Maalesef ne gelişme var ne bir adım yarım yamalak uykuyla işe gidiyorumAklım bi yandan da sende, bi gelişme olursa yaz lütfenbizim de kedimiz var, 10 dk görmesek nerde diye kalkıp evin içinde da arıyoruz, o yüzden korkunu ve üzüntünü şu an çok iyi anlıyorum ve paylaşıyorum, bulacaksın inşallah
Dinlenince hafifliyor deneyimledimAy Allah korusun oyle deme.Dur daha o kadar agirlasmadik :)
Anne karnında kaldığı her bir gün cok cok kıymetli disarda gecirecegi 10 gune bedel ne yapıp edip ilaçlarla bir şekilde uzatirlar insallah sureyi canimKızlar hepinize çok teşekkürlerşuan urfada yım araştırma hastanesinde. Şuan açıklık ne kadar bilmiyorum ama erken doğum riski var. Serklajı söyledim ama geç kalınmış deniyor. 10 gün önce detaylı ultrason yapılmıştı ama demek ki bakılmadı. Şuan hastanede bekliyorum yatış yapıldı zaten. Yarın tekrar kontrol edilecek açılma devam mı ediyor yoksa durdu mu? 24. Haftada olsa yaşama ihtimali olabilir diyo doktor ama şuan yaşayamazmış. İnsallaahh kızım tutunmayala devam eder bize dua edin ne olur irlasure
Benimde haftayaCanım daha gitmedim doktora, daha bikaç gün önce perinatolog gördü, oontrolüm bayramdan sonra
Hayırlısıyla herşey yolunda olacakGünaydın hanımlaryarım saat sonra detaylı ultrasona giriyorum umarım herşey yolundadır
İnsallahh daha çok dayanırlar canım benim bir anda böyle bir şey olunca şaşkınız.cok gecmis olsun canim.
Insallah acilmayi durdururlar bir an once
benim tansiyondan dolayi riskim var , doktorum taa en basta 24. haftayi tamamlasan yeter , bebegi yasatiriz demisti.
Şuan doktoru bekliyorum canım insallahh durmuştur. Ortada bir ihmalkarlık var ama kendi Doktorumuz mu bu yoksa detaylı daki doktorun mu hatası bilemiyorumÇok geçmiş olsun umarım evladın sana tutunmaya devam ederDoktorların detaylı için çok önemli deyip en önemli mevzuyu göz ardı etmeleri hazmedilecek gibi degil cidden şaşkınım...Umarım durmuştur da açılma daha fazla korkutmaz
Kesinlikle herkes aynısını söylüyor sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil ki. 9 yıl sonra gelen mucize buÇok üzüldüm. Dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi almak nasip olur. Lütfen olabildiğince sakin ve olumlu kalmaya çalışın muhakkak sürece faydası olacaktır.
Bana da geç kalınmış 14. Haftada bu işlemin yapılması gerekiyor dediCanım dikiş atılmadı mı benim arkadaşımda da 21. Haftada olmuştu dikişle toparladı çok şükür
İnsallahh canımAnne karnında kaldığı her bir gün cok cok kıymetli disarda gecirecegi 10 gune bedel ne yapıp edip ilaçlarla bir şekilde uzatirlar insallah sureyi canim
Ne diolar simdi doktorlar?Bebisi dogmasi icin durduracak bi sey vardir herhalde ?Bana da geç kalınmış 14. Haftada bu işlemin yapılması gerekiyor dedi
Hayırlısıyla canımBenimde haftayayolun yarısındayız hayırlısıyla
Doktor henüz gelmedi canım şuan sadece bekleyin diyorlarNe diolar simdi doktorlar?Bebisi dogmasi icin durduracak bi sey vardir herhalde ?
CanımŞuan doktoru bekliyorum canım insallahh durmuştur. Ortada bir ihmalkarlık var ama kendi Doktorumuz mu bu yoksa detaylı daki doktorun mu hatası bilemiyorum
Çok şükür herşey yolundaHayırlısıyla herşey yolunda olacak
Mutlulukla çıkacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?