2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Serklajın işe yarama olasılığı var. Bu haftalarda acil serklaj atılıp başarılı olunan pek çok gebe var. Sakin olmaya çalışın. Ciğer geliştirici tedbiren yapılsın tabi. Her tedbir önemli. İnşallah çok başarılı geçer serklaj. Ben neler okudum kesesi dışarı sarkıp da içeri itilip dikiş atılıp başarılı olanlar vs. Ferah tutmaya çalışın içinizi. Allah size ve bebeğe şifa versin.

Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Alllah acil şifalar versin inşallah, serumlarla ilaçlarla doğumu durdurabiliyorlar inşallah hiçbişey olmaz içini ferah tut, ben de bebeklerimde hep hastanede 2 gün yattım, erken haftalarda sancım başladı ikisinde de, ciğer geliştirici vuruldum 37. haftada doğdular çok şükür, bu dünyadan kısmeti varsa yaşayacak ömrü varsa hiçbişey olmaz merak etme

Güzel anneler bana da dua edin, korona oldum, 3 gün ağırdım dün iyiydim ama bugün tekrar ateşim çıkıyor, antibiyotiğe başlayacağım doktorumun tavsiyesiyle, sizler de kendinize çok dikkat edin, çocuklar da hasta, onlardan bana bulaştı zaten, çocukların bazı problemleri için devlet hastanesine gitmiştik ordan oraya ordan oraya gönderdiler, muhtemelen ordan kaptık Kendinize dikkat edin, dualarınızı bekliyorum

Dualarımız seninle rabbim evladini da seni de korusun bu şekilde olup 38. Haftaya kadar giden çok insan duydum hiç sıkma kendini senin sakinlesmene bebeğinin çok ihtiyaci var Sakin kal ve bizi habersiz koyma

Çok çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyilesirsin hastalık yine arttti bitemedi

Canım sen de aşağıya takvim eklesene takip edebilmemiz için. Şimdi 20.haftada mısın?
Hayir tatlım hayırlısıyla 23.haftadayim benim eklememe nedenim 1 hafta geri 1 hafta ileri gösteriyor küçük takıntılarım var .Happymom uygulamasındada 2 -3 gün önde gidiyor ona bile sinir oluyorum girişteki listede adımda yok hayırlısıyla son aya kadar böyle devam

Geçmiş olsun
Bol bol sarımsak soğan limon tüket
Allahım şifa versin

Ya benim de ayak bileklerimdr sislik olmus ay cok erken degil mi sislik icin yolculuk gecirdim dün ve oteki gun.Arabada 4er saat oturdum sanrm bu yuzden oldu. Yediklerime de dikkat etmem gerrkrcrk galiba
Yolculuktan olmuştur canım sıkma canını, uzat ayaklarını dinlen bide tuzu azalt. Benim kaç haftadır ayaklarım ara ara şişiyor. İşyerinde oturuyorum genelde bide tuza dayanamıyordum o yüzden olabilir denildi. Şimdi de şişiyor ama o kadar kötü değil çok şükür. Ama çalışırken yada yorulduğumda şişiyor onu farkettim. Ayaklarının altına yastık koy yat

Çok veçmiş olsun bol c vitamini takviyesi yap sadece portakal değil maydanoz ve biberde de olduğunu duymuştum bi araştır. Portakal suyu iç ama şekerini yükseltmesin ya da portakalı sıkmadan ye. Acil şifalar canım

Özelden mesaj attım ccanım bakar mısjn

İnşallah ikiniz de sağlıkla atlatacaksınız bu süreci. İlk bebeğimde başka bir sebepten hastanede yatmıştım yanımdaki kadın 24. Haftadan önce doğum yapmıştı diye hatırlıyorum bebeği küvezdeydi. ciğer geliştirici yapmışlar zaten sen içini ferah tut Allah'ın izniyle bir şey olmayacak inşallah. Dualarım sizinle iyi düşünün.

Öncelikle geçmiş bayraminizi kutluyorum guzel anneler perinatolog takibindeyim bahsetmistim amniyotik bant şüphesi vardi çok şükür dr olmadığını düşünüyor. gecen hafta kontrol ve detayli ultrasona gittim. Bebeğimin plesantasi olmasi gerekenden daha aşağıdaymış birkac hafta sonra tekrar kontrole cagirdi. Çok az farkla plesanta previa degil dedi 35-37 hafta arasi sezeryandan bahsetti. Bantin olmamasina cok sevindim ama akabinde plesanta yerlesiminden erken dogum riski veya kanama yasanabildiğini soyledi dr canim sıkıldı bu duruma. Daha once bunu yaşayan oldu mu sizlerden? Oglum 39da doğmuştu herhangi bir riskim yoktu sadece diyabetim vardi insulin kullanmıştım.

Rabbim senide bebeğinide korusun Tüm dualarımız seninle. Allah’a tevekkülden başka birşey gelmiyor elden. Kendini üzme ve olumlu düşün biliyorum çok zor ama iyi güzel enerjiyi çek üzerine. Bebeğinle konuş kendinle konuş iyi olacağınıza yürekten inan. Allahın izniyle başarıyla ve güzellikle tamamlanacak sınavın

Oyy çok sevindim. Bebeğin çok güçlü sana tutunsun. Dikkat et sakın enfeksiyon olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…