2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Korkma bende akıntı hic bitmiyor bol su içiyorum. Başkada birşey vermiyor .

Şuan durumum sağ bacağımın üstüne basamıyorum kalçamın içinde iğne var sanki sürüne sürüne devam haftaya salıya kadar ne halde olacağım pek bir tahminim yok sadece sola yatabiliyorum tekerlekli sandalye ve yürüteç en yakın arkadaşım olacak gibi

M mucizemmelegim geçmiş olsun korkuyor olabilirsin ama içini ferah tut çaresi var ınstagramda bir gebe kadın serklaj oldu ama şimdi bol bol dinleniyor wc banyo dışı bir iş yapmıyor eğer o ameliyatı olursan bol bol dinlenmeye bak eğilme
Birde bu sorunu önceki haftalarda rahim uzunluğuna bakarak bulabiliyorlardi birde detaylı ultrasonda bakmadilarmi

Ah canım Allah yardımcınız olsun. Bebeğini korusun. Ablamı bir ay kadar durdurmuslardi. Ama o sonlardaydi. Umarım seninkini de durdurabilirler. Dualarımız seninle

Bu rahim ağzı uzunluğu hakkında doktorum birşey demedi ama çok duyuyorum , ilk hamileliğimde sorun yoktu demek ki benim zamanında doğum oldu acaba ikincilerde bakmaya gerek duymuyorlar mı

Bu rahim ağzı uzunluğu hakkında doktorum birşey demedi ama çok duyuyorum , ilk hamileliğimde sorun yoktu demek ki benim zamanında doğum oldu acaba ikincilerde bakmaya gerek duymuyorlar mı
Sen kuzu gidince sor .
Belki bakıyor uzunluğu iyi diye söylemiyordur

Canım çok geçmiş olsun. Öncelikle korkma ve asla stres yapma. Seninle aynı durumdayız yetmezliğim var benimde. Eğer dikiş atılabiliyorsa attır ama ben 17. Haftada uzunluk 25mm iken yani sınıftayken ilaç ve iğnelerle hamdolsun 33 şuan ve devam ediyor. Kaç mm çıktı uzunluk ?

Doktorlar bu uzunluğa dikkat etmiyorlar eğer erken doğum veya düşük öyküsü yoksa

Canım bende serklaj var şu an
Benimki 20. Haftada atıldı
Doktoruna dinle senin durumunu en iyi o bilir
Ama doktorun hakkında en ufak bir şüphen varsa başka doktor bul

Sana zaten iğne,progestan veriyorlardır
Bol bol dua et
Bende edeceğim

Bu arada hangi şehirde yaşıyorsun?

Korkma kuzum sen dozunda sık iç kaç ml içiliyor onu bilmiyorum sen küçük bardakta iç 200 250 ml felan fazlasida zarar kendi demedimi birşey
Doktorum mu ? Bayramdan sonra gideceğim. Kontrolü yapan perinatolog ( profesör aynı zamanda) hafif tatlı meyve ye dedi tatlıyı absrtma ama dedi. Havuç kaç bardak içilir bilmiyorum, akşamları bir kupa içiyorum. 1 kilo havuçtan o kadar su çıkıyor zaten

Çok üzüldüm canım, ama benzer işlem yapılan arkadaşlar vardı grupta. Sen dinlen hiç bişeyi kafaya takma, bol dua et. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Geçenlerde 25 hatta 23 hhaftalık doğanları duydum, küvezde tedavi görüyorlarmış. Bunu moralin bozulsun diye demedim hani doktor yaşamaz demiş ya ondan dedim

Jinekologun tatlım azalması için bir öneride bulunmadımı

Kasım serklajlı anneleri diye bir grup mu açsak ya

Çok geçmiş olsun, inşallah atlatacaksın. 24.haftaya bebeğin yaşamı başladı şeklinde bilgi vermişti bir uygulama. Akciğer gelişimi için önemli bir safhaya giriliyormuş bu haftada, dolayısıyla bu haftada doğanların yaşama tutunmaları çok olasıymış. Ama düşüneceğimiz şey bu olmasın, hastanede emin ellerdesin, gereken her tedaviyi uygulayacaklardır, sen sadece iyi bir enerjiyle geçir günlerini. Umarım her şey yoluna girecek. En önemlisi de bak bebişle ilgili sorun yokmuş dualarımız da seninle

Kızlar hepinize çok teşekkürlerşuan urfada yım araştırma hastanesinde. Şuan açıklık ne kadar bilmiyorum ama erken doğum riski var. Serklajı söyledim ama geç kalınmış deniyor. 10 gün önce detaylı ultrason yapılmıştı ama demek ki bakılmadı. Şuan hastanede bekliyorum yatış yapıldı zaten. Yarın tekrar kontrol edilecek açılma devam mı ediyor yoksa durdu mu? 24. Haftada olsa yaşama ihtimali olabilir diyo doktor ama şuan yaşayamazmış. İnsallaahh kızım tutunmaya devam ederbize dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…