• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yarım kalan temizligim 🤣🤣 asla ayrilmiyor pesimden supurgeyle yapisik geziyoruz 🤭

Eklentiler

• 20230302_162351.webp
    20230302_162351.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar 9. Ayda aşı var mıydı? Ne aşısı bu bir de bunu istersek 1 yaşında mı yaptırıyorduk? Siz ne yaptınız ya da yapacaksınız?
9 ay aşısı var kkk aşısı. Sonradan eklendi normalde ilk dozu 12.aydaydı. Ben yaptırmadım 12.ayda yaptırcam. Çoğu ilde yokmuş bile 9.ay aşısı

Dünkü haşladığım brokoli, Brüksel lahanası falan filan biraz da şehriye haşlayıp yoğurtla karıştırdım. Üzerine birazda zeytinyağını gezdirdim. Çocuğuma nazar değdirdim yaw azcık yedi 😳😁

Eki Görüntüle 3212314
Ohh mis ellerine saglik bende bugün tavuklu brüksel lahanasi yapicaktim intente baktim 1 yas oncesi onerilmiyor diyordu senden cesaret aldim suan 🤩

9 ay aşısı var kkk aşısı. Sonradan eklendi normalde ilk dozu 12.aydaydı. Ben yaptırmadım 12.ayda yaptırcam. Çoğu ilde yokmuş bile 9.ay aşısı
Beni de arayan soran yok, ebemiz değişmiş onu duymuştum acaba atladı mı diye düşündüm. Belki zorunlu değildir bizim ilimizde de. Sağol canım 😍

Ohh mis ellerine saglik bende bugün tavuklu brüksel lahanasi yapicaktim intente baktim 1 yas oncesi onerilmiyor diyordu senden cesaret aldim suan 🤩
Yaa ne güzel şeyler veriyorsunuz biz aşırı geride kaldık bağırsak enfeksiyonu geçirdik depremin olduğu hafta. Çocuğum 5 gün sadece emdi benimki 10 gün sürdü hiç bişey de yapamadım. Daha kıyma bile tatmadı. Bi de sebzeleri asla yemiyor. Yediği 5 şey var, yumurta sarısı, ekmek içi, yoğurt, tel şehriye çorbası, muz. Günlerimiz bunlarla geçiyor. Karıştırdığımda direkt tükürüyor mesela yoğurda elma koysam anında yerde. Şehriyeye tarhana koydum o da olmadı. Bizim Gibi olan var mı?

Back
X