Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.
Az önce bir ağladım ben mıy mıy mız mız bir kadın oldum, depresyonda gibiyim neden böyleyim, hiç yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Eşim neye uğradığını şaşırdı
Saçmalama hamilesin yat keyfini çıkart ben olsam daha çok yatarım diyo
Bazen böyle yoğun duygu saçmalamaları geliyor mu size de
Bende kendi kendime hasta gibiyim hiç bir iş yapamıyorum diyorum. İşe gidiyorum arada orda daha iyiyim. Evde ama değişik ya modumu düşürüyor sanki yatmak istiyorum sürekli
Selam kızlar Bu hafta pek giremedim bende hafif gribaldim kızımdan bulaştı sanıyorum sesim kısıldı falan gece uyku yok sabah oksurukten hapsuruga Midem de bir hoş valla kızımda çok normaldim bu bebisko seçici sanıyorum peynir falan asslaa ama asssla tutamıyorum içimde direk kusmaya ama gel gelelim kebap olsun tatlı olsun zeytin vs gidiyor peynir yok her yemek yok. Kızım herşeyi yer asla seçmez bamya ve mantar dışı sorunsuz. Aah ah bu sıpa sanıyorum öttürecek beni bulantılar ara ara baş dönmesi oluyor tansiyon düşük.. yaş 37 acaba ondan mı
Öyleyse eger bende yananlar grubuna dahilim, dogru duzgun bisey yiyemiyorum
O degilde ikizler burcuyla yengec burcu arasindaki ince cizgide sallaniyoruz, programlarin verdigi dogum tarihi tutuyo mu genelde acaba, yoksa hep daha erken mi doguyolar
Öyleyse eger bende yananlar grubuna dahilim, dogru duzgun bisey yiyemiyorum
O degilde ikizler burcuyla yengec burcu arasindaki ince cizgide sallaniyoruz, programlarin verdigi dogum tarihi tutuyo mu genelde acaba, yoksa hep daha erken mi doguyolar