim aman allahımm dediimm kafayı yediimm daha dedim kimseyi almam eve tövbe ettiimm
Kıyafet konusunda bende başlamadım aynen dediğin gibi birikim e başladık bizde tam olsunn hepsini birden bigün hallederiz dedimm şuan alacak şeyde bile değilizz
Benimde acıkır karnım amaa doyurucu birşey yokkii zaten daha ara öğün de ben 1 saat önce yullafla yoğurt yedimm kestii iştahımı birazdan yemek edicem şimdide
Başlasınlar yavaş yavaşAynen öyle dünya alınacak şey var valla![]()
Benn1 kürtaj 2 kimyasal hikayem var
Maalesef 1 düşük 2 kimyasalKuzum senin de mi kaybın vardı?
.
Aynenn benim annemde öyleee 3 güne geldii haleldicek önemli iş vardı anca okadar kalabildi hergün sildi süpürdü evii mutfak dolapları pırıl pırıll etti allahh eksik etmesinn insanın kendi annesi gibii anne yok hem kv burdayken çok çekindim ondan açım bile diyemiyodum kadınaHiç sorma canım bazen eve ani misafir gelir mi korkusu yaşıyorum zâten pert oldu hormonlarımız ağrılarımız var bir arkadaş bile kaldıracak halim yok inanAnnem sağolsun gelince el atıyor maşallah çok hamarat ve hızlıdır allah başımızdan eksik etmesin ya tek güvenim anneme
![]()
Canım dikkat et temizlik çok da lazım değil bi süpürülse yeter şu aşamada kendini yorma.Kızlar sohbet şahane alışverişler şahane
Ben 6-7 aylığıma kadar eşya alacağım parayı birikim yapacağım günü gelsin düşünmeden keyifle alacağım inşallah.
Nedense bana şu an almak çok mantıksız geliyor
herkesin görüşü farklı tabi
Karnım aç yiyorum yiyorum5 dakika sonra yine aynıyokmu kalıcı doyurucu yemek ya
2 gündür başım ağırmaya başladı. Çok gerginim ya
uff temizlik konusunda da çok takıntılıyım bazen kendimi zorlayıp temizlik yapıyorum ama yapmamam lazım takıntı işte
![]()
Evet sezeryan oldu. İnan hiç hatırlamıyorum ağzımı sızımı. Fiziksel olan her şey geçiyor, unutuluyor. Geçmeyen acı vermesin Allah kimseye.Anladım canım.
Bir meleğiniz var, cennette bekliyor sizi.
Çok haklısın, unutulmaz ki.
Gel alalım dediğine göre normal doğum değildi o zaman.
O halde sezaryen dikişi falan çok zor olmuştur.
.