- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Pıhtılaşma testi yaptırayım dedim doktoruma doğru sonuç vermez simdi demişti bana hamilelikte zaten belli bi miktar pıhtılaşma artıyormuş sanırım, senin kısa sürmüş ne güzel iğne karin buyudukce zorlaşıyor ben de ilk başladığında üç ay falan kullanırım sandım çok teklif ettim hap içeyim diye ama olmaz dedi bana basa gelen çekilir diyoruz isteCanım bence de pıhtılaşma testi yaptırmak lazım ben de gebeliğin başlarında oksapar kullandım 12. haftada bıraktım ama doktora sorarak bu sefer de aspirin verdi 8. aya kadar kullan dedi, ekstra bişeyler kullanmak zor geliyor normal vitaminleri bile. Aynı haftalarda olduğumuz gebe arkadaşın önceden düşüğü vardı devam ediyor mesela oksapara ama her ay test veriyor o pıhtılaşma için aklında olsun.. hepimizin sağlıkla gebeliği sonlansın yavrularımıza kavuşalım inşallah
Bayıldım elinize sağlık mutlu huzurlu uyusun kuzucukKızlar nasıl olmuşoğluşuma uyku arkadaşı yaptım
Keske randevuyu en azından bayram sonrasına aktarsalarmis konuşsan yapmazlar mi ki acaba? Ozeller çok pahali ben bir ay önceden randevu aldığım halde 700 tl vermiştim simdi en az 1000 tlden başlıyor en güven vermeyen doktor bile... İnşallah bayram sonrasına kolayca alırsın randevu canim çok kişi mağdur oluyor bu grevlerden keske bi ise yarasa da bundan sonra mağdur olmasakBugün detaylı ultrason randevum vardı,ve gittiğimde doktor grevde dendi hiçbir bilgi verilmedi yönlendirmede yapılmadı özele gidip çektirecekmişim öyle söylendi sanki maddi parasını onlar karşılıyorlar,ve malesef detaylı ultrasona giremedim 21+5im haftasında geçecek sanırım randevuds bulunmuyor kolay kolay, insanları mağdur etmekten başka birşey yapılmıyor....acayip sinir oldum
Malesef tekrardan randevu alacakmışım zaten randevu yok onuda 15 gün önceden zor zar bulmuştum ne bi yönlendirme ne bi yardımcı olma hiçbirşey yokKeske randevuyu en azından bayram sonrasına aktarsalarmis konuşsan yapmazlar mi ki acaba? Ozeller çok pahali ben bir ay önceden randevu aldığım halde 700 tl vermiştim simdi en az 1000 tlden başlıyor en güven vermeyen doktor bile... İnşallah bayram sonrasına kolayca alırsın randevu canim çok kişi mağdur oluyor bu grevlerden keske bi ise yarasa da bundan sonra mağdur olmasak
Çok teşekkür ederim . Bu sefer de ablamıza tırtıl örüyoruzBayıldım elinize sağlık mutlu huzurlu uyusun kuzucuk
Ya sormuştum bunu bende hemen kurtulcam sanmıştım ama maalesef pıhtılaşma şüphesi olunan hastalar olduğumuz için bebeği ve sonrasında anne sağlığı için doğumdan on gün sonraya kadar devam canim.Bazen göbeğimde beyaz yer kalmıyor ama feda olsun napalim bizim de kaderimiz bu diyoruzRaporu devlette kadın doğum dr çıkarttı, ilaçları hala aile hekimim yazıyor kuzum çok sorguladım hatta fark çok çıkmaz diye beklentiye girdiğimden baya hayal kırıklığına da uğradım ama napalim çözemedim bi türlü rapor var ilacı aile hekimi yazıyor yine 50 tl ödüyorum kutu başına belki kadın doğum yazsa ödeme çıkmaz ama eczane de öyle bi şey demedi bi onu denemedim zaten 3 aylık alacağım bu kez kalacak bir ay onda kadın doğuma yazdirsam para almazlarsa bu kez de şimdiye kadar para verdim diye çok üzülürümo yüzden aile hekimine devam
Doğumdan önce kesmezler mi ya sonra mi kesiyorlar benim doktorum ne zaman sorsam devam diyor su zamana kadar kullancan demiyor ben dogumdan önce keser diye düşünmüştüm çünkü kanamamiz falan durmazsa doğumda ne olacak simdi bile elimi küçücük kessem kani durduramiyorum burnum kanıyor mesela durmuyor uzun sure
Öyle canim şifa olsun da katlanicaz ben de karnımdan devam ediyorum simdilik tabi morarıyor ama kol falan da çok acıtıyormuş artik son aylarda kola geçerim mecburYa sormuştum bunu bende hemen kurtulcam sanmıştım ama maalesef pıhtılaşma şüphesi olunan hastalar olduğumuz için bebeği ve sonrasında anne sağlığı için doğumdan on gün sonraya kadar devam canim.Bazen göbeğimde beyaz yer kalmıyor ama feda olsun napalim bizim de kaderimiz bu diyoruz
Gerçekten çok kötü oldu bu durum.İnsallah bir çözüm yolu bulursun canim.Tam da sinir gunlerdeymissinBugün detaylı ultrason randevum vardı,ve gittiğimde doktor grevde dendi hiçbir bilgi verilmedi yönlendirmede yapılmadı özele gidip çektirecekmişim öyle söylendi sanki maddi parasını onlar karşılıyorlar,ve malesef detaylı ultrasona giremedim 21+5im haftasında geçecek sanırım randevuds bulunmuyor kolay kolay, insanları mağdur etmekten başka birşey yapılmıyor....acayip sinir oldum
