Tutunacak hayırlısıylaKızlar hepinize çok teşekkürlerşuan urfada yım araştırma hastanesinde. Şuan açıklık ne kadar bilmiyorum ama erken doğum riski var. Serklajı söyledim ama geç kalınmış deniyor. 10 gün önce detaylı ultrason yapılmıştı ama demek ki bakılmadı. Şuan hastanede bekliyorum yatış yapıldı zaten. Yarın tekrar kontrol edilecek açılma devam mı ediyor yoksa durdu mu? 24. Haftada olsa yaşama ihtimali olabilir diyo doktor ama şuan yaşayamazmış. İnsallaahh kızım tutunmaya devam eder bize dua edin ne olur
Bilmiyorum normal camlar açık her zamanki gibi oturuyordu camın önünde evin önüne minibüs gibi bir araba park etmişler onun üzerinde pati izi vardı ordan atlamış sanırım sabahtan beri sokaktayım yok her yeri didik didik aradık tasması yoktu çünkü ağzına takılıyor diye çıkartmıştıkNasııııl???? Apartman gibi bi yerde misiniz? Sokağa mı kaçtı yaramaz? Tasması var mıydı?
Bilmiyorum normal camlar açık her zamanki gibi oturuyordu camın önünde evin önüne minibüs gibi bir araba park etmişler onun üzerinde pati izi vardı ordan atlamış sanırım sabahtan beri sokaktayım yok her yeri didik didik aradık tasması yoktu çünkü ağzına takılıyor diye çıkartmıştıktekir fotoğraf paylaşsam bile kimse bulamaz sokaktaki kedilerden bir farkı yok tip olarak sabahtan beri ağlıyorum gözlerimin içi yanıyor ağlamaktan
Canım ben Antepteyim gelebilirsen doktorumu tavsiye ederim. Serklaj yok ama durdurdu kısalmayı. Sen açıklık veya serviks uzunluğunu sor ve öğren bizde doktorlarımıza danışırız senin için. Benim arkadaşım 10 mm altında idi dikiş attılar 22 haftada 32 de ikizleri doğdu. Korkma stres yapmaKızlar hepinize çok teşekkürlerşuan urfada yım araştırma hastanesinde. Şuan açıklık ne kadar bilmiyorum ama erken doğum riski var. Serklajı söyledim ama geç kalınmış deniyor. 10 gün önce detaylı ultrason yapılmıştı ama demek ki bakılmadı. Şuan hastanede bekliyorum yatış yapıldı zaten. Yarın tekrar kontrol edilecek açılma devam mı ediyor yoksa durdu mu? 24. Haftada olsa yaşama ihtimali olabilir diyo doktor ama şuan yaşayamazmış. İnsallaahh kızım tutunmaya devam eder bize dua edin ne olur
Çok teşekkür ederim :) elimden herşey geliyor ama malzemelerim memlekette maalesef tulum seti de yapıcaktım malzeme almaya kalksam pahalıya denk gelicek hazır yaptırıyorum onu.:) yavaş yavaş herşeyi yaparız inşallahÇok tatlı olmuş annesi ellerine sağlık çok isterdim şöyle becerilerim olsun ya maşallah
Ben uyku arkadaşını hazır aldım, ama beşiğine korumalık yastık yaptım elimden geldiğince
Eki Görüntüle 3095685
Canım bize de örnek atsan ya tulum seti ne ? Belki bizde yaparızÇok teşekkür ederim :) elimden herşey geliyor ama malzemelerim memlekette maalesef tulum seti de yapıcaktım malzeme almaya kalksam pahalıya denk gelicek hazır yaptırıyorum onu.:) yavaş yavaş herşeyi yaparız inşallah
Çok sağol canım yarın tekrar kontrol olacak sorup yazarımCanım ben Antepteyim gelebilirsen doktorumu tavsiye ederim. Serklaj yok ama durdurdu kısalmayı. Sen açıklık veya serviks uzunluğunu sor ve öğren bizde doktorlarımıza danışırız senin için. Benim arkadaşım 10 mm altında idi dikiş attılar 22 haftada 32 de ikizleri doğdu. Korkma stres yapma
