Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dünkü haşladığım brokoli, Brüksel lahanası falan filan biraz da şehriye haşlayıp yoğurtla karıştırdım. Üzerine birazda zeytinyağını gezdirdim. Çocuğuma nazar değdirdim yaw azcık yedi
Dünkü haşladığım brokoli, Brüksel lahanası falan filan biraz da şehriye haşlayıp yoğurtla karıştırdım. Üzerine birazda zeytinyağını gezdirdim. Çocuğuma nazar değdirdim yaw azcık yedi
Yaa ne güzel şeyler veriyorsunuz biz aşırı geride kaldık bağırsak enfeksiyonu geçirdik depremin olduğu hafta. Çocuğum 5 gün sadece emdi benimki 10 gün sürdü hiç bişey de yapamadım. Daha kıyma bile tatmadı. Bi de sebzeleri asla yemiyor. Yediği 5 şey var, yumurta sarısı, ekmek içi, yoğurt, tel şehriye çorbası, muz. Günlerimiz bunlarla geçiyor. Karıştırdığımda direkt tükürüyor mesela yoğurda elma koysam anında yerde. Şehriyeye tarhana koydum o da olmadı. Bizim Gibi olan var mı?