- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #23.761
Varis diye gitti doktora, sonra bu çıktı.
Toplar damarda pıhtı oluşmuştu, Siyami Ersek’te çok iyi bir Prof yapmıştı ameliyatını.
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy az kalmış çok heyecanlı yaBenim anladığım kadarıyla tromboz, daha önce bir pıhtı atması yaşamış olmak.
D68.2 Pıhtılaşma faktörleri kalıtsal eksikliği / Gebelik durumu
Bende yazan aynen bu canım.
Randevum Cumartesi saat 9’da.
Yine bir stres sarmaya başladı hafiften.
Senin benden sonra bu sefer kuzum.
.
aynen cnm benim doktorum da doğrucu davuttur yapmaz bende talep etmedim zaten..
bende kendi doktorumdan önce hematoloji doktoruma sordum hocam rapor çıkarmak istiyorum 10 günde bir yazdırmak zor oluyor çıkartabilir misiniz diye bizimle alakalı bir hastalıktan dolayı kullanmıyorsun ilacı,doktorunun çıkarması daha doğru olur dedi dediğin gibi anlattı oradan bilgilendim bende..
benimde pıhtılaşma faktörümün birinde venöz tromboz riski görülüyor.hematoloji doktorum hatta o faktörle ilgileniyor.sürekli her ay kan veriyorum..E nabızdan da baktım şimdi “tromboz ” yazıyor teşhis kısmında raporda, damarlarda kan akışında pıhtı oluşması demekmiş.
Ayy az kalmış çok heyecanlı ya
Evet benim salı 9da daha var
Mide bulantılarım gitti iştahım arttı benim ya
Az önce bir koca kap Mısır patlattırdım eşime onu yedimmarketten organik mısır bulmuş onu yaptık artık ne kadar organikse bilemiyorum tabi
![]()
Evet canım çok ciddi boyutta olmasa da pıhtılaşmam var o yüzden kan sulandırıcı kullanıyorum.benimde pıhtılaşma faktörümün birinde venöz tromboz riski görülüyor.hematoloji doktorum hatta o faktörle ilgileniyor.sürekli her ay kan veriyorum..
doğum doktorumda düşük riski yapabilecek diğer faktöre dikkat ediyor ona göre ilaç veriyor..
senin pıhtılaşman var mı?
Amin canim benimde kizim 7 yaşında bizde tedavi görmedik zamana bıraktık ama şimdi nasip oldu. Biz dahi o kadar bekledik hiç kolay değilRabbim en yakın zamanda ona da kolaylıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah canım ben çok zor buldum bebeğimi rabbim kimseyi aratmasın
benimde pıhtılaşma faktörümün birinde venöz tromboz riski görülüyor.hematoloji doktorum hatta o faktörle ilgileniyor.sürekli her ay kan veriyorum..
doğum doktorumda düşük riski yapabilecek diğer faktöre dikkat ediyor ona göre ilaç veriyor..
senin pıhtılaşman var mı?
yaa ne güzel düşünmüşsünKizcelerim sizleri merakta biraktim anca yazabiliyorum hersey cok güzel alttan muane etti agri sancilarmi soyledim doktora cok normal dedi kan idrar tahlili aldilar cinsiyeti ben sormadigim halde kendi biliyormusuniz dedi normalde bu haftada soylemiyorlar burda ama yilbasi zamani diye doktorun iyi tarafina geldi herhalde iama ben dedim soyleme yaz kagida zarfa koy diye esim iste oglenci oldugu icin aksam ailecek ogrenecez ogrendigimizde size yazicam ora saati 12:30 da ogrenmis olurum ramzicigim bana kiz demisti bu arada![]()
değişmezse bundan sonra %80 erkekBugun cinsiyetini ogrenen oldumu kacirmisimdir ? Hic giremedim grupa
Benimki 9 da canım
Amin Canancim hakikaten öyle , o kadar da teslimiyet var ki. Ve bir imtihan resmen cok anaç artı sabırlı . Rabbim bekleyen ısteyen herkese bu duyguyu nasip etsin . 9 ay geçen bi süreç tum ağrılara raziyim acilada sancılara diyor, ama 13 yıl ve sonunda bebek yok 9 ayın sonunda tüm sıkıntılarin sonunda bebek var diyo çok haklı bende böyle bakınca elimden geldiğince şikayet etmemeye çalışıyorum tabi sancı vs yani olacak normal süreç gebelikte.Öyle gerçekten canım yaa, çok şükür halimize.
