Bana 1 hafta sabret dediler, yerine oturur diye oturacak gibi değil soğudukça soğudu atkı kabanla duruyordum sınıfta yazık inşallah ki enfeksiyon olmamışımdır. Zaten 3 ayım dolmak üzere işe başladım kafam dağılsın diye kpss de olmayınca bebeği öğrendim o ay sonu benim için o önemli çok şükür belki gene evimde kpss çalışırım bu sefer daha iyi çalışırım okul öncesinden bu sene alım iyi olacak diyorlar, hayırlısı budur belki zorlamamak lazım çok sağol canım
Rapor alacağım bir süre ondan sonra da ocakta çıkmayı düşünüyorum. Kurumsal sıkıntılar var beni çok gerdi. İşe başlayalı 3 ay bitecek zaten hamilelik dönemine denk gelmiş başladığım zaman, sözleşmem var ama hamilelikten dolayı istifa ederim gerekirse çalışamaz belgesi isterim doktordan dayanabileceğim tarzda insanlar değiller canım. Cumartesi günü rahatsızım dememe rağmen gidip arkamdan neler deyip şikayet etmiş biri tartıştım sinirden ağladım bir de üstüne
Sanırım böyle kuruma başladığımda hamile personel vardı 32yi bekliyordu çıksa o da çıkardı herhalde zaten şu şartlarda çalıştığım yerde devam etmeyeceğim ama çok sağol canım