• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yapmam lazımm çok fena ucuşlardayım kızımın doğum gününe 4 ay kaldı 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

Yaz geliyor hadi şimdi kalın kıyafetlerle örtüyoruz yazın napcasss. Artık dur demek lazım buradaki topiklere mi Katılsak napsak. Bir ara yürüyüş topiği vardı onun sayesinde çok güzel yürümüştüm. Sahi ne oldu o topik ASSOSyal ASSOSyal :)

Yaz geliyor hadi şimdi kalın kıyafetlerle örtüyoruz yazın napcasss. Artık dur demek lazım buradaki topiklere mi Katılsak napsak. Bir ara yürüyüş topiği vardı onun sayesinde çok güzel yürümüştüm. Sahi ne oldu o topik ASSOSyal ASSOSyal :)
Vaaaaayyyy sen o topiği biliyormuusssuuunnnnn

Yaaa bende onu düşündüm şimdi ama emeklediği için etrafı keşfetmeye çok meraklı, yürüteçte, hiç bir yerde durmuyor geç mi kaldım acaba
Yuruteci varsa gerek yok canım yurutecle zaten enerjisini atiyodur hem de oyalaniyordur. Yurutec yan basmalarına sebep oluyormuş ama ona fikkat edersin. Doktoruna da danış mutlaka.
Ayy bende istiyodum 1 ay önce baktık ama çok pahalı bide kiradayız tavanada takamayız bile 😒 ev kendim olsa neler alırdım ilk işim o olurdu
Jou sensin di mi kızz? Ev sahibine sorun canım izin verir belki. Evet ya fiyati tuzlu ama simdiye kadar aldigim en güzel en faydali şey olabilir, hakkını veriyor kesinlikle. Çok mutlu 😍🤩

Kızlar bir de bugun kafa koruma yastigi siparis ettim. Kizim bi yerlere tutunup kalkmaya basladi bugun düştü içim gitti. Evin çogu yeri fayans Allah korusun. Belki düşünenleriniz vardır fotosunu bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20230303-233114_Trendyol.webp
    Screenshot_20230303-233114_Trendyol.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
Üfff aklıma geldi o attığın foto tarif isterim heee :)

Ahahaha çok tatlısın ya hiç beceremem ha hayatımda kimseye laf sokmadım 🙈
Kiz cok zevkli oluyor ben önce bi kudurtuyorum izliyorum bide nezaman alcak diye bekliom sonra lafimi pat soyluyorum inanki ozaman surat ifadeleri cok hosuma gidiyor 🤣🤣 sende yap iyilikten anlamayana müstahak bende sen gibiydim beni yogura yogura bu hale getirdiler 😆 ben herkes iyi olsun diye kimseyi kıskanmadan insan gibi davranırken baktim gordum kimse benim olmami istemiyor bana öyle gelene daha beter gidiyorum aradada paylasiyorum gözü olanin gözü çıksın diye 😄ustelik bunlar benim en en en yakinlarim arkadaslarimda degil 😌

Yaaa bende onu düşündüm şimdi ama emeklediği için etrafı keşfetmeye çok meraklı, yürüteçte, hiç bir yerde durmuyor geç mi kaldım acaba
Yürüteci asla tavsiye etmiyorum ben cok pismanim azar azar bindirdigim halde parmak uclarina basiyor simdi normalde biz desteklerken tabaniyla basiyordu aldim depoya fırlattim bidaha kullanmam. Zıp zıp alicaktim ama bizim tavanlar asma tavan kapiya cita takilcak yerde yok almadik o yuzden bide artik bahar geldi ben parka cikarma taraftariyim temiz hava yesillik cok iyi geliyor toprakla oynatmak enerjisini attırmak eve tıkılı kalmamak en guzeli eskiden diyordum aman mikrop kapmasin aman ona degmesin ama gelisimi icin en sagliklisi kalabalik ve doğa icinde olmasi en azindan bizim icin cunku biz evde iki kisiyiz dört duvarda sıkıştık kaldik resmen

Yuruteci varsa gerek yok canım yurutecle zaten enerjisini atiyodur hem de oyalaniyordur. Yurutec yan basmalarına sebep oluyormuş ama ona fikkat edersin. Doktoruna da danış mutlaka.

Jou sensin di mi kızz? Ev sahibine sorun canım izin verir belki. Evet ya fiyati tuzlu ama simdiye kadar aldigim en güzel en faydali şey olabilir, hakkını veriyor kesinlikle. Çok mutlu 😍🤩
Heee guuuu benimmm hehehe😁

aman bizim ev sahibi tehlikeli zaten korkuyoz çıkarcak bizi diye gözü aç
Kızlar bir de bugun kafa koruma yastigi siparis ettim. Kizim bi yerlere tutunup kalkmaya basladi bugun düştü içim gitti. Evin çogu yeri fayans Allah korusun. Belki düşünenleriniz vardır fotosunu bırakıyorum.
Aaaa ilkkez de gördüm.böyle bise

Yürüteci asla tavsiye etmiyorum ben cok pismanim azar azar bindirdigim halde parmak uclarina basiyor simdi normalde biz desteklerken tabaniyla basiyordu aldim depoya fırlattim bidaha kullanmam. Zıp zıp alicaktim ama bizim tavanlar asma tavan kapiya cita takilcak yerde yok almadik o yuzden bide artik bahar geldi ben parka cikarma taraftariyim temiz hava yesillik cok iyi geliyor toprakla oynatmak enerjisini attırmak eve tıkılı kalmamak en guzeli eskiden diyordum aman mikrop kapmasin aman ona degmesin ama gelisimi icin en sagliklisi kalabalik ve doğa icinde olmasi en azindan bizim icin cunku biz evde iki kisiyiz dört duvarda sıkıştık kaldik resmen
Mikrop önemli değil yeterki virüs kapmasınlar. Benim kız daha az önce terliğimin altını yalıyodu 😂

Kızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmiş 😳 ve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
Şakayla "O ne kız öyle aynaya bakar gibi. Başka bi model kestireydin ya" derdim. Inceden sok lafını. Aldığim bi seyi baskasinda gorsem bilr hevesim kaçar bi de gorustugun birisinin bile isteye alması hepten sinir bozucu. Tatlım onu giyecegin zamam haber ver de ayni gun ikiz gibi gezmeyelim fln de de anlasın bari 😒

Kizlar simdi 8 aylik bnm minik, ben daha tahin vermedim domates vermedim yumurta beyazi vermedim, veriliyo mu bu ayda?
Bi de gecen gun keci sutunden yogurt denedim iki kasik hemen omuzlari kabarmis ya, denemeye devam ediyimmi birakimmi napicm
Tahini bilmiyorum ama diğer dediklerin veriliyor. Artık salça fln da verebilirsin demişti doktor.

Topik duruyor kuzum biz dağıldık sadece🤣 heyecan gidi nerde 30 bin adım yaptığım gunler🤣

Yaaa o tip ne, arı maya😍🤩🥰

Kızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmiş 😳 ve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
Kim oo🫣🙄🤔

Back
X