- 2 Ağustos 2013
- 38.859
- 132.040
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.941
klebsiella oxytoca canım. Ama 2.yi verdik bu sefer de kültür çıkmadı hata verdi. Doktor antibiyotik başladı kültürü görelim dedi. Kültürde bugün çıktı üreme yok. Demiş ki temiz çıkmış 1 2 gün bekleyelim şikayet devam ederse göreyim. Ahsende geriden geliyor bu dönme olsun oturma olsun. Bu ara oturmaya başladı desteksiz yeni yeni. Kafayı eşim ölçtü 43 mü ne çıktı demek ki büyüyorBakterinin ismi ne kuzu belki biliyorumdur? 2. Kez idrar tahlili verebildiniz mi? Kafada ölçüm yerlerine göre 1-2 santim değişiyormuş. Onun için değişik doktorda değişik çıkabiliyor sanırım. Boy da kiloda öyle.. Sabit bir doktora gitmek lazım oda zor bu konuda müzdaribim burda istediğim gibi doktor bulamadımbirde her yazana bakma kuzum insan strese giriyor. Beni de arkadaşım yok seninki geride kalmış benim eltiminki şunu yapıyor vs. diyor çok kuruyorsun vs. iyide her bebek farklı yani..
Aynı evetSweet ya 9. Ay aşısı hakkında düşüncen aynı mı bacım? Yaklaştı baya![]()
Beni tedirgin eden bazı illerde olmaması neden yani. Onun için istemiyorum. Zaten 3 ay sonra olacak aynı aşıyıBende istemiyorum yaptırmak, birde salgın vs çıkabilir deniliyor ya çıldırcam.
Persentile göre düşük olunca kafaya takıyorum yoksa fazla kilolu da olmasın diyorumBenmki de aynı kilosu yok zaten 2,5 kg doğduşimdi de 7900 falan artık zaten yavaş alıyorlar. Sağlıklı olsun da kilo hiç dert değil
Ben hastalık zamanı Nebuzilator kullanırken açmak zorunda kaldım başka çare bulamadık çünküşimdi açmıyoruz ama çok darda kalırsam ben de 10 dk falan açabilirim
![]()