• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy valla detaylıya kadar sanırım bende cinsiyet konusunda doktora inanamayacağım🤣🤣
Bakalım bugün bana ne diyecek..

Cnm ben bel ve sarı akıntıdan dolayı acile gittim bakteri 13 çıktı monurol verdi Yolladı..
Geçmeyince 4 gün sonra tekrar acile gittim Bakteri yine 13 çıktı monurol verdi.geçmezse enfeksiyon doktoruna git dedi.ilacı içmedim o akşam Ertesi gün direk enf.dok gittim.
bana şunu dedi idrar tahlili yeterli gelmeyen duramlar olabilir gebesiniz birde idrar kültürüde verirseniz kesin sonuç olur dedi..o gün idrar kültürü ve idrar tahlili verdim.bakteri 13 çıktı yine ama idrar kültürü temiz geldi.enf dok. ve kendi doktorumda ilaç kullanmama gerek yoK dedi.. Sadece idrar tahlili yaptırsaydım yine monurol verip yolacaklardı boş yere ilaç kullanmamış olacaktım..
Aklında bulunsun diye yazmak istedim..
Geçmedi tekrar gittim dddin ya geçmediğini nerden anladın sarı akıntı mı devam etti. Benim 4 aydır geçmiyor da.kültür sonucumu bekliyoruz dün monurol içtim bi daha.

Ben de hep diyordum, bulantılardan falan hiç şikayet etmeyeceğim, yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diyordum.

Diğer gebelikte hiç midem bulanmamıştı çünkü ve kalbi durdu.

Buna rağmen şikayet ettiğim çok zamanlar oldu. 😔 Allah affetsin.

Olanda da olmayanda da bir hayır vardır, biz eşimle hep öyle teslim olduk.

Tabi ki kucağımız dolsun, sağlıkla evladımıza kavuşalım istiyoruz şimdi.

Ama hani ille de çocuğumuz olsun gibi hiç düşünmedik şimdiye kadar.

İnsan kayıptan sonra çok üzülüyo ama teslim olunca çok rahatlıyo.

.
Çok geçmiş olsun bir önceki gebeliğine üzüldüm … benim de hiç midem bulanmıyor kalbi durdu demişsin kaçıncı hafta oldu :(

Geçmedi tekrar gittim dddin ya geçmediğini nerden anladın sarı akıntı mı devam etti. Benim 4 aydır geçmiyor da.kültür sonucumu bekliyoruz dün monurol içtim bi daha.
ewt sarı akıntım geçmedi cnm daha çok bu sebepten dolayı gittim.bel ağrımda devam etti.. ama bel ağrısı denkte gelmiş olabilir o haftalarda gebelik kaynaklı bel ağrısı da olmuş olabilirdi..

Back
X