2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar iyi bayramlar
Hamilelikte duygu değişiklikleri oluyor normal ama ben özellikle 20. haftadan sonra yoğun sinir ve alıngan biri oldum. biraz sakinleştikten sonra verdiğim tepkilerden kendime bile şaşırıyorum. ne zaman normale dönerim bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım

Ah şu hormonlar yok mu korkarim lohusaligimiza kadar böyle devam edeceğiz.Herkes çeksin bir süre bizi valla o konuda da hiç kendini sıkma sınırlı bir süre sonuçta bu ve elinde değil malesef keyfini çıkar

Hayırlı bayramlar herkese. Bayram üstü malesef grip oldum çok fena. Bir tavsiyesi olan var mı zencefil bal karışımı yaptım ama pek etkisi yok doktora da gitmek istemedim ilaç vermez diye farklı şehirdeyim şuan kendi doktoruma gidemiyorum

Ben en son oğlumun elindeki su bardağını bahçeye firlattiktan sonra (hastayken buzlu su içmeye kalkmıştı) kendime çeki düzen vermeye karar verdim Tamam kontrol ediyorum ama çok zorlanıyorum. Genelde etrafımdaki insanları parçalamak istiyorum. Yani yalnız değilsin canım

Ah şu hormonlar yok mu korkarim lohusaligimiza kadar böyle devam edeceğiz.Herkes çeksin bir süre bizi valla o konuda da hiç kendini sıkma sınırlı bir süre sonuçta bu ve elinde değil malesef keyfini çıkar
Aynen bizimkiler benim gölgemden kaçar oldular Hele eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…