Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cano ben hissediyorum o zaman 😂 ama bağırsaklarımin yukarı doğru yol aldığını düşünüyorum o baliksi kayış hissinin. Çünkü hep karnımda var o his organlar yer degistirio muhtemelen. Küçük hanım yer açıyor kendisine 😍

Kesinlikle büyüyen yatak ama ben kirada olduğum için beşikle idare edicem bir süre. O da ablamdan gelecek 🤩

Kzuum alacaksan da yenidoğan fazla alma çünkü yeni doğanlar fazla kullanılmıyorMuş. Birde hediye vs idare edebilirsin bugün yeni bebeği olan bir abla vardı bebek 2 aylık bir buçuk yaş kıyafeti giydiriyorum dedi. Maşallah bebeği de toplu yani aslında bebeğin kilosu alışverişi daha çok etkilio. O yüzden ben son aylarda içimde ki heves amacıyla bı iki şey alirim.

Reflu yatağı kesinlikle alicam ben reflü sıkıntısı çekiyorum evladım çekmesin☺️

Ayaza öncelikle kaybına o kadar çok üzüldüm ki 😟. Rabbim bu bebişini sağlıkla sana ve eşine bağışlasın.

Senin giydiğinin bir fazla kalıni diyorlar.

Banyo seti bana da gereksiz geliyor ama katlanır banyo leğeni muhakkak alicam yengem çok memnun 2. Çocuğu kullanıyor hala.

Balkız bende aynı şeyi düşünüyorum ya. Rabbim hepimizi korktuklarımızla sınamasın. Amin🤲

VAlla ben olabilirim my little o kişi ☺️. 1 Haziran diyor ama baba 7 aylık sahi ben 9 aylığım☺️. umarım hepimizin ki zamanlı sağlıkla gelirler dünyaya. Amin 🤲

Eşin çok akıllı 😅 bir pastayla iki doğum günü 🤪😂
Teşekkür ederim canım. Bebek bekleyen bütün aileleri kavuştursun, içinde de bizi İnşallah. 🙏

Ya valla ben de şok oldum ölçünce. 🙈
7cm nasıl kalınlaşır bel.
Bugün baktım aynada, rollercoaster rollercoaster ın dediği gibi, asfalt mübarek, dümdüz. 🙈

.
Happy mom uygulamasında 2 gün önce falan diyordu ki kilo almasanız bile bel oyuntunuz düzleşmeye başlamıştır falan tarzı bişeyler yazıyordu 🤭

Kız göremedim buraya attın mı, eğer şimdi attiysan yüklenmemiş sanırım önce attiysan da ben kacirmisim 🤭

Ya mükemmel misin acaba 🤗 hadi bakalım inşallah güzel olur 🙏

🧡
dur hemen ekleyeyim o zaman tekrar✌️ bendeki fitilli olan böyle, beli iz çıkartıyo diye giymeye ara verdim, benimki trendyol'unkinden✌️😇

Eklentiler

• 476EB8EB-22A1-4C3F-831F-725A54E047F2.webp
    476EB8EB-22A1-4C3F-831F-725A54E047F2.webp
    162 KB · Görüntüleme: 58
  • 1541E15A-E666-4062-8BA3-5B46AD844E93.webp
    1541E15A-E666-4062-8BA3-5B46AD844E93.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 61
🧡
dur hemen ekleyeyim o zaman tekrar✌️ bendeki fitilli olan böyle, beli iz çıkartıyo diye giymeye ara verdim, benimki trendyol'unkinden✌️😇
Çok teşekkür ederim kuzum 🥰 ince gibi sanki yani benim gibi cilginlarca üşüyen birine ince gelir bir de iz yapıyor diyorsun tamam bundan da caydim 🤣

