Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben lcwadan aldım 3 hafta önce ama daha denemedim 359 TL gibi bir şeydi kupon kupon indirim 200 küsüre denk geldi. Bir tane daha yedek alsam güzel olucak. Uyku tulumu yazısına sabitledim 😊
Uyku tulumu

sweetgirlcandy sweetgirlcandy sen instadan nerden aldıydın kuzum birde ölçüleri nasıl geldi beğendin mi?
Elauykutulumlari ilk gelince ve ilk giydirince afallıyorsun çok büyük diye😂 ama sonra normal geliyor çok rahat belli ki ve güzel ben memnunum

Kizlar ya ben gece oglani yanimda yatiriyorum hava serin emzirmeye kalkmaktansa yatakta emziririm diye kendi battaniyesi bide yorganımla örtüyorum ama eller hep acikta kaliyor havalar iyice serinledi azonce uyandik baktim elleri buz gibi eldiven giydirsem eli heo agizda daha beter olcak çözüm onerisi olan varmi 😶
Benimki de aynı. Çekiyorum üstündekini içinde kalıyor biraz etkili oluyor

Ben unutamıyorum valla telefonu :)) belis hanım terör estiriyor uykusu olduğu halde uyumakta direniyor 1 haftadır onun dışında iyiyiz. Senin minik nasıl
Ay bütün çocuklar uyumuyo varya geçen dr ye dedim gece uyusun gündüz uyumasada olur diyo.. benimkide bu ara biraz öksürüyo doktora gidip geliyoruz işte ilerlemesin diye bide damakları aşırı kaşınıyo ya salya falanda çok oda öksürük yapıyo öyle idare ediyoruz işte

Biz de böyleyiz kızlar🙈 evin için 25 derece şu an

Eklentiler

• IMG_20220926_084244.webp
    IMG_20220926_084244.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 53
Ay bütün çocuklar uyumuyo varya geçen dr ye dedim gece uyusun gündüz uyumasada olur diyo.. benimkide bu ara biraz öksürüyo doktora gidip geliyoruz işte ilerlemesin diye bide damakları aşırı kaşınıyo ya salya falanda çok oda öksürük yapıyo öyle idare ediyoruz işte

Geçmiş olsun canım. Gece de 3 saatte bir kalkıp mama istiyor yine uyumuyor ki cadı ':) bizimkinin öyle ne bulsa ağzına alıyor oyüzden

Benim kız tv diye ölüyor yaaa. Ta doğduğundan beri böyle bu kız 😂 hep tv görmeyecek şekilde tutuyorum. Ama denk geliyor ya Allah kucağımda bi bakıyor çevirince sarkıyor😂 ne kadar çok koruyabilirsem o kadar iyi şu tv den
Benimkide tvci ters yatırıyorum eneeee kafayı çevirmiş ya da tepeden gözleri dikmiş buluyorum 🙈

1mrw 1mrw

Ya benimkininde elleri yuzu hatta bazen burnu bile soğuk oluyor içim gidiyor vallahi
Ama bende baktım sırt ve göğüs sıcaksa sorun yokmuş
İster istemez aklın kalıyor
Benimkinin yuzude soguk oluyor ama onu cok aldirmiyorum elleri soguk olunca çok tedirgin oldum iste bide benim oglan cok narin covidden sonra cok telas ediyorum 😔

Back
X