2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Apartmana baktım araba altlarına tek tek baktım ama cok garaj kapısı vaer ordan içeri girmişse nasıl bulurum bilmem ilan verdim Instagrama falan inşallah bulunur nefesim kesiliyor bi eşyasını gördükçe ağlıyorum

Çok üzüldüm. Dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi almak nasip olur. Lütfen olabildiğince sakin ve olumlu kalmaya çalışın muhakkak sürece faydası olacaktır.

Evdeki kendini gizlemelerinden de aşinasındır bulunmak istediğinde bulduracak o kendini sana. Korkuyla seni görse duysa bile kımıldamamış olabilir. Yarın ola hayrola diyelim.

Ay Allah korusun oyle deme.Dur daha o kadar agirlasmadik :)

İnşallah ,dısarı mamasını suyunu bıraktım mahallese köpekte var nasıl gelecel bilmiyorum
Aklım bi yandan da sende, bi gelişme olursa yaz lütfen bizim de kedimiz var, 10 dk görmesek nerde diye kalkıp evin içinde da arıyoruz, o yüzden korkunu ve üzüntünü şu an çok iyi anlıyorum ve paylaşıyorum, bulacaksın inşallah

Tum dualarim sizinle..sakin stres yapmayin meleginiz tutunacaktir Allah in izniyle ..icinizi ferah tutun

Canım dikiş atılmadı mı benim arkadaşımda da 21. Haftada olmuştu dikişle toparladı çok şükür

Çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsınız

Canım benimde tekirim kaçmıştı zamanında. Özgür ruhlu bir ırk ilk bir iki gün etrafı keşfedip sonra kaçtıkları bölgeye geri dönüyorlar genelde, benim Zillim’de iki gün sonra geri gelmişti. Etrafa kumundan koy evin güzergahına, kendi mamasından falanda koy ismine duyarlıysa eğer yakın civara kayıp olduğunu bildiren yazı as. İnşallah en kısa zamanda bulunur geri döner sana Kendini üzme lütfen karnında ki bebişinide düşün

Kızlar pentiden pijama takımı aldım altı taytlı o kadar uyguna aldım ki ben de şaşırdım 250 online satışta ama ben 70 e aldım düşünen varsa kaçırmasın
benim gibi yazı sevmeyen kadınlar için bu tayt konusu bi işkence. Fiyatı gerçekten çok iyiymiş. Böyle fırsatları burdan duyurmakta çok güzel oluyor teşekkür ederiz.

Biraz erken bir hortlama olacak ama günaydın kızlar geriden okuyup geliyorum R Roseash kedini buldun mu geçmiş olsun erken doğum riski olan arkadaş gönlünü ferah tut umarım iyisindir
Günaydın erkenci kuş :) benimde dilim yara olmuş acısına uyandım su içtim sonra bir daha uyu uyuyabilirsen. Vücut kendini uykusuz gecelere mi alıştırıyor acaba . Oysa ben uykuyu çok seven biriyim.

Günaydın erkenci kuş :) benimde dilim yara olmuş acısına uyandım su içtim sonra bir daha uyu uyuyabilirsen. Vücut kendini uykusuz gecelere mi alıştırıyor acaba . Oysa ben uykuyu çok seven biriyim.
Bu bende uzun zamandır var ara ara oluyo 3 den beri uyuyamıyorum garip de cin gibiyim tövbe yarabbim hala uyuyamadım kalkıp az peynirle ekmek yedim uzandım öyle calıssam da uyumaya uyku yok

Bu bende uzun zamandır var ara ara oluyo 3 den beri uyuyamıyorum garip de cin gibiyim tövbe yarabbim hala uyuyamadım kalkıp az peynirle ekmek yedim uzandım öyle calıssam da uyumaya uyku yok
peynir ekmek dedin de yediklerimden mi bilmem özellikle ayaklarım çok şiş uyanıyorum. Normalde 36,5 giyen ben 38.5 giyer oldum. Parmaklarım çok komik.

Fazla tuzlu seylerden kaçın ödem topluyosun o zaman hem de fazla ayakta kalıp yorulma dün ben de fazla ayakta kaldım sonuc yürüyemez oldum ayak bileklerim şişti ertesi sabah indi oluyor oyle
peynir ekmek dedin de yediklerimden mi bilmem özellikle ayaklarım çok şiş uyanıyorum. Normalde 36,5 giyen ben 38.5 giyer oldum. Parmaklarım çok komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…