Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.
Az önce bir ağladım ben mıy mıy mız mız bir kadın oldum, depresyonda gibiyim neden böyleyim, hiç yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Eşim neye uğradığını şaşırdı
Saçmalama hamilesin yat keyfini çıkart ben olsam daha çok yatarım diyo
Bazen böyle yoğun duygu saçmalamaları geliyor mu size de
O kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.
Az önce bir ağladım ben mıy mıy mız mız bir kadın oldum, depresyonda gibiyim neden böyleyim, hiç yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Eşim neye uğradığını şaşırdı
Saçmalama hamilesin yat keyfini çıkart ben olsam daha çok yatarım diyo
Bazen böyle yoğun duygu saçmalamaları geliyor mu size de
Bu arada benim de migrenim var, 3 gün sürdüğü bile oluyo.
Auralı migren, mide bulantısı da oluyo.
Geçen doktora söylediğimde acilde parol iğne yaptırabilirsin dedi.
İlaçtan daha etkiliymiş, aklında olsun.
İğne hiç yaptırmadım ama seruma kattılar geçen gittiğimde. Geçici faydası oldu bikaç saat sonra tekrarladı. Bugün itibariyle 12+4 görünüyor sat a göre.
Doktor ayda üçten fazla tutuyorsa atak bir nörolojiye gitmelisin dedi.
yaştan dolayı risk çıksa da hiç sorun olmaz ben de 39 oluyorum yazmıştım belki görmüşsündür, benim de yaşım riskli çıkıyor ona rağmen her şey yolunda dedi
yaş 35'ten sonra risk çıkıyo mecbur o Allah'ın emri gibi her şey yolunda gitsin
Evet ben de özellikle sordum yaştan ötürü yüksek çıkması beklenen dedi. Ben 34 yaşındayım. Ama bu illaki olacağı anlamına gelmez dedi tabi. Rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza inşallah
trendyol'da şöyle bir şey buldum, hamile kıyafeti diye geçmiyo ama çok rahat görünüyo altındaki, aynısının siyahı da varmış
bunu ben hem evde hem de dışarıda giyerim
aynen yine de beni bekleyin, gelsin bi deneyeyim öyle alın taytlar iz çıkarmaya bsşladı göbekli taytları da zaten dolduramam muhtemelen, böyle şeyler şimdilik iş görebilir güzel gelirse yazıcam
Kaybım yok ama bende korkuyorum. Allah korusun bir şey olsa o eşyaların travmasini kaldiramam o yüzden biraz bekleyeceğim bende
Tabi bu iyi bir şey değil alabilenler en güzelini yapıyorlar inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Aminn hepimiz inşallah Bugün 14+0 olduk artık araştırma evresine girdim 16. Hafta itibariyle kendimi de motive etmek için yavaş yavaş alacağım bende gerisi nasip
Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım. İstanbul’da olsam ben muhtemel bütün hamileliği onunla götürürdüm. İleride giden olursa ne demek istediğimi anlar zaten.