2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sakin ol kuzum
Allahın izniyle kötü birşey olmayacak
Elleme sen

Kızlar günaydın
Detaylı ultrasondaki profesörün demesine göre suyum biraz azmış. Var mı bu sorunu yaşayan
Kuzu sanki bir arkadaşında az çıkmıştı tam niki hatırlamıyorum geçmiş mesajlarda var havuç suyu kürü hakkında konuşmuştuk. Bir geçmişe bak istersen.

Evet genital bolge ustu bazen kalca kemigi kasik vs

Bilmiyorum ki geçmiş olsun sanırım artık ağrılar çoğalacak

Kronik kabiza doğru gidiyor benim Yakında huni takacağım
Canım bende geçen hafta kabız oldum
Benim hamilelilik yatarak geçtiği için dikkat ediyordum aslında yediklerime ama oldu yine de

Gün kurusu kayısısı yiyordum sabah aç karnına ama kompostosu çok daha etkili ama şeker problemin varsa sıkıntı olabilir tüketirken dikkat edersin

birde üryani eriği diye bir erik var onun kompostosunu içiyorum sabah akşam şu anlık iyi gidiyor
Eriği internetten sipariş ettim bildiğim güvenilir bir yerdi

Kabizlik icin hoşafı harika oluyor her gun duzenli tuketin.Ama dahs da etkilisi suda beklettiginkz kayisinin suyunu sabah ac karnina icin

Yok canim geçen ay gittiğimde değerim iyi çıkınca yazmadı sanırım ağrım sızım yoktu o zaman bu hafta içinde oldu yani son aylara gelirsin penguen gibi yürürsün ya öyleyim
Canım bi daha ki gidişinde sor mutlaka benim başlamıştı söyledim yazdı hemen iyi geldi.
Penguenlikten kaçış yok bende öyleyim

Kuzu sanki bir arkadaşında az çıkmıştı tam niki hatırlamıyorum geçmiş mesajlarda var havuç suyu kürü hakkında konuşmuştuk. Bir geçmişe bak istersen.
Ayy sabah uyku sersemi yazdım canım galiba gruba yazmıştım ben daha önce hızımı alamadım bi daha yazdım galiba o kişi yine ben olabilirim

Çok teşekkür ederim bende ekşi erik kurusu aldım kuru incir gün kurusu kayısı

Ama bende yaş pasta ve acı biber etkili oldu hangisi oldu çözümleyemedim ama biri iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…