Bizim kafaya taktıklarımızı görse arkadaşın kapris yapıyorlar der heralde.
Allah’tan ümit kesilmez.
Rabbim ol derse oluverir.
Bekleyen, isteyen herkese en hayırlı zamanda aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.
.
aynen ben tedavi sırasında bir kaç kez sıkıntı çektim o yüzden sağlama alıyorum kendimiEvet canım, stok yapmak lazım bol bol.
Çok korkuyorum arada derede elimizde yok, depolarda da yok derlerse diye.
.
Aslında saçmalık, sonuçta keyfimizden kullanmıyoruz bu iğneyi.
Diğeri hastalık da bu değil mi yani?
Rapor çıkıyorsa hepsini ödemesi lazım.
Ömür boyu da kullanmayacağız sonuçta, topu topu 9 ay.
.
Oh masallah kızlar sonradan açıldı hayırlı uğurlu olsun canim sağlıkla kavuşun inşallahKızlar ben de ara ara girebiliyorum ama takipteyim sizleri. Benim de 2 oğlandan sonra bir kızım olacak Allah'a şükürbir kız daha ekleyin listeye
![]()
aynen cnm ya artan parayla bebişine birşeyler alırsınaynen kira öder gibi ödüyoruz valla
nasıl olsa kan testine gidicem ya başka hastaneye ben bunu mutlaka sorucam![]()
Özel klinik olduğu için sgk anlaşmaları ilaç raporları çıkaramaz canım orası normal sen normal bi kadın doğum ve ya hemotoloji den rica edebilirsin paran cebinde kalsın oğluşuna harcaben hatırlamıyorum ne dediğini gidip kendim başka doktorda yazdırmam gerekiyordu galiba burası tüp bebek merkezi olduğu için onlar çıkartamıyo hatırladığım kadarıyla![]()
Daha öncede demiştim ben bundan önceki hamileliklerimde hep senin gibi fark ödedim bu sefer raporumu görebiliyorum e nabızdan da hastane sayfasından da venöz yetersizlik (kronik) (periferik ) olarak çıkmış rapor tanım bence kendi doktorun çıkardıysa raporunu sende bi sor istersen ben 8 kutu aldım 80 günlük hiç para ödemedimBenim de raporum var ama 5’te 1 ücret ödüyorum canım.
Geçen eczacının teki doktorunla görüş, tanıyı değiştirsin, ücretsiz al. Niye para veriyorsun dedi.
Allaalla dedim, bi problem mi var raporda acaba.
Burda da bedava aldığını söyleyen arkadaşlar olmuştu çünkü.
Eczacı bir arkadaşım var, onu arayıp sordum.
Evet var öyle bir durum ama tanı olarak kalp damar tıkanıklığı, Behçet hastalığı, böbrek yetmezliği yazması lazım dedi.
D68.2 Pıhtılaşma faktörleri kalıtsal eksikliği / Gebelik durumu yazıyor bende.
Ben olsam hiç değiştirmem dedi. Neden başka bir hastalık işlensin ki e babıza.
Zaten ben de devleti neden kandırayım diye düşündüm açıkçası.
Doktorumdan böyle bir şeyi hayatta talep edemem zaten.
Neyse problem onu yazmış doktorum, en doğrusunu yapmış bence.
.
Selam kuzucm, benim 10:30'da, şuan 17 Haftalık oldu, belki yarın cinsiyeti öğrenirim
@MizgincelikSanatkarSeyyah @Bir Pelincik @kdv @Bonncuk
yarın kaçta randevular?
@basiliferd sen de idrar verirken aradan çıkarsaydın kuzum yahu![]()
cnm benim 0.4 mg lik.içinde 10 tane iğne oluyor.fiyatı normalde 300 ama ben 40 tl ödüyorum.şimdi fiyatı düşmüş alınca ne kadar ödeyeceğim bakalım..180 değil mi canım?
Ben 5’te birini ödüyorum.
.
Özel klinik olduğu için sgk anlaşmaları ilaç raporları çıkaramaz canım orası normal sen normal bi kadın doğum ve ya hemotoloji den rica edebilirsin paran cebinde kalsın oğluşuna harca
Daha öncede demiştim ben bundan önceki hamileliklerimde hep senin gibi fark ödedim bu sefer raporumu görebiliyorum e nabızdan da hastane sayfasından da venöz yetersizlik (kronik) (periferik ) olarak çıkmış rapor tanım bence kendi doktorun çıkardıysa raporunu sende bi sor istersen ben 8 kutu aldım 80 günlük hiç para ödemedim