2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Maalesef ne gelişme var ne bir adım yarım yamalak uykuyla işe gidiyorum

Biraz erken bir hortlama olacak ama günaydın kızlar geriden okuyup geliyorum R Roseash kedini buldun mu geçmiş olsun erken doğum riski olan arkadaş gönlünü ferah tut umarım iyisindir
Maalesef bulamadım gece yine gezdik sokakları yok Allahtan bugün eşim evde şimdi işe giriyorum

Anne karnında kaldığı her bir gün cok cok kıymetli disarda gecirecegi 10 gune bedel ne yapıp edip ilaçlarla bir şekilde uzatirlar insallah sureyi canim

Şuan doktoru bekliyorum canım insallahh durmuştur. Ortada bir ihmalkarlık var ama kendi Doktorumuz mu bu yoksa detaylı daki doktorun mu hatası bilemiyorum

Çok üzüldüm. Dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi almak nasip olur. Lütfen olabildiğince sakin ve olumlu kalmaya çalışın muhakkak sürece faydası olacaktır.
Kesinlikle herkes aynısını söylüyor sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil ki. 9 yıl sonra gelen mucize bu

Ya benim de ayak bileklerimdr sislik olmus ay cok erken degil mi sislik icin yolculuk gecirdim dün ve oteki gun.Arabada 4er saat oturdum sanrm bu yuzden oldu. Yediklerime de dikkat etmem gerrkrcrk galiba

Kızlar bişey soracam internette araştırdım ama tam olarak bulamadım. Bebeğim erken doğarsa Türkiye'de prematüre alanında en iyi hastane hangisi acaba?şuan urfada yım buranın yeteri kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Hastane koşulları iyi olduğu takdirde bebek 23 24 haftalık doğarsa bile yaşama şansının olduğu söyleniyor

Şuan doktoru bekliyorum canım insallahh durmuştur. Ortada bir ihmalkarlık var ama kendi Doktorumuz mu bu yoksa detaylı daki doktorun mu hatası bilemiyorum
Canım
Rahim ağzı öyle birşey ki seni doktorun seni muayene eder uzunluğa bakar normal çıkar ama hastaneden çıkarsın bi bakmışsın kısalmış
Tabi ayrıntılıda bakması gerekiyordu o ayrı bir durum

Burda hata arama rabbim neyi nasip ediyorsa biz onu yaşayacağız
Hastane sormuşsun bide ben sizin o tarafları bilmiyorum ama Facebook’ta Rahim ağzı yetmezliği serklajlı hamilelik diye bir grup var orda mutlaka sana yardımcı olacaklar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…