2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bir bakayım canım. Buralarda iyi bir hastane yok zaten Ankara İstanbul neresi olursa olsun oraya gideriz farketmez

MaşAllah

Yolun yarısındayız hayırlısıyla artık
Allahım tamamını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde erdirsin

2.doz tetanoz
Şeker yüklemesi
Nst ler kaldı
Evet çok şükür yarıladık yolu Allah'ın izniyle sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi

Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
merhaba canım,
Dogumu biraz erteleyebilirlerse ciğer geliştirici iğne ile bebeğin yaşama tutunur canım. Stres yapmamaya calıs biliyorum cok zor ama su an yapabileğin en iyi şey pozitif düşünmek.

Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Sen yavruna ve kendine guven , inan.
O tutunduktan sonra tas tasisan zaten hicbirsey olmaz.

dualarim sizinle

İlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin sonuç verir mi tecrübeli anneler beni bilinçlendirir misiniz

merhaba canım,
Dogumu biraz erteleyebilirlerse ciğer geliştirici iğne ile bebeğin yaşama tutunur canım. Stres yapmamaya calıs biliyorum cok zor ama su an yapabileğin en iyi şey pozitif düşünmek.

Sen yavruna ve kendine guven , inan.
O tutunduktan sonra tas tasisan zaten hicbirsey olmaz.

dualarim sizinle
İnsallahh yaaa canımı sıkmak istemiyorum ama içimden ağlamak istiyorum. Bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum insallahh sağlıkla tutunur yavrum.

Dualarımız sizinle inşallah saglikla atlatırsınız bu süreci

Bana da geç kalınmış 14. Haftada bu işlemin yapılması gerekiyor dedi
Allah Allah illaki bir bildiği vardır doktorunun ama burada da tüp bebek postunda ikiz gebeliği olan arkadaş vardı aynı doktora gidiyoruz aynı haftadayız geven hafta onada serklaj yapıldı

İnsallahh yaaa canımı sıkmak istemiyorum ama içimden ağlamak istiyorum. Bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum insallahh sağlıkla tutunur yavrum.
stres ve üzüntü herşeyden tehlikeli kendini güçlü tutmak zorundasın biliyorum çok zor ama aksi halde sana yapılacak tedavilerinde etkisini düşürürsün. Bebeğin seninle kalacak buna inanıyoruz ve dua ediyoruz

Yorumları okudukça kendimi daha iyi hissediyorum benim durumumda olup çocuğunu kucağına alanlar olmuşdarısı bize insallahhh

Canım 10 mm iyi sıkma canını. Ama bence başka doktorları ara sor danış. Benim arkadaşım ikizleri 10 mm iken dikiş atıldı 32. Hafta doğum yaptı. Açılma var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…