2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben mersindeyk bebekim :)

Kuzu benimde umarım öyledir ya bizimki yazınca cevap vermiyor artist biraz kanama felan olmayınca yazmıyor
Canım hastaları çok benim doktorun telefonu yakına kadar yoktu. Sekretere not bırakırım akşama döner. Normal muayenede söyledim o zaman magnosit mi neydi öyle bi ilaç söyledim yazdı. Gitmeden akıma gelen her şeyi not almıştım bende

Ben öyle bir liste hazırlayacağım ki aklı sasacak yazmadığı her satırı burnundan getireceğim öyleki doluyum biriktirdim

Evet evet aynen ayy arada kafama takılıyor böyle, birisi 23 haftalık doğum yapmış bu yüzden bebeği küveze girmiş çok üzüldüm. Ya bizim de öyle olursa diye korktum biraz
Korkma kuzum sen dozunda sık iç kaç ml içiliyor onu bilmiyorum sen küçük bardakta iç 200 250 ml felan fazlasida zarar kendi demedimi birşey

Kan hapina başladım kuzum .2 birim düşük çıkmıştı tansiyonum da yüksekti oda tuzlu hazır ayran içtim diye oldu sonra kontrol ettim normal seviyede çıktı hep
Bende de kan seviyesi dusuk tahlil istedi doktorum ama tansiyonum aksine dusuk.oluyo. Şu kasık agrilarim da olmasa super olacak igne batiyo gibi oluyo neden acaba

Kızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum

Bebişte sorun yoksa bir şey olacaginj sanmam .Anliyorum korkmakta cok haklisiniz ama umitli olun pozitif olun vucudunuzun saglam ve direncli.olmasi icin biliyorsunuz ki bu şart. Ben pek bilmiyorm ama serklaj gibi biseyden bahsediliyor hani acilmayi onlemek icin.O mu yapilacak?Oyle olan cok kisi vardi burda yanilmiyorsam?

Sarı-yeşil ise normal değil
Şeffaf-beyaz ise normal
Bazen vücut kendi yapıyor fitilde kullansak geçmiyor
Sari akintim var bi ara beyazdi doktor alt muayene yapti yogun mantar dedi. Prpgestan da sanirim akintiyi artiriyormus.Ya ni anlayacagn akintilarla bogusuyorum.Ama kasık agrim devamli degil.Dun aksamustunden sonra su saate dek hic olmadi insallah olmaz haftaya detayli icin gidince artik bi daha anlatirim

Canım çok gecmis olsun. Allah zamani gelince saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Sıkıntı stres yapma canım daha cok zarar verirsin kendine ve bebege. Aslında önceden fark edilen bir durum bu. Burada yasayan arkadaslar vardi serklaj fln olmuslardi. Onlar gorunce yazacaktir daha net bilgi verirler. Bir caresi vardir canım korkma serklaj fln yaparlar. Bebişin 7 hafta daha disini sıksa tamamdır. Halam iki bebeginide 30 haftalik dogurdu tabi oncesinde ciger gelistirici fln yapildi. Simdi masallah turp gibiler. Küvöze bile girmediler. Icini ferah tut canım korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…