2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçmiş gitmiştir umarım seni üzen her ne ise ve bir daha gelmez hayatına..Allah kalbine ferahlık versin 3 sene sonra hatirlamayacagin şeyler için üzme güzel canını

Yani farkında olmak bile bir adımdır. Biraz kontrol etmeye çalışmak, biraz onların idaresi bitecek inşallah

inşallah teşekkür ederim

Geçmiş gitmiştir umarım seni üzen her ne ise ve bir daha gelmez hayatına..Allah kalbine ferahlık versin 3 sene sonra hatirlamayacagin şeyler için üzme güzel canını
Teşekkür ederim geçti gitti bunda da vardır bir hayır

Radyolog muydu perinatolog muydu?

aynen bende öyleyim sonrasında da pişman oluyorum ama iş işten geçiyor lohusa demek bu yaşadığımız şey mi?
Ben lohusaligimi cok siddetli yssamistim.Fiziken bi sıkntm yoktu ama ruh halim fenaydi bi de vitaminler dusmus cildiriyordum sinirli ofkeli nefret dolu nerdeyse bebege pisman olmustum nasil bakicam boyle hayat mi gecer diye ayy 1 aya yakin surmustu

hepsini yaparım zaten normalde de bunlar benim için değişiklik değil sakinleştirici özelliği olan bitki çayları var ama onlardan da korkuyorum

nasıl atlattın peki o süreci? 1 ay mı sürdü çok kısa sürede atlatmışsın

Ayy canım çok üzüldüm umarım atlatmışsındır

Ne güzel yazmışsın benim de duymak istediğim şeylermiş okuyunca farkettim.. arkadaşlar paylaşmışlar ben de farklı değilim ağlayasım geliyor sinirim bozuluyor hemen herşeye bu kadar hormonla başedemiyorum galiba.. üstelik beni alttan alan bir kocam da yok kavgalar büyüyor boşanma lafları dolaşıyor çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…