2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Malesef aşırı pahalılar şuan ona durumum pek müsait değil herkesin durumu bir olmuyor alışmışalr özele gidin demeye snaki bedava
Evet haklısınız. Ben devlette ki doktoruma bakıyor musunuz dedim bakıyoruz ama öyle çok detaylı değil dedi şaka gibi

Evet haklısınız. Ben devlette ki doktoruma bakıyor musunuz dedim bakıyoruz ama öyle çok detaylı değil dedi şaka gibi
Bana doktorum en ince ayrıntısına kadar bakılacak demişti,yinede böyle olunca ne kadar güvenilir olur bilemiyorum

Bana doktorum en ince ayrıntısına kadar bakılacak demişti,yinede böyle olunca ne kadar güvenilir olur bilemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim zor bir süreç zaten hamilelik . Kaç kere devlet Hastanesi'nde grev olduğu için muayene olamadım

Kizlar bugun bir anda kramplar giriyor karnıma. Bi dokunuyorum sonra taş gibi olmuş karnım. Neden oluyor böyle bilen var mı? Birde ayıptır söylemesi ishal gibi olmuşum neden bilmiyorum ama

O kadar haklısın ki bayram sonrasi ilk iş olarak senin madururiyetini giderirler umarım canim
İnşallah canım yoksa haftası falanda geçmiş olacak bu güzel duygudan mahrum kalmam inşallah

Ben pazartesi yaptırdım 1. dozu. Doktorum önemli ihmal etme dedi, ilk sağlık ocağına kayıtta demişlerdi şu haftalarda aşı var ama bi daha aramadılar. Kendim gidip yaptırdım
Bu ne sorumsuzluk ya kaç kere söyledim ben de arayacağız dediler zaten şehir dışındayım bir de bayram tatili

Malesef tekrardan randevu alacakmışım zaten randevu yok onuda 15 gün önceden zor zar bulmuştum ne bi yönlendirme ne bi yardımcı olma hiçbirşey yok
Benim görüştüğüm yer 25 haftaya kadar bakıyoruz dedi. Bende randevu bulamadığım için 24 de gitmiş olucam

Kızlar ya bi sorum var Ankaradayım, nerden güzel hamilelik bulabilirim.Şöyle bol çeşit ve uygun fiyatlı olan yerler var mı bildiğiniz . Ulusta yada Kızılayda var mıdır ? Yada başka yerlerde.Öneri için şimdiden teşekkürler
kızzlarrrr Ankarada olanlar bekliyorum yorumlarınızı R Roseash MaviNAZLI H a p p y Morm OKYANUS302 P pembeumutyildizi Evaante A Anksiyeteli M Mekap navicula 1dogasever elifselman eras0201 Ruyaperisi

Kimler Ankara'da yaşıyor bilmediğim için rastgele etiketledim

Canım bence Samanpazarında bulabilirsin. Ben genelde oradan alıyorum iç çamaşırlarımı , çeşitte çok uygun fiyata

Ben İstanbuldayım kuzum

Canım bence Samanpazarında bulabilirsin. Ben genelde oradan alıyorum iç çamaşırlarımı , çeşitte çok uygun fiyata
Canım iç çamaşırı olarak değil de kıyafet olarak almak istiyorum. Yazlık ince şile bezi gibi rahat olsun istiyorum.

Merhaba, Ankara’yı bilmiyorum da, ben iş için hep trendyol’dan baktım, sonra beğendiklerimi satıcıların kendi sitelerinden aldım (daha uygun oluyor) ebru maternity, gebe, Even Fashion gibi markaların sitelerinden aldım. Günlük ise LCW ve H&M’de çok güzel şeyler var. Ama onlarda da hep internet sitelerinde oluyor.

nette araştırdım da canım giyip deneyerek almak istedim. Olmazsa tekrar iade ile uğraşmak istemiyorum çünkü.

Canım ben antepteyim

Ben lohusa seti gibi anladım .O zaman en rahat Kızılay'da bulabilirsiniz bence çok butik , mağaza var
Nette biraz baktım da Kızılay da BAC Hamile giyim varmış ama sahibinin tavırlarından herkes rahatsız olduğunu yazmışlar yorumlarda .Çok samimimi ve laubali davranıyormuş. Birde Keçiörende Tria giyim varmış

Ben izmirdeyim kuzum ama lcw dan baya alışveriş yaptım pantolon elbise mayo tişört hatta iç çamaşırlarından bile baya memnun kaldım baya özellikle internetten aldım uygulamada güzel indirimler oluyor

O kadarını bilmiyorum bir gezip dolaşmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…