• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız artık şarkıymış çizgi filmmiş hiç biri ilgisini çekmiyor. Tek ilgisini çeken benim saçımı çekmek, her yere saldırıp yemeye çalışmak hahaha. Erken başladılar TLf bozmaya abovv biraz daha büyüyünce de direk kuracaklar sanırım :))
Bizimkinin dikkatini çekiyor daha😂😂 ay saç çekmek evet yaaaa hele kuzeninin saçlarına saldırıyor bağırıyor sıpa

Yaaa ne kadar tatlısınız, topiğinizden çıkamıyorum oku oku gülümseyerek yüzüm ağrıdı. Ben 2023 Ağustos annesi olacağım nasipse, bir doğum korkusudur gelip gidiyor arada kalbimi yokluyor. Biraz rahatlarım belki diye sizlere bakınmaya girdim, doğum sayfalarını bulamadım bile. Biraz pozitif doğum hikayelerinden bahsedebilecek ya da direkt içimi biraz ferahlatacak tavsiyelerde bulunabilecek anneler varsa çookk memnuniyetle dinlerim. Allah hiçbirinizin kucağından evladınızı eksik etmesin, sağlıkla yaşayın bir ömür inşallah. 💖

Yaaa ne kadar tatlısınız, topiğinizden çıkamıyorum oku oku gülümseyerek yüzüm ağrıdı. Ben 2023 Ağustos annesi olacağım nasipse, bir doğum korkusudur gelip gidiyor arada kalbimi yokluyor. Biraz rahatlarım belki diye sizlere bakınmaya girdim, doğum sayfalarını bulamadım bile. Biraz pozitif doğum hikayelerinden bahsedebilecek ya da direkt içimi biraz ferahlatacak tavsiyelerde bulunabilecek anneler varsa çookk memnuniyetle dinlerim. Allah hiçbirinizin kucağından evladınızı eksik etmesin, sağlıkla yaşayın bir ömür inşallah. 💖
Amin🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸

Ben sezeryan doğum yaptım. Ve aşırı korkuyordum. Sezeryan olursanız eğer hiç korkulacak bir şey yok. Ben doğurduysam herkes doğurur 🤭

Normal doğum da elbet zor ağrısı sancısı. Ama arkadaşların dediği doğum yaptığın an her şey geçiyor. Hiç düşünüp kendinizi strese sokmayın nasıl olur eder diye🤗

bunu duymamıştım kuzu ya
genetik babasının babasında var muhtemelen babasının babasının babasındada vardı :KK70:
evet sürekli hastalar zaten kuzu beee
Zümra da bi kaç gündür çok fena gündüzleri hep kucakta gezmek istiyo asla oturmak İstemi’yi atakları bükmüyor direniyor 🙈 ayakta duracak bi de çok mutlu oluyo alkış yapıyo . Tek elle yapıom her işi ya. Sizlerde durum ne

haklısın canım pazartesi günü kızı bakıcı ablaya bıraktım eşimin iş yerine gittim
minibüse binmeyeli aylar olmuş kulaklığı takdım müziği açtım
sonra eşimin yanında durdum kahve fln içtim kalktım oğluşumu okuldan almaya gittim nasıl mutlu oldu beni görünce
bana da çok iyi geldi
arkadaşlarla konuştuk eşine bırak kahvaltıya fln gidelim dediler eşim ayda bir arkadaşlarıyla buluşuyor kafa dağıtıyor
aslında artık büyüler bi es verebiliriz diye düşünüyorum
bu arada gece sürekli meme arıyor bazen koynuma alıp emizirken uyuyakalıyorum
Kuzum bırakıp kendine zaman ayırmak çok iyi geliyo. Bn de haftasonları iki üç haftada bir gün eşime bırakıyorum bazen büyük kızla dolaşıyoruz bazen arkadaşlarımla görüşüyorum fln çok iyi geliyo. 2saat bile yeniliyor beni. Hatta geçende giyindim fln çıkcam eşim diyo ki ne zamandır böyle gormemistim😂 kızım fln anneee çok güzel oldun özlemişim bu halini diyo 😂

Amin🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸

Ben sezeryan doğum yaptım. Ve aşırı korkuyordum. Sezeryan olursanız eğer hiç korkulacak bir şey yok. Ben doğurduysam herkes doğurur 🤭

Normal doğum da elbet zor ağrısı sancısı. Ama arkadaşların dediği doğum yaptığın an her şey geçiyor. Hiç düşünüp kendinizi strese sokmayın nasıl olur eder diye🤗
Amin çok teşekkür ederim 🌻🌻

Ben sezeryanı düşününce sezeryandan, normali düşününce normalden korkuyorum. Biliyorum bir şekilde doğacak, üstüne düşünüp detaylarla korkmamın bana bir faydası olmayacak farkındayım. Ama yok, beynim durmuyor.
Sezeryanda sonrasında ilk kalkıştan, iyileşme sürecinden ve ameliyatlı şekilde bebek bakmaktan korkuyorum. Normalde doğum anında kesi olursa uyuşturulmadan kesilmesinden, suni sancıdan, bebekle ilgili bir aksilik yaşamaktan korkuyorum. Bilmiyorum, şu an sizleri okuyup geçecek diyebiliyorum anca. 🥲

Amin çok teşekkür ederim 🌻🌻

Ben sezeryanı düşününce sezeryandan, normali düşününce normalden korkuyorum. Biliyorum bir şekilde doğacak, üstüne düşünüp detaylarla korkmamın bana bir faydası olmayacak farkındayım. Ama yok, beynim durmuyor.
Sezeryanda sonrasında ilk kalkıştan, iyileşme sürecinden ve ameliyatlı şekilde bebek bakmaktan korkuyorum. Normalde doğum anında kesi olursa uyuşturulmadan kesilmesinden, suni sancıdan, bebekle ilgili bir aksilik yaşamaktan korkuyorum. Bilmiyorum, şu an sizleri okuyup geçecek diyebiliyorum anca. 🥲
Bende öyleydim inanki ikisini de düşünüp korkuyordum. İlk kalkış evet zor ama inan dayanabilirsin. Sezeryan sonrası ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar çabuk iyileşip ayağa kalkıyorsun. Uyuşmama gibi bişey söz konusu değil ay sen derinlere inmişsin🤭

Haşlanmış yumurta, labne, karadut özü 😍
IMG_20230302_085212.webp

Amaaann ne korkcan beee😀😀 oda herşey bitiyo geçiyo sen bebeğinı düşünerek giriceksin ama sana tavsiye sezaryende normal doğumda neoluyo ne bitiyo falan öğrenme ben hicbirşey sormadımm ve öyle girdim o gidiş o gidiş millet sorardı bana korkmuyormusun yoo dedim 😁😁😁 hiçte girmemişim ameliyata kızımı düşünerek girdim ve herşey geçti bitti hiçbirşey anlamıyosun bile rabbim kucağına sağlıcakla nasip etsin🤲🤲

Herkese motive ederdim burda hapşurduğunuz gibi doğurasınızz bi girip bi çıkacağınız ne var diyodum hehehehe burdakilerde diyodu ne rahatsın diye görende 3 tane bebe doğurdum sanıyodu :KK70: şimdi bunları düşünme hamileliğin tadinıçıkarr 🥰 benim çok rahat geçmiştiuzat ayağını ac tv yi kuruyemişleri all ye bebede kilo alır hem 😁

Back
X