Sakin ol kuzumKızlar merhaba. Dün gece acile gitmek zorunda kaldım progestan kullanırken elime sert bir şey geldi diye. Vajinal muayene oldum berbat bi şey bitene kadar bağırdım sanırım. Vajinit ve biraz mantar olduğunu söyledi ama sertlik İçin kendi doktoruna git dedi. Bu sabah ufak bir pembe leke gördüm. Doktorum da yok. Çarşamba gelecekmiş. Korkular tavan
Kuzu sanki bir arkadaşında az çıkmıştı tam niki hatırlamıyorum geçmiş mesajlarda var havuç suyu kürü hakkında konuşmuştuk. Bir geçmişe bak istersen.Kızlar günaydın
Detaylı ultrasondaki profesörün demesine göre suyum biraz azmış. Var mı bu sorunu yaşayan
Evet genital bolge ustu bazen kalca kemigi kasik vsKuzu buna şuan birşey diyemeyeceğim benim haftaya sali doktor ağrının sebebini bilmiyorum magnezyum başlarmı bilmiyorum ama o değerim iyi çıkmıştı kalsiyumumda iyiydi bebek büyüdükçe agirlastikca olur diyorlar birde kramp diyorlar kramp ama bildiğim geçici birşey oluyor
Çatı dediğin kasık bölgesimi
Şu an yolculktaym kalca kemigim öldurdu beni.Normalde bu haftalarda olabilirmis sanirimBende oluyor canım, mesela birsz oturup kalkayım zor adım atıyorım bazen
Bencede öyle oldu. Teşekkür ederimVajinal muayeneden dolayı olmuştur belki kanama. Sürekli devam ederse bir git acile. Geçmiş olsun canım.
Çok kastım kendimi ondan oldu sanırım.Sakin ol kuzum
Allahın izniyle kötü birşey olmayacak
Elleme sen
Bilmiyorum ki geçmiş olsunBirde benim sağ kalçama böyle bıçak saplamasi gibi bir ağrı yapıştı tek sağ ayağıma vuruyor zorla yürüyorum önce dedim sağımami çok yattım acaba sola yattım yok geçmedi sonra belimi incittiğimi düşündüm oda değil kramp olabilirmiki yani geçen birşey değil gecede gündüzde aynışaştım kaldım 4-5 gündür var
Canım bende geçen hafta kabız oldumKronik kabiza doğru gidiyor benimYakında huni takacağım
Kabizlik icin hoşafı harika oluyor her gun duzenli tuketin.Ama dahs da etkilisi suda beklettiginkz kayisinin suyunu sabah ac karnina icinCanım bende geçen hafta kabız oldum
Benim hamilelilik yatarak geçtiği için dikkat ediyordum aslında yediklerime ama oldu yine de
Gün kurusu kayısısı yiyordum sabah aç karnına ama kompostosu çok daha etkili ama şeker problemin varsa sıkıntı olabilir tüketirken dikkat edersin
birde üryani eriği diye bir erik var onun kompostosunu içiyorum sabah akşam şu anlık iyi gidiyor
Eriği internetten sipariş ettim bildiğim güvenilir bir yerdi
Canım bi daha ki gidişinde sor mutlaka benim başlamıştı söyledim yazdı hemen iyi geldi.Yok canim geçen ay gittiğimde değerim iyi çıkınca yazmadı sanırım ağrım sızım yoktu o zaman bu hafta içinde oldu yani son aylara gelirsin penguen gibi yürürsün ya öyleyim
Ayy sabah uyku sersemi yazdım canım galiba gruba yazmıştım ben daha önceKuzu sanki bir arkadaşında az çıkmıştı tam niki hatırlamıyorum geçmiş mesajlarda var havuç suyu kürü hakkında konuşmuştuk. Bir geçmişe bak istersen.
Çok mu uzun yolun canım tüh yaŞu an yolculktaym kalca kemigim öldurdu beni.Normalde bu haftalarda olabilirmis sanirim
Evet nuhtemelen ondandir ama doktorun bunj sana soylemesi gerekirdiÇok kastım kendimi ondan oldu sanırım.
Malum hepsi tatilde. Devlet hastanesi aciline gittim bende.Evet nuhtemelen ondandir ama doktorun bunj sana soylemesi gerekirdi
Valla bu son eglenmeler sonra agirlasicaz :)3 saatlik yol ama iste insana kemikleri batiyo.Çok mu uzun yolun canım tüh ya
Gecmis olsun insan tabj endiseleniyo ama muayene sonrasi kanama oluyo cogunluklaMalum hepsi tatilde. Devlet hastanesi aciline gittim bende.
Arada oluyor canim haftanın başlarında. Bende genelde baş dönmesi göz kararması oluyor her hafta başında 1 defaEvet genital bolge ustu bazen kalca kemigi kasik vs
Aman dikkat et canim.Tansiyon kan dusuklugu vsArada oluyor canim haftanın başlarında. Bende genelde baş dönmesi göz kararması oluyor her hafta başında 1 defa
Çok teşekkür ederim bende ekşi erik kurusu aldım kuru incir gün kurusu kayısıCanım bende geçen hafta kabız oldum
Benim hamilelilik yatarak geçtiği için dikkat ediyordum aslında yediklerime ama oldu yine de
Gün kurusu kayısısı yiyordum sabah aç karnına ama kompostosu çok daha etkili ama şeker problemin varsa sıkıntı olabilir tüketirken dikkat edersin
birde üryani eriği diye bir erik var onun kompostosunu içiyorum sabah akşam şu anlık iyi gidiyor
Eriği internetten sipariş ettim bildiğim güvenilir bir yerdi
Kuzu benimde umarım öyledir ya bizimki yazınca cevap vermiyorCanım bi daha ki gidişinde sor mutlaka benim başlamıştı söyledim yazdı hemen iyi geldi.
Penguenlikten kaçış yok bende öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?