• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hepinizi ayrı ayrı cevaplayamadim çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden cevaplarınız ve tevsiyeleriniz için eşim geldi çay yaptı limonlu çay içtim bı parol aldım biraz yattım uyandım biraz daha iyim çok şükür şimdi yemek hazırlıyor. Yemek biseyler yesem belki daha toparlanirim hastaneye gitmek istemedim geçmese yarın giderim gerçi kovit te olsam ilaç veriyorlarmi gebelere bilmiyorum ama kullanmam verselerde

Bu arada fırında mayalayanlar🙈

Ben fırında 2 kere denedim ikisinde de kavanozlar devrildi sütler fırının rezistansına geçti ikisinde de servis çağırdım fırını götürdüler. Bir daha tövbe ettim fırında mayalamaya🤣🤣
Anaaa nasıl devrildi kız 😂😂 hiç yaşamadım devrilse de altta rezistans yok Allahtan benim😂

Kızlar hepinizi ayrı ayrı cevaplayamadim çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden cevaplarınız ve tevsiyeleriniz için eşim geldi çay yaptı limonlu çay içtim bı parol aldım biraz yattım uyandım biraz daha iyim çok şükür şimdi yemek hazırlıyor. Yemek biseyler yesem belki daha toparlanirim hastaneye gitmek istemedim geçmese yarın giderim gerçi kovit te olsam ilaç veriyorlarmi gebelere bilmiyorum ama kullanmam verselerde
Hayırr vermiyolarrr yaa bağışıklıktandır o üşütmüşsündür bide ondan yanii yiende dikakt et🤲

Kızlar epeydir savaşıyorum ama ben de hasta oldum sonunda. Burnum falan tıkandı hep sesim gitti. Bol c vit tüketiyorum. O yüzden sanırım epeydir olsam mı olmasam mı savaşıyordum ama bugün artık iyice kötü uyandım🙁 hiç de dinlenebileceğim bir dönemde değilim. İnşallah kolay atlatırım😔

Kızlar epeydir savaşıyorum ama ben de hasta oldum sonunda. Burnum falan tıkandı hep sesim gitti. Bol c vit tüketiyorum. O yüzden sanırım epeydir olsam mı olmasam mı savaşıyordum ama bugün artık iyice kötü uyandım🙁 hiç de dinlenebileceğim bir dönemde değilim. İnşallah kolay atlatırım😔
Ayy dikkat edin ya valla geçmiyor da ilaç kullanamadığımızdan. D vitamini de almaya dikkat et bol bol

yaa sana doktor rapor yazmamış mıydı evde değil misin sen kız nasıl hasta oldun?

burayı da editliyim: hatırladım yaa balkıza doktor rapor yazmıştı🙈 çok çalıştım galiba kafam çorba😂😂

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım. 😔

.

[

aa yok yaa balkıza rapor yazmıştı doktoru🙈🙈 devrelerim yandı😂😂

Esimin halasi hediye almis 😂 bugun bizde tam. Bbek arabsi bakiyordk ki adres istedielr ahh ne gzl tesaduf oldu😊

Eklentiler

• Screenshot_20211215_193242_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20211215_193242_com.android.chrome.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 72
Bu arada fırında mayalayanlar🙈

Ben fırında 2 kere denedim ikisinde de kavanozlar devrildi sütler fırının rezistansına geçti ikisinde de servis çağırdım fırını götürdüler. Bir daha tövbe ettim fırında mayalamaya🤣🤣
Altına tepsi koysaydın kız:) Ben çelik tencerede mayalıyorum fırında yapıyorum çok da güzel tutuyor.Bendeki bebeyle nereye sokucam baska tencereyi 😃

Bende doktorun yanından çıktım biraz önce her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür 14+3 günlüğüz cinsiyetimizi de öğrendik uzun uzun kontrol etti perinatolog için 18 haftadan itibaren gidebilirsin dedi inşallah hayırlısı olur 🙏
14+4 de gittim bana belli değil dedi dr yaw😄Ama verdiği ultrasın kağıdında cinsiyet yerinde kız yazıyordu adam iyice kafamı karıştırdı 🤣

18. Haftadan itibaren yapılabilir dedi kuzum özellikle sordum bende öyle yaparım herhalde 14 teyim şu an detaylidan sonra tekrar gel dedi bana. Ohoo dünyanın sonunda gideceğim bu gidişle 😂😂
Evet kuzum oğlan anası olacakmisim 😂
Hayırlı olsun ben de oğlan istiyorum ama nasip.Hayırlısı olsun:)

Back
X