- 26 Mart 2022
- 156
- 210
- 18
- 36
Bir bakayım canım. Buralarda iyi bir hastane yok zaten Ankara İstanbul neresi olursa olsun oraya gideriz farketmezCanım
Rahim ağzı öyle birşey ki seni doktorun seni muayene eder uzunluğa bakar normal çıkar ama hastaneden çıkarsın bi bakmışsın kısalmış
Tabi ayrıntılıda bakması gerekiyordu o ayrı bir durum
Burda hata arama rabbim neyi nasip ediyorsa biz onu yaşayacağız
Hastane sormuşsun bide ben sizin o tarafları bilmiyorum ama Facebook’ta Rahim ağzı yetmezliği serklajlı hamilelik diye bir grup var orda mutlaka sana yardımcı olacaklar vardır
MaşAllahÇok şükür herşey yolunda
Evet çok şükür yarıladık yolu Allah'ın izniyleMaşAllah
Yolun yarısındayız hayırlısıyla artık
Allahım tamamını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde erdirsin
2.doz tetanoz
Şeker yüklemesi
Nst ler kaldı
merhaba canım,Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Sen yavruna ve kendine guven , inan.Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
merhaba canım,
Dogumu biraz erteleyebilirlerse ciğer geliştirici iğne ile bebeğin yaşama tutunur canım. Stres yapmamaya calıs biliyorum cok zor ama su an yapabileğin en iyi şey pozitif düşünmek.
İnsallahh yaaa canımı sıkmak istemiyorum ama içimden ağlamak istiyorum. Bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum insallahh sağlıkla tutunur yavrum.Sen yavruna ve kendine guven , inan.
O tutunduktan sonra tas tasisan zaten hicbirsey olmaz.
dualarim sizinle
Dualarımız sizinle inşallah saglikla atlatırsınız bu süreciServikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Allah Allah illaki bir bildiği vardır doktorunun ama burada da tüp bebek postunda ikiz gebeliği olan arkadaş vardı aynı doktora gidiyoruz aynı haftadayız geven hafta onada serklaj yapıldıBana da geç kalınmış 14. Haftada bu işlemin yapılması gerekiyor dedi
tuzsuzda hiçbir şeyim tadı yok, Allahtan az atıyorumFazla tuzlu seylerden kaçın ödem topluyosun o zaman hem de fazla ayakta kalıp yorulma dün ben de fazla ayakta kaldım sonuc yürüyemez oldum ayak bileklerim şiştiertesi sabah indi oluyor oyle
geç döllenme oluşmuşsa vermeyebilir. Biraz daha beklemek gerekİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin sonuç verir mi tecrübeli anneler beni bilinçlendirir misiniz
stres ve üzüntü herşeyden tehlikeli kendini güçlü tutmak zorundasın biliyorum çok zor ama aksi halde sana yapılacak tedavilerinde etkisini düşürürsün. Bebeğin seninle kalacak buna inanıyoruz ve dua ediyoruzİnsallahh yaaa canımı sıkmak istemiyorum ama içimden ağlamak istiyorum. Bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum insallahh sağlıkla tutunur yavrum.
Yorumları okudukça kendimi daha iyi hissediyorum benim durumumda olup çocuğunu kucağına alanlar olmuşstres ve üzüntü herşeyden tehlikeli kendini güçlü tutmak zorundasın biliyorum çok zor ama aksi halde sana yapılacak tedavilerinde etkisini düşürürsün. Bebeğin seninle kalacak buna inanıyoruz ve dua ediyoruz
Canım Antep de liv medicalparl ve Diyarbakır mermorial varmış bi ada sor istersen. Antep bu konuda gelişmiş. Ben Antepteyim doktorumla çok sıkı takipteyim.Bir bakayım canım. Buralarda iyi bir hastane yok zaten Ankara İstanbul neresi olursa olsun oraya gideriz farketmez
Canım 10 mm iyi sıkma canını. Ama bence başka doktorları ara sor danış. Benim arkadaşım ikizleri 10 mm iken dikiş atıldı 32. Hafta doğum yaptı. Açılma var mı ?Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Canım ayrıca Facebook’ta o gruba dahil ol belki ilinde aynı durumu yaşayanlar vardır. Doktor önerirler veya hastane önerirlerYorumları okudukça kendimi daha iyi hissediyorum benim durumumda olup çocuğunu kucağına alanlar olmuşdarısı bize insallahhh
Dediğin gruba istek attım canım onaylandığında sayfayı takip edecemCanım ayrıca Facebook’ta o gruba dahil ol belki ilinde aynı durumu yaşayanlar vardır. Doktor önerirler veya hastane önerirler
Diyarbakıra bakayım canım annemler de orda rahat olurCanım Antep de liv medicalparl ve Diyarbakır mermorial varmış bi ada sor istersen. Antep bu konuda gelişmiş. Ben Antepteyim doktorumla çok sıkı takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?