2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eşin zamanla seni anlar umarım.Ozellikle böyle dönemlerde en üzüldüğüm konu bu.Ne kadar tahammülsüz olursak olalım boşanma kelimesinin ağızda sakiz olmasi hoş değil elbette.Ama şu açıdan bakmanı yeğlerim sen anne olarak onu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmekle yükümlüsün yolun da yarısını geçtin çok şükür hiç boşuna strese girme inceldiği yerden kopar herşey bitecekse ama eşine de bu rahatsızlığını bildirmeni tavsiye ederim.Bazen erkekler o kadar garip hallere bürünüyorlar ki ne kadar çirkinlestiklerinin farkında olmaya biliyorlar.Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin hepimize

Hamilelikte, aile olmanın asıl önem kazandığı bir dönemde boşanma lafı gerçekten çok üzücü. Ne diyeyim herkes bir şeylerle sinaniyor. Zaten zor bir süreç. Etraftakiler de destek olacağına köstek oluyor. Allah akıl fikir versin. Profesyonel bir destek alabilirsiniz belki canım. İkiniz birlikte. Hem bebek dogmadan bazı şeyleri halletmis olursunuz. Hem sen rahatlamış olursun. Bebek doğduktan sonra daha da zorlayabilir.

Önceliğim karnımdaki bebeğim her çocuk mutlu bir ailede büyümeyi hak ediyor elbette..ama ben bu kadar üzülüyorken bile kızımın hareketlerini hissettiğim için şükrediyorum mutlu oluyorum.. sağol canım desteğin için hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Canım çok haklısın destek almak konusunda ama eşim kendinde hata görmüyor ben sorun çıkarıyorum ona göre hep trip atıyorum.. ben hormonlarla baş ediyormuşum o benimle başediyormuş

Canım çok haklısın destek almak konusunda ama eşim kendinde hata görmüyor ben sorun çıkarıyorum ona göre hep trip atıyorum.. ben hormonlarla baş ediyormuşum o benimle başediyormuş
Hiçbir şey tek taraflı değildir. Ayrıca baş edemiyor olabilirsin. Bu bir eksiklik değil. Evlenirken iyi günde kötü günde diye yola çıktık. Canım benim eşim de biraz terstir ama biz oturup konusabiliyoruz şükürler olsun. Tamam bir de uzman değerlendirsin diye konusabilirsin. Yani ikna etmeye çalış. Allah kolaylık versin. Bebeğinizin hatrina belki adım atar. Üzme kendini. İçine atma. Rabbim yardımcın olsun. Eşine de akıl fikir versin. Hepimizinkine

nasıl atlattın peki o süreci? 1 ay mı sürdü çok kısa sürede atlatmışsın
Esim cok anlayisliydi belki ondan dolayi daha kolay atlatttim ama hormonlar kontrol ettigi ve iraden disjnda oldugu icin mucadele etmek de zor oluyo yani bilmiyorum o sureci hafif gecirten bi ilac bi bitki varsa bilemem.Ben o acemilikle bilemedim.Bilseydim dogal surec oldugunu kendime telkim verirdim daha bilincli davranirdim.

Kızlar iyi bayramlar
Kim tavye etmişti hatırlamıyorum ama yatınca burnumdan nefes alamıyordum,birisi horlama bantlarından kullandığını yazmıştı, arefe günü bende aldım o bantlardan, 2 gündür kullanıyorum çok rahatlattı. İyi nefes alıyorum tavsiye ederim

Benim çok karışık günü gününü tutmuyor anlamadım gitti neyse ki yarıyı geçtik
Birde benim sağ kalçama böyle bıçak saplamasi gibi bir ağrı yapıştı tek sağ ayağıma vuruyor zorla yürüyorum önce dedim sağımami çok yattım acaba sola yattım yok geçmedi sonra belimi incittiğimi düşündüm oda değil kramp olabilirmiki yani geçen birşey değil gecede gündüzde aynı şaştım kaldım 4-5 gündür var

Günaydın kızlar, vitamin stoğumu hamileleiğinn sonuna yetecek kadar stoklucam toplu alım yapıp; doğumdan sonra da kullanmaya devam edecek miyiz değişecek mi acaba? Burada doğum sonrası vitamin minaral değerleri değiştiği için zorluk yaşayan kişileri duyduğum için merak ettim

Bende de pubis(catı) agrilari oluyo bazen.Sizlerde de va rmi?Magnezyum kullaniyorum gerci ama umarim normaldir.

Magnezyuma başladın mı canım

Kızlar merhaba. Dün gece acile gitmek zorunda kaldım progestan kullanırken elime sert bir şey geldi diye. Vajinal muayene oldum berbat bi şey bitene kadar bağırdım sanırım. Vajinit ve biraz mantar olduğunu söyledi ama sertlik İçin kendi doktoruna git dedi. Bu sabah ufak bir pembe leke gördüm. Doktorum da yok. Çarşamba gelecekmiş. Korkular tavan

Bende de pubis(catı) agrilari oluyo bazen.Sizlerde de va rmi?Magnezyum kullaniyorum gerci ama umarim normaldir.
Kuzu buna şuan birşey diyemeyeceğim benim haftaya sali doktor ağrının sebebini bilmiyorum magnezyum başlarmı bilmiyorum ama o değerim iyi çıkmıştı kalsiyumumda iyiydi bebek büyüdükçe agirlastikca olur diyorlar birde kramp diyorlar kramp ama bildiğim geçici birşey oluyor

Çatı dediğin kasık bölgesimi

Canim benim hapın birde doğum sonrası olanı var muhtemelen ona devam ettirecek ama doğuma kadar hayırlısıyla bu kullandığım multivitamine devam ettirecek

Vajinal muayeneden dolayı olmuştur belki kanama. Sürekli devam ederse bir git acile. Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…