• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bendeki sorunu çözemedim yaaa bir şey beni engelliyor ama ne 🙈
Wefooddan 2 gün önce alışveriş yaptım ama karadut özü bitmiş, şimdi baktım gelmiş stok hay şansımaaa 🙈 Ahsen e 600 küsür gramlık olandan mı almıştın baya gider sanırım dimi
Evet ya wefoodun kendisinde yoktu ben başka satıcıdan aldım. 6 aylıkken aldığım 300 gr olandı daha yeni bitti. Hemen hemen her gün veriyorum kahvaltıda 1 tatlı kaşığı. Şimdi 600 gr olanı aldım o da 6 ay gider heralde 😂

Ayy😂😂

Ya benimki de 3 ml ver dedi ne alaka yani anlamadım 8 kilodan hesap yaptı. Aslında 1 ml vermem lazım 🤦🏼‍♀️
Sen olmadı bizim doktora bir git yolun düşerse tahlil vs ne varsa yanında götür bence.. Zaten anlarsın doktor kafana yatıyor mu yatmıyor mu.. Özel olduğu için gitmeden fiyat sor ama değişkenlik olabiliyor. Ona göre karar verirsin.

Evet ya wefoodun kendisinde yoktu ben başka satıcıdan aldım. 6 aylıkken aldığım 300 gr olandı daha yeni bitti. Hemen hemen her gün veriyorum kahvaltıda 1 tatlı kaşığı. Şimdi 600 gr olanı aldım o da 6 ay gider heralde 😂
200 TL de kargo ücreti yok. Alınacakların stoğu yok diğerlerini aldım zaten 🤣 karadut kaldı bir bebe kurabiyeleri var nasıl acaba verebileceğimiz şekilde mi bilemedim.

Sen olmadı bizim doktora bir git yolun düşerse tahlil vs ne varsa yanında götür bence.. Zaten anlarsın doktor kafana yatıyor mu yatmıyor mu.. Özel olduğu için gitmeden fiyat sor ama değişkenlik olabiliyor. Ona göre karar verirsin.
Aynen aklımda valla o doktor inşallah gidebilirsek

Afiyet olsunnn 😍 Omlet ile pankek tarifi verebilin mi bacım müsait olursan 😁
Geldimm, omlet bildigin 1dilim elmayi rendele zeytinyagli tavaya, ustune de yumurta sarisi at cok kurutmadan pisir ama tak pisicek
Pankek de yumurta sarisi, biraz su, biraz siyez unu ana malzemeler bu, tatli yapicaksam icine azicik elma özü katiyorum, bu sefer dereotlu yaptim bazen ispanakli bazen havuclu elmali muzlu fln yapiyorum, normalde su yerine yogurt katiliyo ama alerjiden dolayi koyamiyorum yogurt ben

Normalmiş o öğürme durumu zamanla alışacaklar nasılsa önemli olan çok sert ve büyük olmasın. Bende soruyorum kızlara onu yiyebiliyorlar mı bunu böyle ezebiliyorlar mı diye 🙈
Bak benimki bastan beei sirf pure yiyodu, herseyi blendr yapiyodum, sonra baktim alismasi lazim purelerin yanina pakek ekledim, sonra meyveli yulaflari blendrlamamaya basladim kivamini daha sulu yapiyorum pitirlari yutabilsin diye, artik minik parcali pankek yiyo, minik minik kesip muz da veriyorum yiyo, yumusak avokadoyu da kup kup kesip verebiliyorum yiyo ama yaninda yutmasini kolaylastirici biseyle alistirmaya basla

Geldimm, omlet bildigin 1dilim elmayi rendele zeytinyagli tavaya, ustune de yumurta sarisi at cok kurutmadan pisir ama tak pisicek
Pankek de yumurta sarisi, biraz su, biraz siyez unu ana malzemeler bu, tatli yapicaksam icine azicik elma özü katiyorum, bu sefer dereotlu yaptim bazen ispanakli bazen havuclu elmali muzlu fln yapiyorum, normalde su yerine yogurt katiliyo ama alerjiden dolayi koyamiyorum yogurt ben
Çok teşekkür ederim kuzum siyez unu yok bende tam buğday olur mu acaba?
Ruşeym kullandın mı hiç ya da kızlardan kullanan var mı?

Bak benimki bastan beei sirf pure yiyodu, herseyi blendr yapiyodum, sonra baktim alismasi lazim purelerin yanina pakek ekledim, sonra meyveli yulaflari blendrlamamaya basladim kivamini daha sulu yapiyorum pitirlari yutabilsin diye, artik minik parcali pankek yiyo, minik minik kesip muz da veriyorum yiyo, yumusak avokadoyu da kup kup kesip verebiliyorum yiyo ama yaninda yutmasini kolaylastirici biseyle alistirmaya basla
Saoalsın lumixcim verdiğin tavsiyeler çok güzel.. Ben sadece gün kurusunu blend yapıyorum. Onun harici çatalla eziyorum. Meyveleride hep cam rende ya da çatalla ezerek yaptım. Gerçi elma armut muz cennet hurması bunların harici meyve vermedim. Senin geçen tarif ettiğin Elmalı yulafı bir deneyemedim o aklımda.. Çeşit olayı az bende döndür dolaş benzer şeyler vermiş oluyorum hep 😕

Back
X