Allah şifa versin inşallah sağlıkla zamanında gelir. Acil serklaj yapılacak mı?Kızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum
Tulum setini instagramda anne elinden örgü diye bir sayfadan 200 TL yaptırmıştım bir iki ay önce zaten ip alsan hemen hemen aynı oluyor sanırım birde sıfır beceri olduğundan bende iyiki becerikli insanlar ve internet varÇok teşekkür ederim :) elimden herşey geliyor ama malzemelerim memlekette maalesef tulum seti de yapıcaktım malzeme almaya kalksam pahalıya denk gelicek hazır yaptırıyorum onu.:) yavaş yavaş herşeyi yaparız inşallah
Oyy çok güzel. Sayfa ismi nedirTulum setini instagramda anne elinden örgü diye bir sayfadan 200 TL yaptırmıştım bir iki ay önce zaten ip alsan hemen hemen aynı oluyor sanırım birde sıfır beceri olduğundan bende iyiki becerikli insanlar ve internet var
çok iyi fikirKasım serklajlı anneleri diye bir grup mu açsak ya
Evet sanırım :)Şuan 3 kişiyiz değil mi ?Nisa2019
Anne_elinden_orgu diye bir sayfa kuzum bende rast gele bulmuştum, şimdi fiyat nedir bilmiyorum ama piyasadan daha uyguna örüyor araştırdığım kadarıylaOyy çok güzel. Sayfa ismi nedir
Tum dualarim sizinle. Hemen onlem aldi iseniz stres olmayin. Evvelden tespit edilip onlem alininca hicbirsey olmaz. Belki serklaj yada ileri serklaj yaparlar. Bebek iyice buyuyene kadar korur sizi ve bebegi. Kocaman sariliyorumKızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum
cok gecmis olsun canim.Kızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum
Canım valla çok zorBilmiyorum normal camlar açık her zamanki gibi oturuyordu camın önünde evin önüne minibüs gibi bir araba park etmişler onun üzerinde pati izi vardı ordan atlamış sanırım sabahtan beri sokaktayım yok her yeri didik didik aradık tasması yoktu çünkü ağzına takılıyor diye çıkartmıştıktekir fotoğraf paylaşsam bile kimse bulamaz sokaktaki kedilerden bir farkı yok tip olarak sabahtan beri ağlıyorum gözlerimin içi yanıyor ağlamaktan
İnşallah ,dısarı mamasını suyunu bıraktım mahallese köpekte var nasıl gelecel bilmiyorumCanım valla çok zorkendi kumundan biraz alıp bir kaç yere koy kokusuna geliyorlarmış.. İnşallah bir an önce bulursun
Çok geçmiş olsun umarım evladın sana tutunmaya devam ederKızlar hepinize çok teşekkürlerşuan urfada yım araştırma hastanesinde. Şuan açıklık ne kadar bilmiyorum ama erken doğum riski var. Serklajı söyledim ama geç kalınmış deniyor. 10 gün önce detaylı ultrason yapılmıştı ama demek ki bakılmadı. Şuan hastanede bekliyorum yatış yapıldı zaten. Yarın tekrar kontrol edilecek açılma devam mı ediyor yoksa durdu mu? 24. Haftada olsa yaşama ihtimali olabilir diyo doktor ama şuan yaşayamazmış. İnsallaahh kızım tutunmaya devam eder bize dua edin ne olur
Evin yakınlarında araba altları çalılıkların içi gibi yerlere saklanıyorlar genelde canım. Yaş mamaya düşkünse onun sesini çıkararak dolaşırsan daha kolay olabilir. Ayrıca binanın bodrum ya da çatı gibi girebilecek yerlerine de bakabilirsin. Apartmana girip evi bulamamış olabiliyorlar.İnşallah ,dısarı mamasını suyunu bıraktım mahallese köpekte var nasıl gelecel bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?