- 5 Mart 2021
- 6.247
- 9.055
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #101.581
Yarın geri döner yaptırmayacağız diye söylerimBenimki cuma aradı 2 kez bakmadım. Bugünde eşimi aramış aşı var diye. Deseydin yaptırmıyoruz diye diyorum ne bileydim demedim diyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın geri döner yaptırmayacağız diye söylerimBenimki cuma aradı 2 kez bakmadım. Bugünde eşimi aramış aşı var diye. Deseydin yaptırmıyoruz diye diyorum ne bileydim demedim diyo![]()
Tek sorun benim makine mutfakta lavabo altındaC.makinesinjn uzerine koyuyorsun onu. Bi aparat var 650 liraya onun uzerine monte ediyolar
Eve salincak aldim ben de tavana asmalik bi ay oldu hala kargoya verilmediAy çok şükür yiyebiliyorum dışarıda ama bende sürekli elimi yıkarım. Bazı şeyler var bende de pandeminin alışkanlığıPark işi benim kafamda sorun her milletten insan var burda
![]()

Evet ya wefoodun kendisinde yoktu ben başka satıcıdan aldım. 6 aylıkken aldığım 300 gr olandı daha yeni bitti. Hemen hemen her gün veriyorum kahvaltıda 1 tatlı kaşığı. Şimdi 600 gr olanı aldım o da 6 ay gider heraldeBendeki sorunu çözemedim yaaa bir şey beni engelliyor ama ne
Wefooddan 2 gün önce alışveriş yaptım ama karadut özü bitmiş, şimdi baktım gelmiş stok hay şansımaaaAhsen e 600 küsür gramlık olandan mı almıştın baya gider sanırım dimi
Bende bi uğrarım yanımda hemen sağlık ocağıYarın geri döner yaptırmayacağız diye söylerimEbe de tanıdık
![]()
Sen olmadı bizim doktora bir git yolun düşerse tahlil vs ne varsa yanında götür bence.. Zaten anlarsın doktor kafana yatıyor mu yatmıyor mu.. Özel olduğu için gitmeden fiyat sor ama değişkenlik olabiliyor. Ona göre karar verirsin.Ayy
Ya benimki de 3 ml ver dedi ne alaka yani anlamadım 8 kilodan hesap yaptı. Aslında 1 ml vermem lazım![]()
Sağlık olsun da gerisi çözülüyorTahlil sonuçların falan gittik annemi götürdüm falan bu ara yoğun geçti
200 TL de kargo ücreti yok. Alınacakların stoğu yok diğerlerini aldım zatenEvet ya wefoodun kendisinde yoktu ben başka satıcıdan aldım. 6 aylıkken aldığım 300 gr olandı daha yeni bitti. Hemen hemen her gün veriyorum kahvaltıda 1 tatlı kaşığı. Şimdi 600 gr olanı aldım o da 6 ay gider heralde![]()
Uğra uğra kadın ilk defa belkide red cevabı alıcakBende bi uğrarım yanımda hemen sağlık ocağı![]()
Aynen aklımda valla o doktor inşallah gidebilirsekSen olmadı bizim doktora bir git yolun düşerse tahlil vs ne varsa yanında götür bence.. Zaten anlarsın doktor kafana yatıyor mu yatmıyor mu.. Özel olduğu için gitmeden fiyat sor ama değişkenlik olabiliyor. Ona göre karar verirsin.
Hiç almadım bisküvi ebebekten alıyorum keçi sütlü bebe bisküvisinden200 TL de kargo ücreti yok. Alınacakların stoğu yok diğerlerini aldım zatenkaradut kaldı bir bebe kurabiyeleri var nasıl acaba verebileceğimiz şekilde mi bilemedim.
Zaten sevmiyorum kadını o da beni sevmiyordurUğra uğra kadın ilk defa belkide red cevabı alıcak![]()
Geldimm, omlet bildigin 1dilim elmayi rendele zeytinyagli tavaya, ustune de yumurta sarisi at cok kurutmadan pisir ama tak pisicekAfiyet olsunnnOmlet ile pankek tarifi verebilin mi bacım müsait olursan
![]()
Bak benimki bastan beei sirf pure yiyodu, herseyi blendr yapiyodum, sonra baktim alismasi lazim purelerin yanina pakek ekledim, sonra meyveli yulaflari blendrlamamaya basladim kivamini daha sulu yapiyorum pitirlari yutabilsin diye, artik minik parcali pankek yiyo, minik minik kesip muz da veriyorum yiyo, yumusak avokadoyu da kup kup kesip verebiliyorum yiyo ama yaninda yutmasini kolaylastirici biseyle alistirmaya baslaNormalmiş o öğürme durumu zamanla alışacaklar nasılsa önemli olan çok sert ve büyük olmasın. Bende soruyorum kızlara onu yiyebiliyorlar mı bunu böyle ezebiliyorlar mı diye![]()
1 ay nedir yahuuuu yurt dışından mı geliyor mübarekEve salincak aldim ben de tavana asmalik bi ay oldu hala kargoya verilmedi![]()
Hipp aldım annem vermiş ama sevmemiş bebe.. ya bu şeker oranları var ya onlar kafamı karıştırıyor benimHiç almadım bisküvi ebebekten alıyorum keçi sütlü bebe bisküvisinden
Ayyyy demeZaten sevmiyorum kadını o da beni sevmiyordursırf yakın diye burdayım yoksa başka yere taşıyacaktım. Bi görsen pislik içinde sağlık ocağı
![]()
Çok teşekkür ederim kuzum siyez unu yok bende tam buğday olur mu acaba?Geldimm, omlet bildigin 1dilim elmayi rendele zeytinyagli tavaya, ustune de yumurta sarisi at cok kurutmadan pisir ama tak pisicek
Pankek de yumurta sarisi, biraz su, biraz siyez unu ana malzemeler bu, tatli yapicaksam icine azicik elma özü katiyorum, bu sefer dereotlu yaptim bazen ispanakli bazen havuclu elmali muzlu fln yapiyorum, normalde su yerine yogurt katiliyo ama alerjiden dolayi koyamiyorum yogurt ben
Saoalsın lumixcim verdiğin tavsiyeler çok güzel.. Ben sadece gün kurusunu blend yapıyorum. Onun harici çatalla eziyorum. Meyveleride hep cam rende ya da çatalla ezerek yaptım. Gerçi elma armut muz cennet hurması bunların harici meyve vermedim. Senin geçen tarif ettiğin Elmalı yulafı bir deneyemedim o aklımda.. Çeşit olayı az bende döndür dolaş benzer şeyler vermiş oluyorum hepBak benimki bastan beei sirf pure yiyodu, herseyi blendr yapiyodum, sonra baktim alismasi lazim purelerin yanina pakek ekledim, sonra meyveli yulaflari blendrlamamaya basladim kivamini daha sulu yapiyorum pitirlari yutabilsin diye, artik minik parcali pankek yiyo, minik minik kesip muz da veriyorum yiyo, yumusak avokadoyu da kup kup kesip verebiliyorum yiyo ama yaninda yutmasini kolaylastirici biseyle alistirmaya basla