Apartmana baktım araba altlarına tek tek baktım ama cok garaj kapısı vaer ordan içeri girmişse nasıl bulurum bilmem ilan verdim Instagrama falan inşallah bulunur nefesim kesiliyor bi eşyasını gördükçe ağlıyorumEvin yakınlarında araba altları çalılıkların içi gibi yerlere saklanıyorlar genelde canım. Yaş mamaya düşkünse onun sesini çıkararak dolaşırsan daha kolay olabilir. Ayrıca binanın bodrum ya da çatı gibi girebilecek yerlerine de bakabilirsin. Apartmana girip evi bulamamış olabiliyorlar.
Çok üzüldüm. Dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi almak nasip olur. Lütfen olabildiğince sakin ve olumlu kalmaya çalışın muhakkak sürece faydası olacaktır.Kızlar hepinize çok teşekkürlerşuan urfada yım araştırma hastanesinde. Şuan açıklık ne kadar bilmiyorum ama erken doğum riski var. Serklajı söyledim ama geç kalınmış deniyor. 10 gün önce detaylı ultrason yapılmıştı ama demek ki bakılmadı. Şuan hastanede bekliyorum yatış yapıldı zaten. Yarın tekrar kontrol edilecek açılma devam mı ediyor yoksa durdu mu? 24. Haftada olsa yaşama ihtimali olabilir diyo doktor ama şuan yaşayamazmış. İnsallaahh kızım tutunmaya devam eder bize dua edin ne olur
Evdeki kendini gizlemelerinden de aşinasındır bulunmak istediğinde bulduracak o kendini sana. Korkuyla seni görse duysa bile kımıldamamış olabilir. Yarın ola hayrola diyelim.Apartmana baktım araba altlarına tek tek baktım ama cok garaj kapısı vaer ordan içeri girmişse nasıl bulurum bilmem ilan verdim Instagrama falan inşallah bulunur nefesim kesiliyor bi eşyasını gördükçe ağlıyorum
İnşallahEvdeki kendini gizlemelerinden de aşinasındır bulunmak istediğinde bulduracak o kendini sana. Korkuyla seni görse duysa bile kımıldamamış olabilir. Yarın ola hayrola diyelim.
Ay Allah korusun oyle deme.Dur daha o kadar agirlasmadik :)Korkma bende akıntı hic bitmiyor bol su içiyorum. Başkada birşey vermiyor .
Şuan durumum sağ bacağımın üstüne basamıyorum kalçamın içinde iğne var sankisürüne sürüne devam haftaya salıya kadar ne halde olacağım pek bir tahminim yok sadece sola yatabiliyorum tekerlekli sandalye ve yürüteç en yakın arkadaşım olacak gibi
Aklım bi yandan da sende, bi gelişme olursa yaz lütfenİnşallah ,dısarı mamasını suyunu bıraktım mahallese köpekte var nasıl gelecel bilmiyorum
Tum dualarim sizinle..sakin stres yapmayin meleginiz tutunacaktir Allah in izniyle ..icinizi ferah tutunKızlar hepinize çok teşekkürlerşuan urfada yım araştırma hastanesinde. Şuan açıklık ne kadar bilmiyorum ama erken doğum riski var. Serklajı söyledim ama geç kalınmış deniyor. 10 gün önce detaylı ultrason yapılmıştı ama demek ki bakılmadı. Şuan hastanede bekliyorum yatış yapıldı zaten. Yarın tekrar kontrol edilecek açılma devam mı ediyor yoksa durdu mu? 24. Haftada olsa yaşama ihtimali olabilir diyo doktor ama şuan yaşayamazmış. İnsallaahh kızım tutunmaya devam eder bize dua edin ne olur
Canım dikiş atılmadı mı benim arkadaşımda da 21. Haftada olmuştu dikişle toparladı çok şükürKızlar geçen cumartesi detaylı ultrason um vardı. Her şey geyet iyiydi. Dün gece çok az bir kahverengi lekelenmem oldu. Acil hastaneye gittik. Doktor bebeği kontrol etti herhangi bir sorun yoktu. Ancak açılmamın olduğunu söyledi. Rahim yetmezliği servikal deniyor galiba o varmış. Acil yatış verdi. Bebek doğarsa yaşayamaz dedi. 22+4 günlük olduk bugün. Şuan hastanedeyim ne olur bana dua edin. 9 yıl bekledik yavrumuzu şuan olanlara hala inanamıyorum
Çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsınızKızlar hepinize çok teşekkürlerşuan urfada yım araştırma hastanesinde. Şuan açıklık ne kadar bilmiyorum ama erken doğum riski var. Serklajı söyledim ama geç kalınmış deniyor. 10 gün önce detaylı ultrason yapılmıştı ama demek ki bakılmadı. Şuan hastanede bekliyorum yatış yapıldı zaten. Yarın tekrar kontrol edilecek açılma devam mı ediyor yoksa durdu mu? 24. Haftada olsa yaşama ihtimali olabilir diyo doktor ama şuan yaşayamazmış. İnsallaahh kızım tutunmaya devam eder bize dua edin ne olur
Aşırı uygun örüyor ip markasını paylaştı mı seninleAnne_elinden_orgu diye bir sayfa kuzum bende rast gele bulmuştum, şimdi fiyat nedir bilmiyorum ama piyasadan daha uyguna örüyor araştırdığım kadarıyla
Ben nisan ayında bu fiyata ördürmüşüm şuan farklıdır büyük ihtimalle. Kartopu diye bir marka canım ipAşırı uygun örüyor ip markasını paylaştı mı seninle
Canım benimde tekirim kaçmıştı zamanında. Özgür ruhlu bir ırk ilk bir iki gün etrafı keşfedip sonra kaçtıkları bölgeye geri dönüyorlar genelde, benim Zillim’de iki gün sonra geri gelmişti. Etrafa kumundan koy evin güzergahına, kendi mamasından falanda koy ismine duyarlıysa eğer yakın civara kayıp olduğunu bildiren yazı as. İnşallah en kısa zamanda bulunur geri döner sanaApartmana baktım araba altlarına tek tek baktım ama cok garaj kapısı vaer ordan içeri girmişse nasıl bulurum bilmem ilan verdim Instagrama falan inşallah bulunur nefesim kesiliyor bi eşyasını gördükçe ağlıyorum
Canım daha gitmedim doktora, daha bikaç gün önce perinatolog gördü, oontrolüm bayramdan sonraJinekologun tatlım azalması için bir öneride bulunmadımı
benim gibi yazı sevmeyen kadınlar için bu tayt konusu bi işkence. Fiyatı gerçekten çok iyiymiş. Böyle fırsatları burdan duyurmakta çok güzel oluyor teşekkür ederiz.Kızlar pentiden pijama takımı aldım altı taytlı o kadar uyguna aldım ki ben de şaşırdım 250 online satışta ama ben 70 e aldım düşünen varsa kaçırmasın
Günaydın erkenci kuş :) benimde dilim yara olmuş acısına uyandım su içtim sonra bir daha uyu uyuyabilirsen. Vücut kendini uykusuz gecelere mi alıştırıyor acaba . Oysa ben uykuyu çok seven biriyim.
Bu bende uzun zamandır var ara ara oluyo 3 den beri uyuyamıyorum garip de cin gibiyim tövbe yarabbim hala uyuyamadım kalkıp az peynirle ekmek yedim uzandım öyle calıssam da uyumaya uyku yokGünaydın erkenci kuş :) benimde dilim yara olmuş acısına uyandım su içtim sonra bir daha uyu uyuyabilirsen. Vücut kendini uykusuz gecelere mi alıştırıyor acaba . Oysa ben uykuyu çok seven biriyim.
peynir ekmek dedin de yediklerimden mi bilmem özellikle ayaklarım çok şiş uyanıyorum. Normalde 36,5 giyen ben 38.5 giyer oldum. Parmaklarım çok komik.Bu bende uzun zamandır var ara ara oluyo 3 den beri uyuyamıyorum garip de cin gibiyim tövbe yarabbim hala uyuyamadım kalkıp az peynirle ekmek yedim uzandım öyle calıssam da uyumaya uyku yok
peynir ekmek dedin de yediklerimden mi bilmem özellikle ayaklarım çok şiş uyanıyorum. Normalde 36,5 giyen ben 38.5 giyer oldum. Parmaklarım çok komik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?