Hayırlı bayramlar herkeseKizlar hepinize mutlu bayramlar diliyorum.Gelecek bayram ve nice bayramlar yavrularimizla mutlu huzurlu saglikli geçsin insallah
Amin, hepimize hayırlı uğurlu bayramlarGünaydın.. herkese iyi bayramlarbebislerimizin ellerimizi öptüğü çok bayramlar görürüz inşallah
Ah şu hormonlar yok mu korkarim lohusaligimiza kadar böyle devam edeceğiz.Herkes çeksin bir süre bizi valla o konuda da hiç kendini sıkma sınırlı bir süre sonuçta bu ve elinde değil malesef keyfini çıkarKızlar iyi bayramlar
Hamilelikte duygu değişiklikleri oluyor normal ama ben özellikle 20. haftadan sonra yoğun sinir ve alıngan biri oldum. biraz sakinleştikten sonra verdiğim tepkilerden kendime bile şaşırıyorum. ne zaman normale dönerim bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım
Ben en son oğlumun elindeki su bardağını bahçeye firlattiktan sonra (hastayken buzlu su içmeye kalkmıştı) kendime çeki düzen vermeye karar verdimKızlar iyi bayramlar
Hamilelikte duygu değişiklikleri oluyor normal ama ben özellikle 20. haftadan sonra yoğun sinir ve alıngan biri oldum. biraz sakinleştikten sonra verdiğim tepkilerden kendime bile şaşırıyorum. ne zaman normale dönerim bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım
Aynen bizimkiler benim gölgemden kaçar oldularAh şu hormonlar yok mu korkarim lohusaligimiza kadar böyle devam edeceğiz.Herkes çeksin bir süre bizi valla o konuda da hiç kendini sıkma sınırlı bir süre sonuçta bu ve elinde değil malesef keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?