Geçmiş gitmiştir umarım seni üzen her ne ise ve bir daha gelmez hayatına..Allah kalbine ferahlık versinKızlar günaydın iyi bayramlar bizim başımızda gerçekten kara bulutlar var başımıza gelmeyen kalmadı çocuğuma yine sinir stres üzüntü her şeyi hissettirdim bugüne de şükür Allah daha beterinden korusun olumlamalara devam ediyorum belkide çıkartmam gereken ders vardır
Yani farkında olmak bile bir adımdır. Biraz kontrol etmeye çalışmak, biraz onların idaresi bitecek inşallahaynı durumdayım sürekli çevremdekileri kırıyorum ve çok üzülüyorum ailemiz eşimiz bile olsa onların da bir tahammül sınırı var, bazen düşünüyorum çok sabırlılar ben birinde olsa mutlaka tepki vermiştimne zaman geçer yok mu bi çözümü
Maşallah iyiymiş. Bizimki o kadar yapmaz. Kaçmayı tercih ediyorBenimki aksine bamya ayikliyor bugünde acebek börülce ayıklayıp buzluga atacakçamaşır yıkayıp asıyor katlıyor bulaşık makinesini diziyor .
(Şerrimden kurtulamaz)
inşallah teşekkür ederimGüzelim benim inşallah düzelir en kısa süredeKolay değil şuan yoğun stres altında vücut.Eger verdiğin tepkiler yoğunsa kendini rahatlatmak icin bazı yöntemler kullanabilirsin.Olay geliyorum dediğinde susup hiç konusmadan bir dakikalık nefes alıp vermek ya da en mutlu olduğun an,fotoğrafla ilgili zihninde ufak bir yolculuğa çıkmak gibi yöntemler seni rahatlatabilir.(meditasyon her zaman ise yarar.kendi yolunda sana iyi gelecek şeyi mutlaka bulursun.) Herkese iyi gelen birşey vardır.Gecenlerde biri sözde ciddi bir derdini anlattığında sabaha kadar uyuyamayip üzülmüştüm.Ben stres altındayken bebeğin hareketlerinin gittikçe arttigini farkettim bir kac olay sonrası.sanirim.o.da strese girmisti....Aradan bir kac gün geçti derdini anlatanin haberi asparagas çıktı olan bana oldu ama bence en çok bebege...Bu benim için bir farkedis yolculuğu idi mesela benim bebeğimden değerli değil hiç birşey gerekirse dünya yanacak ama güzel evlatlarimiz içeride mutlu mutlu yaşamaya devam edecek.Umarim sana iyi gelen şeyi en kısa sürede bulur gereksiz stresten uzaklasirsin
Teşekkür ederim geçti gitti bunda da vardır bir hayırGeçmiş gitmiştir umarım seni üzen her ne ise ve bir daha gelmez hayatına..Allah kalbine ferahlık versin3 sene sonra hatirlamayacagin şeyler için üzme güzel canını
Radyolog muydu perinatolog muydu?Veriyorlar tatlım
Ama bence benim doktorum daha güzel inceliyor aynılarına baktı çünkü mavi kan kırmızı kan rahim uzunluğu bebeğin sıvısı el ayak sayımı bunu doktorumda yapıyordu ben pek memnun kalmadım desem yeridir hem kendi doktorum daha güzel resmini net çekiyor
Ben lohusaligimi cok siddetli yssamistim.Fiziken bi sıkntm yoktu ama ruh halim fenaydi bi de vitaminler dusmus cildiriyordum sinirli ofkeli nefret dolu nerdeyse bebege pisman olmustum nasil bakicam boyle hayat mi gecer diye ayy 1 aya yakin surmustuaynen bende öyleyim sonrasında da pişman oluyorum ama iş işten geçiyorlohusa demek bu yaşadığımız şey mi?
