2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Zaman zaman ben de asiri alingan, tepkili hatta sulu göz hale burunen ve aradan gecen surecte ise acima pismanlik gibi duygular bogusan biri oluyorum.Sonra kiziyorum kendime yuklenmemeliyim kimse mukemmel degil boyle duygular hissedebilirim diye.

Cok gecmis olsun. Nane limon bal karabiber koyun sonra terletin kendinizi örtunun altinda bi sure sonra camasirinizi degisim veya dus alin ve cereyanda kalmayin.O sekilde belki cabuk atarsiniz rahatsizliginizi.

Şaka yapmadı ki kese elips dedi dengesiz. Soluğu özelde aldım güldüler resmen.
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu. Ben şehir dışındayım yeni ogrendim hamile olduğumu ancak buradaki doktor bana da elips şeklinde kese dedi şeklini beğenmedi. Beta hcg artışı cok iyi, 5+2 deyken dun baktı ultrasonda karından 4+5 haftalik göründü bebegi göremedi. Endişeliyim esim haftaya c.esi ist a dönünce doktora gidelim diyor. Size sonradan normal mi dediler kesenin sekline

Ah şu hormonlar yok mu korkarim lohusaligimiza kadar böyle devam edeceğiz.Herkes çeksin bir süre bizi valla o konuda da hiç kendini sıkma sınırlı bir süre sonuçta bu ve elinde değil malesef keyfini çıkar
keyif çıkarabileceğim bir durum değil kuzum ben bile bu alınganlıklarımdan çok rahatsız oluyorum. keşke hemen geçse

aynı durumdayım sürekli çevremdekileri kırıyorum ve çok üzülüyorum ailemiz eşimiz bile olsa onların da bir tahammül sınırı var, bazen düşünüyorum çok sabırlılar ben birinde olsa mutlaka tepki vermiştim ne zaman geçer yok mu bi çözümü

Zaman zaman ben de asiri alingan, tepkili hatta sulu göz hale burunen ve aradan gecen surecte ise acima pismanlik gibi duygular bogusan biri oluyorum.Sonra kiziyorum kendime yuklenmemeliyim kimse mukemmel degil boyle duygular hissedebilirim diye.
aynen bende öyleyim sonrasında da pişman oluyorum ama iş işten geçiyor lohusa demek bu yaşadığımız şey mi?

keyif çıkarabileceğim bir durum değil kuzum ben bile bu alınganlıklarımdan çok rahatsız oluyorum. keşke hemen geçse
Güzelim benim inşallah düzelir en kısa sürede Kolay değil şuan yoğun stres altında vücut.Eger verdiğin tepkiler yoğunsa kendini rahatlatmak icin bazı yöntemler kullanabilirsin.Olay geliyorum dediğinde susup hiç konusmadan bir dakikalık nefes alıp vermek ya da en mutlu olduğun an,fotoğrafla ilgili zihninde ufak bir yolculuğa çıkmak gibi yöntemler seni rahatlatabilir.(meditasyon her zaman ise yarar.kendi yolunda sana iyi gelecek şeyi mutlaka bulursun.) Herkese iyi gelen birşey vardır.Gecenlerde biri sözde ciddi bir derdini anlattığında sabaha kadar uyuyamayip üzülmüştüm.Ben stres altındayken bebeğin hareketlerinin gittikçe arttigini farkettim bir kac olay sonrası.sanirim.o.da strese girmisti....Aradan bir kac gün geçti derdini anlatanin haberi asparagas çıktı olan bana oldu ama bence en çok bebege...Bu benim için bir farkedis yolculuğu idi mesela benim bebeğimden değerli değil hiç birşey gerekirse dünya yanacak ama güzel evlatlarimiz içeride mutlu mutlu yaşamaya devam edecek.Umarim sana iyi gelen şeyi en kısa sürede bulur gereksiz stresten uzaklasirsin

Geçmiş olsun tatlım seni çok iyi anlıyorum yaz gribi bende geçirdim.
Öksürük varsa bir süre gitmiyor
Kendime iyi gelenleri sıralıyorum
Ballı ılık süt
Tavuk ve et çorbası (limonlu sarımsaklı)
Ballı limonlu ılık su
Soğan sarimsak
Roka Tere bulsan çok iyi olur fakat mevsimi olmadığı için birşey diyemiyorum nefesi açıyor burnunu boğazını balgam varsa
söktürür
Portakal bulabildigi için yemiştim bol c vitamini şart

Pasha22
Yapabiliyorsan kuzu en güzel stres savar yürüyüş bol bol
Birde azıcık süslenmekte iyi hissettiriyor kapalı açık farketmez evin içindede olur illa dışarıda süslü olacağız diye kaide yok
Taki takmak renkli
Ilık duş
Müzik dinlemek
Kahve ve arkadaş ailerle yapılan kısa sohbetler bunlar bana iyi gelen
Umarım sanada iyi gelir

aynen bende öyleyim sonrasında da pişman oluyorum ama iş işten geçiyor lohusa demek bu yaşadığımız şey mi?
Lohusalik evden cikamama bunalım depresyon gibi birseymis
Şöyle düşün pandemide zaten çıkamadık onun gibi bebeginle kısa yürüyüşler yapıp atlatırsın şimdiden buna takılma

Bi de cd verdiler mi?
Veriyorlar tatlım
Ama bence benim doktorum daha güzel inceliyor aynılarına baktı çünkü mavi kan kırmızı kan rahim uzunluğu bebeğin sıvısı el ayak sayımı bunu doktorumda yapıyordu ben pek memnun kalmadım desem yeridir hem kendi doktorum daha güzel resmini net çekiyor

Günaydın tatlım ne oldu ?

Bende kabızlığı sanırım kuru incir kuru erik kuru kayısı ne bulursam yiyorum bu demir hapı muz mahvetti beni
Bol kremalı pasta tek çözüm sanırım
O da ayrı bir sorun bir kabız bir ishal oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…