Korkma bende akıntı hic bitmiyor bol su içiyorum. Başkada birşey vermiyor .Sari akintim var bi ara beyazdi doktor alt muayene yapti yogun mantar dedi. Prpgestan da sanirim akintiyi artiriyormus.Ya ni anlayacagn akintilarla bogusuyorum.Ama kasık agrim devamli degil.Dun aksamustunden sonra su saate dek hic olmadi insallah olmaz haftaya detayli icin gidince artik bi daha anlatirim
Ah canım Allah yardımcınız olsun. Bebeğini korusun. Ablamı bir ay kadar durdurmuslardi. Ama o sonlardaydi. Umarım seninkini de durdurabilirler. Dualarımız seninleKızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum
Sen kuzu gidince sor .Bu rahim ağzı uzunluğu hakkında doktorum birşey demedi ama çok duyuyorum , ilk hamileliğimde sorun yoktu demek ki benim zamanında doğum oldu acaba ikincilerde bakmaya gerek duymuyorlar mı
Canım çok geçmiş olsun. Öncelikle korkma ve asla stres yapma. Seninle aynı durumdayız yetmezliğim var benimde. Eğer dikiş atılabiliyorsa attır ama ben 17. Haftada uzunluk 25mm iken yani sınıftayken ilaç ve iğnelerle hamdolsun 33 şuan ve devam ediyor. Kaç mm çıktı uzunluk ?Kızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum
Doktorlar bu uzunluğa dikkat etmiyorlar eğer erken doğum veya düşük öyküsü yoksaBu rahim ağzı uzunluğu hakkında doktorum birşey demedi ama çok duyuyorum , ilk hamileliğimde sorun yoktu demek ki benim zamanında doğum oldu acaba ikincilerde bakmaya gerek duymuyorlar mı
Kızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum
Bol bol enerji olsunAlanya dan sevgiler
Tatil cok iyi geldi, haftaya da ayrintili ultrason suan hersey yolunda gibi
Doktorum mu ? Bayramdan sonra gideceğim. Kontrolü yapan perinatolog ( profesör aynı zamanda) hafif tatlı meyve ye dedi tatlıyı absrtma ama dedi. Havuç kaç bardak içilir bilmiyorum, akşamları bir kupa içiyorum. 1 kilo havuçtan o kadar su çıkıyor zatenKorkma kuzum sen dozunda sık iç kaç ml içiliyor onu bilmiyorum sen küçük bardakta iç 200 250 ml felan fazlasida zarar kendi demedimi birşey
Çok üzüldüm canım, ama benzer işlem yapılan arkadaşlar vardı grupta. Sen dinlen hiç bişeyi kafaya takma, bol dua et. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Geçenlerde 25 hatta 23 hhaftalık doğanları duydum, küvezde tedavi görüyorlarmış. Bunu moralin bozulsun diye demedim hani doktor yaşamaz demiş ya ondan dedimKızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum
Jinekologun tatlım azalması için bir öneride bulunmadımıDoktorum mu ? Bayramdan sonra gideceğim. Kontrolü yapan perinatolog ( profesör aynı zamanda) hafif tatlı meyve ye dedi tatlıyı absrtma ama dedi. Havuç kaç bardak içilir bilmiyorum, akşamları bir kupa içiyorum. 1 kilo havuçtan o kadar su çıkıyor zaten
Tesekkur ederim canimBol bol enerji olsun
Kasım serklajlı anneleri diye bir grup mu açsak yaCanım bende serklaj var şu an
Benimki 20. Haftada atıldı
Doktoruna dinle senin durumunu en iyi o bilir
Ama doktorun hakkında en ufak bir şüphen varsa başka doktor bul
Sana zaten iğne,progestan veriyorlardır
Bol bol dua et
Bende edeceğim
Bu arada hangi şehirde yaşıyorsun?
Olabilir canımKasım serklajlı anneleri diye bir grup mu açsak ya
Kızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum
Kızlar kedim kaçtı gerçekten çıldırmama ramak kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?