Ay kızlar bugün rüyamda 90 kiloydum diyorum ki nasıl nasıl aldım 13kiloyu birden. 🤣 Uyandım tartıldım ki hamileliğimi öğrendiğim kilodayım hala ama göbüş çıktı yavaştan 🐼 canım pek bir şey istemiyor aslında ama yiyince de yiyorum siz de böyle misiniz 🙃

ahahaa

afiyet olsun, yarasın 🎈

ben fena yiyorum bu aralar yemekten kalktıktan yarım saat sonra ben acıktım diyorum, bi posta da extra tepeleme salata yiyorum üstüne, sonra gece yatarken yine midem kazınıyo, bu sefer de meyve gömüyorum🙈

Dün keşfettiğim şeyi bugün uygulamada görmem peki... 😂

“Bir tarafınıza doğru (tercihen sol taraf) yatmanın en iyi uyuma şekli olduğu düşünülmektedir. Belli bir aşamadan sonra göbeğinizin üzerine doğru yatmak imkansıza yakın hale gelecektir. Dizlerinizin arasına yastık koymak sizi rahatlatacaktır. Aynı şekilde sırtınızın arkasına yastık koymak da. Normal yastıklarınızı ya da yeni aldığınız emzirme yastığını deneyebilirsiniz. Piyasada da ekstra uzun hamilelik yastıkları bulunmaktadır.”

.

ahahaa

afiyet olsun, yarasın 🎈

ben fena yiyorum bu aralar yemekten kalktıktan yarım saat sonra ben acıktım diyorum, bi posta da extra tepeleme salata yiyorum üstüne, sonra gece yatarken yine midem kazınıyo, bu sefer de meyve gömüyorum🙈
Ohh maşallah salata meyve ya ne güzel sağlıklı en azından.🤩 Benim canım genelde zararlı şeyleri istiyor bu aralar 🤣diğerlerini de çok istekli yemiyorum ama dün komşum sağolsun bir şeyler ikram etti kilo yapacak şeyler 😬 Vicdan azabı çektim kesin şimdiden kilo aldım diye ne zamandır da tartılmıyordum bilinçaltıma nasıl işlediyse rüyama girdi 🤣🤣

Dün keşfettiğim şeyi bugün uygulamada görmem peki... 😂

“Bir tarafınıza doğru (tercihen sol taraf) yatmanın en iyi uyuma şekli olduğu düşünülmektedir. Belli bir aşamadan sonra göbeğinizin üzerine doğru yatmak imkansıza yakın hale gelecektir. Dizlerinizin arasına yastık koymak sizi rahatlatacaktır. Aynı şekilde sırtınızın arkasına yastık koymak da. Normal yastıklarınızı ya da yeni aldığınız emzirme yastığını deneyebilirsiniz. Piyasada da ekstra uzun hamilelik yastıkları bulunmaktadır.”

.

sen söyleyince şimdi uygulamaya baktım 👀
16. haftadan itibaren göğüslerden sarı su gelmeye başlayabileceğini söylüyo ayy bi okusanıza gözlerim doldu valla süt gelebilirmiş yani küçük küçük 🙏🙏

doğru anlıyorum di mi 16'dan sonra ağız sütü denen su gelmeye başlayabilirmiş 🤩 olmayabilir anladığım kadarıyla ama olabilir de😍

Eklentiler

• 52DC77CE-9103-41DF-8B46-623833A4841E.webp
    52DC77CE-9103-41DF-8B46-623833A4841E.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 50
Ay kızlar bugün rüyamda 90 kiloydum diyorum ki nasıl nasıl aldım 13kiloyu birden. 🤣 Uyandım tartıldım ki hamileliğimi öğrendiğim kilodayım hala ama göbüş çıktı yavaştan 🐼 canım pek bir şey istemiyor aslında ama yiyince de yiyorum siz de böyle misiniz 🙃
Bende ne yesem bi şişkinlik hissediyorum 2.5 aylık ama karnım 4 aylık gibi

Dur kız yarına ne kaldı yarın gidersin🙏🏻 Umarım hafifler bile belki yarına. Bol bol dinlen. Kızın nasıl?
Oda aynı canım, okula baslasi bu sene başladığı günden bu yana ard arda hastalandı, bağışıklığı düştü onunda ☹

Back
X