- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
canım Lcw ve defactoya geçen hafta bakmıştım kafama göre bulamadım kıyafet ,hiç beğenmedim ürünlerini ,zaten çeşit azdıBen izmirdeyim kuzum ama lcw dan baya alışveriş yaptım pantolon elbise mayo tişört hatta iç çamaşırlarından bile baya memnun kaldım baya özellikle internetten aldım uygulamada güzel indirimler oluyor
nette araştırdım da canım giyip deneyerek almak istedim. Olmazsa tekrar iade ile uğraşmak istemiyorum çünkü.
Kuzum ben İstanbuldayım maalesefKızlar ya bi sorum var Ankaradayım, nerden güzel hamilelik bulabilirim.Şöyle bol çeşit ve uygun fiyatlı olan yerler var mı bildiğiniz . Ulusta yada Kızılayda var mıdır ? Yada başka yerlerde.Öneri için şimdiden teşekkürler
kızzlarrrr Ankarada olanlar bekliyorum yorumlarınızı @Roseash @MaviNAZLI @H a p p yMorm @OKYANUS302 P pembeumutyildizi Evaante A Anksiyeteli @Mekap navicula @1dogasever @elifselman eras0201 Ruyaperisi
Kimler Ankara'da yaşıyor bilmediğim için rastgele etiketledim
Ben izmirdeyim canım, hamile giyim çok tarzım olmadığı için genelde normal kıyafetlerin daha büyük bedenlerine bakıyorum. Sadece lcw den bi elbise 2 pantolon aldım. Kendi elbiselerime de sığıyorumKızlar ya bi sorum var Ankaradayım, nerden güzel hamilelik bulabilirim.Şöyle bol çeşit ve uygun fiyatlı olan yerler var mı bildiğiniz . Ulusta yada Kızılayda var mıdır ? Yada başka yerlerde.Öneri için şimdiden teşekkürler
kızzlarrrr Ankarada olanlar bekliyorum yorumlarınızı @Roseash @MaviNAZLI @H a p p yMorm @OKYANUS302 P pembeumutyildizi Evaante A Anksiyeteli @Mekap navicula @1dogasever @elifselman eras0201 Ruyaperisi
Sağol canım hiç sevmiyorum açıkçası ama şifa olsun diyerek içiyorumTiksinmedigin sürece iç havuc ama normal. Suyunu her zaman iç
Haklısım canımSen bir bardakla başla kuzu 1 ay sonra baktın artmış öyle devam edersin.Yada bırakırsın. Herşeyin fazlası zarar
Amin canım bende bilemiyorum ki, şükür çok düşük değilmiş ama yine de dikkat et dediler. Şimdilik içiyorjm bakalım günlük 1 bardak. Havuç suyunu doktor demedi etraftan duydum. Doktpr bol su ve tatlı dediPeki Sınırda olması giderek azalmasını etkiler mi Allah korusun , bu Aralar bende herşeyin en kötüsünü düşünüyorum başımdaki işten dolayı Allah yardımcımız olsun da .. bence bir haftalık kür bu günde iki bardakla suyu normal seviyeye getirir sonra da azaltır haftada üç dört içersin nasıl olur bilemiyorum ki iyi birşey yapmak isterken kötüye sebep olmakda istemiyor insan Allah korusun
Keşke bilsem canım ama anlara lı değilim. Ankarada giyim konusunda bitek kızılay ı ve metronun içindeki yerleri biliyorum. Oralarda üniversiteli işi gibi sanki. Vardır ama anlara da ya hamile kıyafeti satan. Bende çok zorlanıyorum, elbise alıyorum bol bol. A kesim elbiseler rahat oluyor aklında bulunsun, lcw de falan bişeyler buldum aldım bikaç çeşitKızlar ya bi sorum var Ankaradayım, nerden güzel hamilelik bulabilirim.Şöyle bol çeşit ve uygun fiyatlı olan yerler var mı bildiğiniz . Ulusta yada Kızılayda var mıdır ? Yada başka yerlerde.Öneri için şimdiden teşekkürler
Burada yaptırırım artık ama dönüşüme daha var çünkü 23.hafta en erken olacak gibi 18 Temmuz’da resmî tatil bitiyorDönünce yaptırcaksın o zaman mecburen. Grevi bayramı derken çok uzun bir tatile denk geldik
