- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Zaman zaman ben de asiri alingan, tepkili hatta sulu göz hale burunen ve aradan gecen surecte ise acima pismanlik gibi duygular bogusan biri oluyorum.Sonra kiziyorum kendime yuklenmemeliyim kimse mukemmel degil boyle duygular hissedebilirim diye.Kızlar iyi bayramlar
Hamilelikte duygu değişiklikleri oluyor normal ama ben özellikle 20. haftadan sonra yoğun sinir ve alıngan biri oldum. biraz sakinleştikten sonra verdiğim tepkilerden kendime bile şaşırıyorum. ne zaman normale dönerim bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım
Cok gecmis olsun. Nane limon bal karabiber koyun sonra terletin kendinizi örtunun altinda bi sure sonra camasirinizi degisim veya dus alin ve cereyanda kalmayin.O sekilde belki cabuk atarsiniz rahatsizliginizi.Hayırlı bayramlar herkese. Bayram üstü malesef grip oldum çok fena. Bir tavsiyesi olan var mı zencefil bal karışımı yaptım ama pek etkisi yok doktora da gitmek istemedim ilaç vermez diye farklı şehirdeyim şuan kendi doktoruma gidemiyorum
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu. Ben şehir dışındayım yeni ogrendim hamile olduğumu ancak buradaki doktor bana da elips şeklinde kese dedi şeklini beğenmedi. Beta hcg artışı cok iyi, 5+2 deyken dun baktı ultrasonda karından 4+5 haftalik göründü bebegi göremedi. Endişeliyim esim haftaya c.esi ist a dönünce doktora gidelim diyor. Size sonradan normal mi dediler kesenin seklineŞaka yapmadı ki kese elips dedi dengesiz. Soluğu özelde aldım güldüler resmen.
keyif çıkarabileceğim bir durum değil kuzum ben bile bu alınganlıklarımdan çok rahatsız oluyorum. keşke hemen geçseAh şu hormonlar yok mu korkarim lohusaligimiza kadar böyle devam edeceğiz.Herkes çeksin bir süre bizi valla o konuda da hiç kendini sıkma sınırlı bir süre sonuçta bu ve elinde değil malesef keyfini çıkar
aynı durumdayım sürekli çevremdekileri kırıyorum ve çok üzülüyorum ailemiz eşimiz bile olsa onların da bir tahammül sınırı var, bazen düşünüyorum çok sabırlılar ben birinde olsa mutlaka tepki vermiştimBen en son oğlumun elindeki su bardağını bahçeye firlattiktan sonra (hastayken buzlu su içmeye kalkmıştı) kendime çeki düzen vermeye karar verdimTamam kontrol ediyorum ama çok zorlanıyorum. Genelde etrafımdaki insanları parçalamak istiyorum. Yani yalnız değilsin canım
aynen bende öyleyim sonrasında da pişman oluyorum ama iş işten geçiyorZaman zaman ben de asiri alingan, tepkili hatta sulu göz hale burunen ve aradan gecen surecte ise acima pismanlik gibi duygular bogusan biri oluyorum.Sonra kiziyorum kendime yuklenmemeliyim kimse mukemmel degil boyle duygular hissedebilirim diye.
Güzelim benim inşallah düzelir en kısa süredekeyif çıkarabileceğim bir durum değil kuzum ben bile bu alınganlıklarımdan çok rahatsız oluyorum. keşke hemen geçse
ErkekKiz miymis canim ?
Benimkininde yok hayırlısıyla 7. 8. Ayda hepsini bir alacağızBende daha hiçbirşey almadım çocuğumun bir çöpü dahi yok
Geçmiş olsun tatlım seni çok iyi anlıyorum yaz gribi bende geçirdim.Hayırlı bayramlar herkese. Bayram üstü malesef grip oldum çok fena. Bir tavsiyesi olan var mı zencefil bal karışımı yaptım ama pek etkisi yok doktora da gitmek istemedim ilaç vermez diye farklı şehirdeyim şuan kendi doktoruma gidemiyorum
Lohusalik evden cikamama bunalım depresyon gibi birseymisaynen bende öyleyim sonrasında da pişman oluyorum ama iş işten geçiyorlohusa demek bu yaşadığımız şey mi?
Benimki aksine bamya ayikliyor bugünde acebek börülce ayıklayıp buzluga atacakAynen bizimkiler benim gölgemden kaçar oldularHele eşim
Bende kabızlığı sanırımDoğuma kadar çekeceğiz sanırım
Veriyorlar tatlımBi de cd verdiler mi?
Evet canim erkek dedi hayırlısıylaKesinleşti mi erkek olduğu ? Valla 3 doktor da bana kız dedi değişmez herhalde
Günaydın tatlım ne oldu ?Kızlar günaydın iyi bayramlar bizim başımızda gerçekten kara bulutlar var başımıza gelmeyen kalmadı çocuğuma yine sinir stres üzüntü her şeyi hissettirdim bugüne de şükür Allah daha beterinden korusun olumlamalara devam ediyorum belkide çıkartmam gereken ders vardır
O da ayrı bir sorunBende kabızlığı sanırımkuru incir kuru erik kuru kayısı ne bulursam yiyorum bu demir hapı muz mahvetti beni
Bol kremalı pasta tek çözüm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?