2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben izmirdeyim kuzum ama lcw dan baya alışveriş yaptım pantolon elbise mayo tişört hatta iç çamaşırlarından bile baya memnun kaldım baya özellikle internetten aldım uygulamada güzel indirimler oluyor
canım Lcw ve defactoya geçen hafta bakmıştım kafama göre bulamadım kıyafet ,hiç beğenmedim ürünlerini ,zaten çeşit azdı

nette araştırdım da canım giyip deneyerek almak istedim. Olmazsa tekrar iade ile uğraşmak istemiyorum çünkü.

O da mantıklı. Genelde kendi bedeninizde alın diyorlar, ben bi beden büyük alarak gidiyorum. Şort tulum, pantolon vs de aldım bu şekilde, sıkıntı çıkmadı. ama yine de şansa bırakmayıp deneyerek almak en doğrusu.

Kuzum ben İstanbuldayım maalesef

Ben izmirdeyim canım, hamile giyim çok tarzım olmadığı için genelde normal kıyafetlerin daha büyük bedenlerine bakıyorum. Sadece lcw den bi elbise 2 pantolon aldım. Kendi elbiselerime de sığıyorum

Amin canım bende bilemiyorum ki, şükür çok düşük değilmiş ama yine de dikkat et dediler. Şimdilik içiyorjm bakalım günlük 1 bardak. Havuç suyunu doktor demedi etraftan duydum. Doktpr bol su ve tatlı dedi

Keşke bilsem canım ama anlara lı değilim. Ankarada giyim konusunda bitek kızılay ı ve metronun içindeki yerleri biliyorum. Oralarda üniversiteli işi gibi sanki. Vardır ama anlara da ya hamile kıyafeti satan. Bende çok zorlanıyorum, elbise alıyorum bol bol. A kesim elbiseler rahat oluyor aklında bulunsun, lcw de falan bişeyler buldum aldım bikaç çeşit

Ben 1 aydır kullanıyorum oksapar. Bugünde rapor için tekrar gittim ve 1 aylık yazdırdım. Raporu heyet raporu alıyorum ben o yüzden 3 kutu karşılıyor ve sadece 13 lira ödedim. Oncesinde soyle bise oldu, Eczaneye gittiğimde rapor daha sisteme yansimamisti. 1 kutu verebiliyorum ve ücreti 59 lira dedi eczacı. Bende gecen ay 3 kutu alabildiğimi ve 13 lira odedigimi söyledim. Tekrar sistemi kontrol edeyim dedi, zaten o sıra raporum sistemde göründü ve 3 kutuyu 13 liraya aldım.

Belki heyet raporunun avantajı olabilir canim benimkini kadın doğumcu sisteme yazdı iste normal şekilde belki o yüzden fark fazla çıkıyor ben bu kez 9 kutu alacağım yani 3 aylik veriyormus eczane iste 450 tl falan tutacak hepsi napalim çözümünü bulamadım artik zaten yolun yarısını bitirdik Allah ilaçlık başka sıkıntılar vermesin yeter

Bende ayrıntılı ultrasonda bu sefer tam net gördüm Bu sefer gözümle beyaz diş gibi gördüm ortada
Çünkü her gittiğim Jinekolog erkek diyordu ben kız hissediyordu

Yok zaten erken diye dusundum hep hem kis bebegi olacak yazin alinacaklar icinde kis kiyafeti cesidi az olur :)
En iyisi ya bende ortak renklerden alıyordum hep zaten şükür

18 temmuzda 2.doz olacağım

Ben ankarada degilim canim bilemeyecegim

Kızlar diş etim şişti, iltihap oldu . Sızlatıyor nasıl geçecek? Diş hekimine gittim müdahale etmedi

Kızlar diş etim şişti, iltihap oldu . Sızlatıyor nasıl geçecek? Diş hekimine gittim müdahale etmedi
Sarımsak ezip şişen diş etinin üstüne koy canım. Ben cok diş agrisi cektim karanfil nane fln herseyi denedim sadece sarımsak iyi geldi diş etimde apse oluşmuştu. Bir kaç gün sarımsak koydum gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…