merhaba benim duygularımı ancak bu kadar güzel ifade edebilirdiniz...ne diyim tamamen aynı düşünüyorum sizinle ...Allah hepimize sağlıkla mutlulukla huzurla güzel günlerde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Başınız sağ olsun çok üzüldüm allah sabir versin kalanlara bebise sağlık versin inşallah ömür boyu, ben öğretmenim özel sektörde çalışıyordum vakalarin en yoğun olduğu zamanlarda bile çalıştık yüz yüze eğitim yaptık iki bazen üç maske taktığım oldu üst üste, maskesiz tek öğrenciye bile tahammülüm yoktu dip dibe soru çözdüğüm öğrenciden ertesi gün haber geliyordu covid pozitif is aksamasın diye hic temaslı bile sayılmadık, canımız hep patronların para hirsi uğruna hiçe sayıldı çok şükür başımıza bi şey gelmedi hic covid olmadım ama hic taviz vermeden korudum kendimi su an belki eşimle ikimiz takıyoruz sadece bulundugumuz yerde hala açık alanda bile maskemiz yuzumuzdedir biri yaklasica takarız, kapalı alanlarda burnumu bile açmıyorum hala ne kadar nefes almak zor da olsa bebeğim için daha çok dikkat etmek zorundayım. Niye maske takıyorsun hala ne kıymetli caniniz var korkma ölmezsin bitti artik kazık mi çakacaksın dünyaya diye gülenler dalga geçenler oluyor gördüğünde aldırmıyorum kendi ailem bile çıkar artik su maskeyi biz daralıyoruz diyor onlara bile laf anlatmaya uğraşmıyorum artik onlar maske takmadıkları için çıkaramıyorum çünkü, hele vaka sayılarına ilk günden beri güvenmiyorum hic vaka yok dense bile ülkemizde hala olacağını biliyorum.
Daha geçen hafta bir tanıdığın vefat haberini aldık covidden, kaç kişi duydum su an ikinci üçüncü kez covid olmuşlar.
Sizin vesilenizle ben de içimi dökmüş olayım uzun süredir bu forumdayım hamilelik topiclerinde o kadar çok kisi gördüm ki bu hastalığa yakalanıp bebeğini kaybeden kimseyi üzmek değil tabiki amacım ama belki de en çok korkmamız gereken şey bu su an, bazı şeyler elimizde değildir ama en azından bundan korunmak elimizde. Eğer bebegimizin sağlığı için maskeden daralmamiz gerekiyorsa daralmalıyız, hastanede bile karnı burnunda maskesiz anneleri görüyorum tüylerim ürperiyor onların yerine de korkuyorum mesela. İnşallah sağ salim kavusuruz yavrularımıza en azından kapalı ve kalabalık ortamlarda ihmal etmeyelim maske takmayı güzel anneler
Amin insallah tum bebisler saglikla hayirla gelsin insallah..Gözün aydın canım. Çok sevindim. Herkesten güzel haberler alalım
5ay ne zor gecti anlatamam..hergun agladim mutsuzdum...umarim sansi bahti guzel olur bundan sonra insallah..O kadar sevindim ki anlatamammasallah supanallah bak bosa üzdün kendini saglıkla gelsin
Çok tatlı olmuş annesi ellerine sağlık çok isterdim şöyle becerilerim olsun ya maşallahKızlar nasıl olmuşoğluşuma uyku arkadaşı yaptım
Malesef bide benim durumum farklıydı bebeğin eşi aşağıdaydı doktor mutlaka ayrıntılını kaçırma demiştiGerçekten çok kötü oldu bu durum.İnsallah bir çözüm yolu bulursun canim.Tam da sinir gunlerdeymissin
Bulduğunuz ildeki özel hastaneleri arayıp uygunluk ve fiyat sordunuz mu peki belki gün içinde araya alırlarMalesef bide benim durumum farklıydı bebeğin eşi aşağıdaydı doktor mutlaka ayrıntılını kaçırma demişti
İnşallah artık bayramdan sonra normal doktora gidip ordan yönlendirmesini isticem acil olarak yoksa randevu dahil bulamıyorum,insanlara özelde çektirin demek ne kadar kolay,özeldeki doktorda sen değilmisin sanki anlayamıyorum bugün sinir kat sayım fazlasıyla arttı,maddi durumum müsait olsa zaten devlette ne işim var gider direk çektiririmPapatyamelo
Seni çok iyi anlıyorum kuzu bende küçük çaplı kriz yaşadım özeldi ama istediğim doktor değildi.
Bayramdan sonra 23 hafta oluyorsun sanırım tam 23le 24 e kadar bakılıyor diye biliyorum
Malesef aşırı pahalılar şuan ona durumum pek müsait değil herkesin durumu bir olmuyor alışmışalr özele gidin demeye snaki bedavaBulduğunuz ildeki özel hastaneleri arayıp uygunluk ve fiyat sordunuz mu peki belki gün içinde araya alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?