Ben 1 aydır kullanıyorum oksapar. Bugünde rapor için tekrar gittim ve 1 aylık yazdırdım. Raporu heyet raporu alıyorum ben o yüzden 3 kutu karşılıyor ve sadece 13 lira ödedim. Oncesinde soyle bise oldu, Eczaneye gittiğimde rapor daha sisteme yansimamisti. 1 kutu verebiliyorum ve ücreti 59 lira dedi eczacı. Bende gecen ay 3 kutu alabildiğimi ve 13 lira odedigimi söyledim. Tekrar sistemi kontrol edeyim dedi, zaten o sıra raporum sistemde göründü ve 3 kutuyu 13 liraya aldım.Raporu devlette kadın doğum dr çıkarttı, ilaçları hala aile hekimim yazıyor kuzum çok sorguladım hatta fark çok çıkmaz diye beklentiye girdiğimden baya hayal kırıklığına da uğradım ama napalim çözemedim bi türlü rapor var ilacı aile hekimi yazıyor yine 50 tl ödüyorum kutu başına belki kadın doğum yazsa ödeme çıkmaz ama eczane de öyle bi şey demedi bi onu denemedim zaten 3 aylık alacağım bu kez kalacak bir ay onda kadın doğuma yazdirsam para almazlarsa bu kez de şimdiye kadar para verdim diye çok üzülürümo yüzden aile hekimine devam
Doğumdan önce kesmezler mi ya sonra mi kesiyorlar benim doktorum ne zaman sorsam devam diyor su zamana kadar kullancan demiyor ben dogumdan önce keser diye düşünmüştüm çünkü kanamamiz falan durmazsa doğumda ne olacak simdi bile elimi küçücük kessem kani durduramiyorum burnum kanıyor mesela durmuyor uzun sure
Belki heyet raporunun avantajı olabilir canim benimkini kadın doğumcu sisteme yazdı iste normal şekilde belki o yüzden fark fazla çıkıyor ben bu kez 9 kutu alacağım yani 3 aylik veriyormus eczane iste 450 tl falan tutacak hepsi napalim çözümünü bulamadım artik zaten yolun yarısını bitirdik Allah ilaçlık başka sıkıntılar vermesin yeterBen 1 aydır kullanıyorum oksapar. Bugünde rapor için tekrar gittim ve 1 aylık yazdırdım. Raporu heyet raporu alıyorum ben o yüzden 3 kutu karşılıyor ve sadece 13 lira ödedim. Oncesinde soyle bise oldu, Eczaneye gittiğimde rapor daha sisteme yansimamisti. 1 kutu verebiliyorum ve ücreti 59 lira dedi eczacı. Bende gecen ay 3 kutu alabildiğimi ve 13 lira odedigimi söyledim. Tekrar sistemi kontrol edeyim dedi, zaten o sıra raporum sistemde göründü ve 3 kutuyu 13 liraya aldım.
Bende ayrıntılı ultrasonda bu sefer tam net gördümBu sefer gözümle beyaz diş gibi gördüm ortada
Çünkü her gittiğim Jinekolog erkek diyordu ben kız hissediyordu
En iyisi ya bende ortak renklerden alıyordum hep zaten şükürYok zaten erken diye dusundum hep hem kis bebegi olacak yazin alinacaklar icinde kis kiyafeti cesidi az olur :)
18 temmuzda 2.doz olacağımKızlar bu arada beni hüç sağlık ocağından falan aramadılar son gönderilere şöyle bir göz gezdirdim birçok kişi ikinci doz tetanozdan bahsediyor ama ben daha birinci dozu olmadım 22 hafta olmasına rağmen benim gibi olmayan var mı ? Ya da kaçıncı haftalarda oldunuz ? Tam da bayrama greve vs denk geldi
Bende ayrıntılı ultrasonda bu sefer tam net gördümBu sefer gözümle beyaz diş gibi gördüm ortada
Çünkü her gittiğim Jinekolog erkek diyordu ben kız hissediyordum
Ben ankarada degilim canim bilemeyecegimKızlar ya bi sorum var Ankaradayım, nerden güzel hamilelik bulabilirim.Şöyle bol çeşit ve uygun fiyatlı olan yerler var mı bildiğiniz . Ulusta yada Kızılayda var mıdır ? Yada başka yerlerde.Öneri için şimdiden teşekkürler
Evet ben 5 yil koruyuculugu var diye biliyprumCanım ben de 2019 da ayağımı kesmiştim ve acilde tetanoz aşısı yapmışlardı, sağlık ocağı onu birinci doz kabul edip bana ikinci dozu yaptılar ocak gibi de üçüncü dozu olacağım. Sonra 10 yıl koruyuculuğu olacakmış
Kiz miymis canim ?Bende ayrıntılı ultrasonda bu sefer tam net gördümBu sefer gözümle beyaz diş gibi gördüm ortada
Bi de cd verdiler mi?Bende ayrıntılı ultrasonda bu sefer tam net gördümBu sefer gözümle beyaz diş gibi gördüm ortada
Sarımsak ezip şişen diş etinin üstüne koy canım. Ben cok diş agrisi cektim karanfil nane fln herseyi denedim sadece sarımsak iyi geldi diş etimde apse oluşmuştu. Bir kaç gün sarımsak koydum gectiKızlar diş etim şişti, iltihap oldu . Sızlatıyor nasıl geçecek? Diş hekimine gittim müdahale etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?