hepsini yaparım zaten normalde de bunlar benim için değişiklik değilPasha22
Yapabiliyorsan kuzu en güzel stres savar yürüyüş bol bol
Birde azıcık süslenmekte iyi hissettiriyor kapalı açık farketmez evin içindede olur illa dışarıda süslü olacağız diye kaide yok
Taki takmak renkli
Ilık duş
Müzik dinlemek
Kahve ve arkadaş ailerle yapılan kısa sohbetler bunlar bana iyi gelen
Umarım sanada iyi gelir
sinirli olunca kırıyorum ya tek üzüntüm buLohusalik evden cikamama bunalım depresyon gibi birseymis
Şöyle düşün pandemide zaten çıkamadık onun gibi bebeginle kısa yürüyüşler yapıp atlatırsın şimdiden buna takılma
inşallah. tez zamanda geçsinYani farkında olmak bile bir adımdır. Biraz kontrol etmeye çalışmak, biraz onların idaresi bitecek inşallah
nasıl atlattın peki o süreci? 1 ay mı sürdü çok kısa sürede atlatmışsınBen lohusaligimi cok siddetli yssamistim.Fiziken bi sıkntm yoktu ama ruh halim fenaydi bi de vitaminler dusmus cildiriyordum sinirli ofkeli nefret dolu nerdeyse bebege pisman olmustum nasil bakicam boyle hayat mi gecer diye ayy 1 aya yakin surmustu
Ayy canım çok üzüldüm umarım atlatmışsındırKızlar günaydın iyi bayramlar bizim başımızda gerçekten kara bulutlar var başımıza gelmeyen kalmadı çocuğuma yine sinir stres üzüntü her şeyi hissettirdim bugüne de şükür Allah daha beterinden korusun olumlamalara devam ediyorum belkide çıkartmam gereken ders vardır
Ne güzel yazmışsın benim de duymak istediğim şeylermiş okuyunca farkettim.. arkadaşlar paylaşmışlar ben de farklı değilim ağlayasım geliyor sinirim bozuluyor hemen herşeye bu kadar hormonla başedemiyorum galiba.. üstelik beni alttan alan bir kocam da yok kavgalar büyüyor boşanma lafları dolaşıyor çok üzülüyorumGüzelim benim inşallah düzelir en kısa süredeKolay değil şuan yoğun stres altında vücut.Eger verdiğin tepkiler yoğunsa kendini rahatlatmak icin bazı yöntemler kullanabilirsin.Olay geliyorum dediğinde susup hiç konusmadan bir dakikalık nefes alıp vermek ya da en mutlu olduğun an,fotoğrafla ilgili zihninde ufak bir yolculuğa çıkmak gibi yöntemler seni rahatlatabilir.(meditasyon her zaman ise yarar.kendi yolunda sana iyi gelecek şeyi mutlaka bulursun.) Herkese iyi gelen birşey vardır.Gecenlerde biri sözde ciddi bir derdini anlattığında sabaha kadar uyuyamayip üzülmüştüm.Ben stres altındayken bebeğin hareketlerinin gittikçe arttigini farkettim bir kac olay sonrası.sanirim.o.da strese girmisti....Aradan bir kac gün geçti derdini anlatanin haberi asparagas çıktı olan bana oldu ama bence en çok bebege...Bu benim için bir farkedis yolculuğu idi mesela benim bebeğimden değerli değil hiç birşey gerekirse dünya yanacak ama güzel evlatlarimiz içeride mutlu mutlu yaşamaya devam edecek.Umarim sana iyi gelen şeyi en kısa sürede bulur gereksiz stresten uzaklasirsin
Teşekkürler geçti şükürAyy canım çok üzüldüm umarım atlatmışsındır
Kronik kabiza doğru gidiyor benimO da ayrı bir sorunbir kabız bir ishal oluyorum
Kaçarsa misliyle temizlik yaparMaşallah iyiymiş. Bizimki o kadar yapmaz. Kaçmayı tercih ediyor
Perinatologtu tatlımRadyolog muydu perinatolog muydu?
Aynen kuzu icemiyoruz benim Jinekolog bir fincandan birsey olmaz dedide ne olur olmaz diyip cesaret edemedimhepsini yaparım zaten normalde de bunlar benim için değişiklik değilsakinleştirici özelliği olan bitki çayları var ama onlardan da korkuyorum
Bende kırıyorum pişman olmamayı dene empati kıramıyoruz bazen normal karşı taraf anlar .Bazen aşırı yükselsekte yapacak birsey yok hem hava sıcak hem hormonlarsinirli olunca kırıyorum ya tek üzüntüm bu
Benim çok karışık günü gününü tutmuyor anlamadım gittiKronik kabiza doğru gidiyor benimYakında huni takacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?