- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Kesinleşti mi erkek olduğu ? Valla 3 doktor da bana kız dedi değişmez herhaldeBende ayrıntılı ultrasonda bu sefer tam net gördümBu sefer gözümle beyaz diş gibi gördüm ortada
Çünkü her gittiğim Jinekolog erkek diyordu ben kız hissediyordum
Teşekkürler canım deneyim bir inşallah işe yararSarımsak ezip şişen diş etinin üstüne koy canım. Ben cok diş agrisi cektim karanfil nane fln herseyi denedim sadece sarımsak iyi geldi diş etimde apse oluşmuştu. Bir kaç gün sarımsak koydum gecti
Ben maalesef hamileliğimin başından beri diş eti kanaması ve hassasiyeti yaşıyorum hatta kan değerim 10’a kadar düştü kanamadan dolayı ama diş hekimleri pek bir şey Önermiyor bu durumlarda ama bi kere sadece antibiyotik kullanmıştım ,tuzlu su ile gargara da biraz rahatlatıyorKızlar diş etim şişti, iltihap oldu . Sızlatıyor nasıl geçecek? Diş hekimine gittim müdahale etmedi
BenBenim gibi henüz hiç alışverişe başlamayan var mı ? Nerden nasıl başlasam hiç bilemiyorum ,zaten hep yaz sezonu şeyler hoşuma gidiyor ama kış bebeği olacakhala duruma adapte olamadım sanırım
Ben sanırım yarınlar yokmuşcasına zıbın almışımBenim gibi henüz hiç alışverişe başlamayan var mı ? Nerden nasıl başlasam hiç bilemiyorum ,zaten hep yaz sezonu şeyler hoşuma gidiyor ama kış bebeği olacakhala duruma adapte olamadım sanırım
ben. bir park yatak aldık başka da bir şey yok. ilk bebişimiz olucak allahın izniyle. ne zaman mağazada baksam kafam karışıyor. internetten iyice araştırıyım diyorum. internetten baktıkça da dipsiz kuyu en iyisi biraz sakin sakin düşüneyim diyorum sonuç sıfırBenim gibi henüz hiç alışverişe başlamayan var mı ? Nerden nasıl başlasam hiç bilemiyorum ,zaten hep yaz sezonu şeyler hoşuma gidiyor ama kış bebeği olacakhala duruma adapte olamadım sanırım
Bende öyle gittim ama hiç bişey yapmadı doktor tuzlu su ile gargara yap dedi ama ise yaramıyorBen maalesef hamileliğimin başından beri diş eti kanaması ve hassasiyeti yaşıyorum hatta kan değerim 10’a kadar düştü kanamadan dolayı ama diş hekimleri pek bir şey Önermiyor bu durumlarda ama bi kere sadece antibiyotik kullanmıştım ,tuzlu su ile gargara da biraz rahatlatıyor
Bende daha hiçbirşey almadım çocuğumun bir çöpü dahi yokBenim gibi henüz hiç alışverişe başlamayan var mı ? Nerden nasıl başlasam hiç bilemiyorum ,zaten hep yaz sezonu şeyler hoşuma gidiyor ama kış bebeği olacakhala duruma adapte olamadım sanırım
Canım karnından zor olur tabi koldan bacaktan yapanlar varmış iğneyi öyle mi denesenPıhtılaşma testi yaptırayım dedim doktoruma doğru sonuç vermez simdi demişti bana hamilelikte zaten belli bi miktar pıhtılaşma artıyormuş sanırım, senin kısa sürmüş ne güzel iğne karin buyudukce zorlaşıyor ben de ilk başladığında üç ay falan kullanırım sandım çok teklif ettim hap içeyim diye ama olmaz dedi bana basa gelen çekilir diyoruz iste
Kuzum son gittigimde doktor daha erken dedi kola bacağa geçmek için, karından daha etkiliymis kas dokusu çok olmadığından rahat dağılıyormuş ama son aylar tabi kola bacağa geccem mecburCanım karnından zor olur tabi koldan bacaktan yapanlar varmış iğneyi öyle mi denesen
Yaaa inşallah bir şey olmayacak ama ne kadar güzel sorunsuz devam ederken bi sürü şüphe düştü içine umarım bir an önce netleşir canım dualarımdasınBenYani aldığım 2-3 tulum 1-2 battaniyeyi saymazsak. Başka dertlerle uğraşmaktan hiç içimden gelmedi. Bi sonuçlansın süreç hızla halledicem. Oğlumdan kalan bolca temiz tulum, minnnak patikler, ayakkabılar, ateşölçer vs var. Geri kalanları listeleyip almam lazım. Bir de bizde erken doğum tehlikesi var 30 dan sonraya çok bişey bırakmamak lazım çok da zaman yok aslında
Yalnız olmadığıma sevindim ama bende beşik de yokben. bir park yatak aldık başka da bir şey yok. ilk bebişimiz olucak allahın izniyle. ne zaman mağazada baksam kafam karışıyor. internetten iyice araştırıyım diyorum. internetten baktıkça da dipsiz kuyu en iyisi biraz sakin sakin düşüneyim diyorum sonuç sıfır
Maalesef diş eti kanamalarımın bir çözümü yok beni çok rahatsız ediyor ama hep aynı önerilerle geri dönüyorumBende öyle gittim ama hiç bişey yapmadı doktor tuzlu su ile gargara yap dedi ama ise yaramıyor
Korkma canım rabbim bi sekılde yardım eder olur biterAmin canım ama ben bu travmaya nasıl normal doğuma girerim inan hiç bilmiyorum
Amin canım her sey gönlünce olsun inşallah5ay ne zor gecti anlatamam..hergun agladim mutsuzdum...umarim sansi bahti guzel olur bundan sonra insallah..
Ben ıspartadayım ama 7 yıl kaldım Ankara'da ben compedan dan NBB marka aldım her seyimi 5 sene gecmesine ragmen ne kilod ne emzirme sütyeni ne emzırme atleti lastikleri kötü olmamış taş gibi duruyo oglumda aldığım camasırlarımı giyiyorum dış giyim olarak lc wakiki aldımKızlar ya bi sorum var Ankaradayım, nerden güzel hamilelik bulabilirim.Şöyle bol çeşit ve uygun fiyatlı olan yerler var mı bildiğiniz . Ulusta yada Kızılayda var mıdır ? Yada başka yerlerde.Öneri için şimdiden teşekkürler
kızzlarrrr Ankarada olanlar bekliyorum yorumlarınızı @Roseash @MaviNAZLI @H a p p yMorm OKYANUS302 P pembeumutyildizi Evaante A Anksiyeteli M Mekap navicula @1dogasever @elifselman eras0201 Ruyaperisi
Kimler Ankara'da yaşıyor bilmediğim için rastgele etiketledim
Doğuma kadar çekeceğiz sanırımMaalesef diş eti kanamalarımın bir çözümü yok beni çok rahatsız ediyor ama hep aynı önerilerle geri dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?