2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sarımsak ezip şişen diş etinin üstüne koy canım. Ben cok diş agrisi cektim karanfil nane fln herseyi denedim sadece sarımsak iyi geldi diş etimde apse oluşmuştu. Bir kaç gün sarımsak koydum gecti
Teşekkürler canım deneyim bir inşallah işe yarar

Kızlar diş etim şişti, iltihap oldu . Sızlatıyor nasıl geçecek? Diş hekimine gittim müdahale etmedi
Ben maalesef hamileliğimin başından beri diş eti kanaması ve hassasiyeti yaşıyorum hatta kan değerim 10’a kadar düştü kanamadan dolayı ama diş hekimleri pek bir şey Önermiyor bu durumlarda ama bi kere sadece antibiyotik kullanmıştım ,tuzlu su ile gargara da biraz rahatlatıyor

Benim gibi henüz hiç alışverişe başlamayan var mı ? Nerden nasıl başlasam hiç bilemiyorum ,zaten hep yaz sezonu şeyler hoşuma gidiyor ama kış bebeği olacak hala duruma adapte olamadım sanırım

Benim gibi henüz hiç alışverişe başlamayan var mı ? Nerden nasıl başlasam hiç bilemiyorum ,zaten hep yaz sezonu şeyler hoşuma gidiyor ama kış bebeği olacak hala duruma adapte olamadım sanırım
Ben Yani aldığım 2-3 tulum 1-2 battaniyeyi saymazsak. Başka dertlerle uğraşmaktan hiç içimden gelmedi. Bi sonuçlansın süreç hızla halledicem. Oğlumdan kalan bolca temiz tulum, minnnak patikler, ayakkabılar, ateşölçer vs var. Geri kalanları listeleyip almam lazım. Bir de bizde erken doğum tehlikesi var 30 dan sonraya çok bişey bırakmamak lazım çok da zaman yok aslında

Ben sanırım yarınlar yokmuşcasına zıbın almışım çeşitli boy ve ebatlarda zıbınımız var onlara alt ve tulum almam lazım

ben. bir park yatak aldık başka da bir şey yok. ilk bebişimiz olucak allahın izniyle. ne zaman mağazada baksam kafam karışıyor. internetten iyice araştırıyım diyorum. internetten baktıkça da dipsiz kuyu en iyisi biraz sakin sakin düşüneyim diyorum sonuç sıfır

Kızlar bende bugün kızıma beşik ve bebek arabası aldım. Ekliyorum aşağıya birde dün ana kucağı almıştım. Büyük şeyleri halletmek lazım çok zam gelmiş.

Eklentiler

• F4138F4A-10A2-44DF-A2AE-FEAF152687C2.webp
    17 KB · Görüntüleme: 92
  • E914B031-92DA-4E6D-A7EC-C239BBBF41AE.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 57B6FF63-7FB1-488A-B638-A67A14DB53B9.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 90
Bende öyle gittim ama hiç bişey yapmadı doktor tuzlu su ile gargara yap dedi ama ise yaramıyor

Canım karnından zor olur tabi koldan bacaktan yapanlar varmış iğneyi öyle mi denesen

Canım karnından zor olur tabi koldan bacaktan yapanlar varmış iğneyi öyle mi denesen
Kuzum son gittigimde doktor daha erken dedi kola bacağa geçmek için, karından daha etkiliymis kas dokusu çok olmadığından rahat dağılıyormuş ama son aylar tabi kola bacağa geccem mecbur

Yaaa inşallah bir şey olmayacak ama ne kadar güzel sorunsuz devam ederken bi sürü şüphe düştü içine umarım bir an önce netleşir canım dualarımdasın sen tecrübelisin neler alacağını da biliyorsun bir de oğlundan kalanlar varmış hemen halledersin sanırım çok kilo da almayacaksın ağırlaşmadan olur biter ben ne alacağımı da bilemiyorum

Yalnız olmadığıma sevindim ama bende beşik de yok yani arkadaşlarımla falan buluştukça bebeğe bir şeyler hediye alanlar oldu kendimi bir suçlu hissettim bebeğime neden hiçbir şey almıyorum sahiplenmiyorum diye

Amin canım ama ben bu travmaya nasıl normal doğuma girerim inan hiç bilmiyorum
Korkma canım rabbim bi sekılde yardım eder olur biter
5ay ne zor gecti anlatamam..hergun agladim mutsuzdum...umarim sansi bahti guzel olur bundan sonra insallah..
Amin canım her sey gönlünce olsun inşallah
Ben ıspartadayım ama 7 yıl kaldım Ankara'da ben compedan dan NBB marka aldım her seyimi 5 sene gecmesine ragmen ne kilod ne emzirme sütyeni ne emzırme atleti lastikleri kötü olmamış taş gibi duruyo oglumda aldığım camasırlarımı giyiyorum dış giyim olarak lc wakiki aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…