- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #16.121
Cano geçen de öyle dedin çocuk sonra hepimizin aklına mezurayı düşürdün![]()
ahahaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Bebek bekleyen bütün aileleri kavuştursun, içinde de bizi İnşallah.Cano ben hissediyorum o zamanama bağırsaklarımin yukarı doğru yol aldığını düşünüyorum o baliksi kayış hissinin. Çünkü hep karnımda var o his organlar yer degistirio muhtemelen. Küçük hanım yer açıyor kendisine
Kesinlikle büyüyen yatak ama ben kirada olduğum için beşikle idare edicem bir süre. O da ablamdan gelecek
Kzuum alacaksan da yenidoğan fazla alma çünkü yeni doğanlar fazla kullanılmıyorMuş. Birde hediye vs idare edebilirsin bugün yeni bebeği olan bir abla vardı bebek 2 aylık bir buçuk yaş kıyafeti giydiriyorum dedi. Maşallah bebeği de toplu yani aslında bebeğin kilosu alışverişi daha çok etkilio. O yüzden ben son aylarda içimde ki heves amacıyla bı iki şey alirim.
Reflu yatağı kesinlikle alicam ben reflü sıkıntısı çekiyorum evladım çekmesin
Ayaza öncelikle kaybına o kadar çok üzüldüm ki. Rabbim bu bebişini sağlıkla sana ve eşine bağışlasın.
Senin giydiğinin bir fazla kalıni diyorlar.
Banyo seti bana da gereksiz geliyor ama katlanır banyo leğeni muhakkak alicam yengem çok memnun 2. Çocuğu kullanıyor hala.
Balkız bende aynı şeyi düşünüyorum ya. Rabbim hepimizi korktuklarımızla sınamasın. Amin
VAlla ben olabilirim my little o kişi. 1 Haziran diyor ama baba 7 aylık sahi ben 9 aylığım
. umarım hepimizin ki zamanlı sağlıkla gelirler dünyaya. Amin
Eşin çok akıllıbir pastayla iki doğum günü
![]()
Happy mom uygulamasında 2 gün önce falan diyordu ki kilo almasanız bile bel oyuntunuz düzleşmeye başlamıştır falan tarzı bişeyler yazıyorduYa valla ben de şok oldum ölçünce.
7cm nasıl kalınlaşır bel.
Bugün baktım aynada,rollercoaster ın dediği gibi, asfalt mübarek, dümdüz.
.
Elal olsun abeGirsin valla.
Gözünü sevdiğim memleketim.
.
Kız göremedim buraya attın mı, eğer şimdi attiysan yüklenmemiş sanırım önce attiysan da ben kacirmisimfotosunu da ekledimbelini de çektim
bendeki trendyol'unki![]()
Ya mükemmel misin acababen bugün bi tane salaş pantolon buldum aldım, çok rahat görünüyor eşofman gibigelsin güzelse yazıcam
![]()
Happy mom uygulamasında 2 gün önce falan diyordu ki kilo almasanız bile bel oyuntunuz düzleşmeye başlamıştır falan tarzı bişeyler yazıyordu![]()
Elal olsun abeVarmi vatan gibisi
Hahaha tamam sağollSadece limon burun akıntısına
Yağ sarımsak öksürüğe![]()
Kız göremedim buraya attın mı, eğer şimdi attiysan yüklenmemiş sanırım önce attiysan da ben kacirmisim
Ya mükemmel misin acabahadi bakalım inşallah güzel olur
![]()
Çok teşekkür ederim kuzum
dur hemen ekleyeyim o zaman tekrarbendeki fitilli olan böyle, beli iz çıkartıyo diye giymeye ara verdim, benimki trendyol'unkinden
![]()
Ay kızlar bugün rüyamda 90 kiloydum diyorum ki nasıl nasıl aldım 13kiloyu birden.Uyandım tartıldım ki hamileliğimi öğrendiğim kilodayım hala ama göbüş çıktı yavaştan
canım pek bir şey istemiyor aslında ama yiyince de yiyorum siz de böyle misiniz
![]()
Ohh maşallah salata meyve ya ne güzel sağlıklı en azından.ahahaa
afiyet olsun, yarasın
ben fena yiyorum bu aralar yemekten kalktıktan yarım saat sonra ben acıktım diyorum, bi posta da extra tepeleme salata yiyorum üstüne, sonra gece yatarken yine midem kazınıyo, bu sefer de meyve gömüyorum![]()
Dün keşfettiğim şeyi bugün uygulamada görmem peki...
“Bir tarafınıza doğru (tercihen sol taraf) yatmanın en iyi uyuma şekli olduğu düşünülmektedir. Belli bir aşamadan sonra göbeğinizin üzerine doğru yatmak imkansıza yakın hale gelecektir. Dizlerinizin arasına yastık koymak sizi rahatlatacaktır. Aynı şekilde sırtınızın arkasına yastık koymak da. Normal yastıklarınızı ya da yeni aldığınız emzirme yastığını deneyebilirsiniz. Piyasada da ekstra uzun hamilelik yastıkları bulunmaktadır.”
.
Bura dogma büyme olunca canim mecburen hyatiniza burda devam ediyoruzYok valla kız.
Ne ediyosunuz siz orda?
Eşinin işleri mi?
.
Bende ne yesem bi şişkinlik hissediyorum 2.5 aylık ama karnım 4 aylık gibiAy kızlar bugün rüyamda 90 kiloydum diyorum ki nasıl nasıl aldım 13kiloyu birden.Uyandım tartıldım ki hamileliğimi öğrendiğim kilodayım hala ama göbüş çıktı yavaştan
canım pek bir şey istemiyor aslında ama yiyince de yiyorum siz de böyle misiniz
![]()
Oda aynı canım, okula baslasi bu sene başladığı günden bu yana ard arda hastalandı, bağışıklığı düştü onunda ☹Dur kız yarına ne kaldı yarın gidersinUmarım hafifler bile belki yarına. Bol bol dinlen. Kızın nasıl?
Hepsini yaptım canım, inşallah çabucak atlatırımAynı bende öyle oldum ama kısa sürdü garip bi şekilde benimki. Bol bol c vitamini al. Bir de keçi boynuzu özü varsa ondan ye ara ara