2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tutunacak hayırlısıyla

Nasııııl???? Apartman gibi bi yerde misiniz? Sokağa mı kaçtı yaramaz? Tasması var mıydı?
Bilmiyorum normal camlar açık her zamanki gibi oturuyordu camın önünde evin önüne minibüs gibi bir araba park etmişler onun üzerinde pati izi vardı ordan atlamış sanırım sabahtan beri sokaktayım yok her yeri didik didik aradık tasması yoktu çünkü ağzına takılıyor diye çıkartmıştık tekir fotoğraf paylaşsam bile kimse bulamaz sokaktaki kedilerden bir farkı yok tip olarak sabahtan beri ağlıyorum gözlerimin içi yanıyor ağlamaktan

Yaaaa yavrucum benim deli eder bu kediler. İsmine yanıt veriyor mu? Bi instagram sayfasında mı paylaşsanız? Mahallenizin muhtarı aktif kullanıyorsa ondan da rica edebilirsiniz paylaşmasını. Ev kedisi yine de belli eder, korkup bi yerlere saklanmış da olabilir

Canım ben Antepteyim gelebilirsen doktorumu tavsiye ederim. Serklaj yok ama durdurdu kısalmayı. Sen açıklık veya serviks uzunluğunu sor ve öğren bizde doktorlarımıza danışırız senin için. Benim arkadaşım 10 mm altında idi dikiş attılar 22 haftada 32 de ikizleri doğdu. Korkma stres yapma

Çok teşekkür ederim :) elimden herşey geliyor ama malzemelerim memlekette maalesef tulum seti de yapıcaktım malzeme almaya kalksam pahalıya denk gelicek hazır yaptırıyorum onu.:) yavaş yavaş herşeyi yaparız inşallah

Canım bize de örnek atsan ya tulum seti ne ? Belki bizde yaparız

Çok sağol canım yarın tekrar kontrol olacak sorup yazarım

Allah şifa versin inşallah sağlıkla zamanında gelir. Acil serklaj yapılacak mı?

Tulum setini instagramda anne elinden örgü diye bir sayfadan 200 TL yaptırmıştım bir iki ay önce zaten ip alsan hemen hemen aynı oluyor sanırım birde sıfır beceri olduğundan bende iyiki becerikli insanlar ve internet var

Eklentiler

• 389A62A3-D1FF-431A-9272-9101CC9BB055.webp
    101 KB · Görüntüleme: 92
Tum dualarim sizinle. Hemen onlem aldi iseniz stres olmayin. Evvelden tespit edilip onlem alininca hicbirsey olmaz. Belki serklaj yada ileri serklaj yaparlar. Bebek iyice buyuyene kadar korur sizi ve bebegi. Kocaman sariliyorum

cok gecmis olsun canim.
Insallah acilmayi durdururlar bir an once
benim tansiyondan dolayi riskim var , doktorum taa en basta 24. haftayi tamamlasan yeter , bebegi yasatiriz demisti.

Canım valla çok zor kendi kumundan biraz alıp bir kaç yere koy kokusuna geliyorlarmış.. İnşallah bir an önce bulursun

Çok geçmiş olsun umarım evladın sana tutunmaya devam eder Doktorların detaylı için çok önemli deyip en önemli mevzuyu göz ardı etmeleri hazmedilecek gibi degil cidden şaşkınım...Umarım durmuştur da açılma daha fazla korkutmaz

İnşallah ,dısarı mamasını suyunu bıraktım mahallese köpekte var nasıl gelecel bilmiyorum
Evin yakınlarında araba altları çalılıkların içi gibi yerlere saklanıyorlar genelde canım. Yaş mamaya düşkünse onun sesini çıkararak dolaşırsan daha kolay olabilir. Ayrıca binanın bodrum ya da çatı gibi girebilecek yerlerine de bakabilirsin. Apartmana girip evi bulamamış olabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…