• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben dün iki çikolata bi vişne suyu gömdüm bana mısın demedi🙄 benimki sevmiyo demek ki

sonraki gidişte acılı yiycem bakalım belki bizimki de böyle bi değişiktir 🤷‍♀️
şöyle bol acılı adana yanına da bir acılı şalgam iç :D Muhtemelen dans eder :D
Eşimde hamile kalmadan önceydi sanırım rüyasında görmüş senin kızın olmayacak sende X yok demişler oğlum oluyordu demişti:KK70:
Bakalım rüyası çıkacak mı :D

Evet bizim zipirlar şimdiden burçlarının özelliklerini taşıyorlar, çok kararsızlar 🤣
Tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 🥰

ikizler oluyor sanırım bizimkiler valla biraz öyleler sanırım :)

bir sonraki randevuyu bekliyoruz artık insan sürekli görmek istiyor valla

siz hissetmeye başladınız mı hiç hareketlerini falan 16. haftadan sonra olabilir yazıyor bazı yerlerde çünkü :KK36:

ikizler oluyor sanırım bizimkiler valla biraz öyleler sanırım :)

bir sonraki randevuyu bekliyoruz artık insan sürekli görmek istiyor valla

siz hissetmeye başladınız mı hiç hareketlerini falan 16. haftadan sonra olabilir yazıyor bazı yerlerde çünkü :KK36:
Az yukarılara bak canım yazdım biraz önce , bende bugün hissetmeye başladım artık hareketlerini 😍 2. Çocuk olduğu için erken hissettim 😍🥰
Sen hissediyor musun ?

Canım sağlık ocağı artık vitaminlere bakmıyo diye biliyorum.

Bana şunlara bakmış 8.haftada:
ALT
AST
Glikoz
Üre
Kreatinin
HBsAg
Anti HCV
Ati HIV
Anti HbS
HbA1c (3 aylık şeker ort)
Tam Hemogram
Ferritin
Serbest T4
TSH

İdrar Tahlili
Bakıyor canım ben hepsine baktırttım.Belirtmen gerekiyor tamamına bakın diye.

ahahaaa anlaaattt🚀🚀🚀
Her şey çok güzel dedi çok yolundaymış bu rahim ağzı uzunluğu mu da sordum her şey yolunda dedi
3. Doz aşını beklemeden hemen ol dedi
Tetanoz 1 dozun varsa 2. Dozunu da ol dedi
3 kere baktı erkek mi diye eşim inanamadı çünkü kız istediği için 😂😂
Detaylı ultrason için 20. Haftada dedi
Bu arada 16+4 olmuşum 😂 normalde 15+6 olmam gerekiyordu. Geç döllenmeydi yakalamış gününü
Hayırlı olsunnn canimmm 😍😍
Ayyy teşekkür ederim kuzum
Yaaaa gözün aydın :KK200:
Heyecandan ölüyorum 😂😂

Az yukarılara bak canım yazdım biraz önce , bende bugün hissetmeye başladım artık hareketlerini 😍 2. Çocuk olduğu için erken hissettim 😍🥰
Sen hissediyor musun ?

Evet gördümm ya çok güzel bir duygu :KK200:

Ben bi kaç gün önce göbeğime dokunurken böyle minnacık bir pıtpıt hissettim hatta eşime çığlık attım hissettim diye bana göre bebişimdi ama bilmiyorum öyle hissettim sanki tekme gibi değil de değişik bir his :nazar:

İşte bu :KK19: Bugün çok daha iyisin gibi hissediyorum tatlım. :KK37: Nasılsın?

Kız her türlü çakabilirsin. çocuğun cinsiyetini zaten baba belirliyor. :KK70: Ben çalışma döneminde hep tehdit ettim eşimi Y genine sahip çık ağzını burnunu kırarım diye :KK67: Nasıl yaptıysa başarmış:KK48: ya denk geldi ya korkudan :KK70:

Kız sen burda kaç tane ikizler erkeği anası var biliyor musun? :KK53: :skandal:
😂🤣🤣 çakmaktan başımıza geldi zâten

Back
X