Senin için sordum canım ben.Dediğin gruba istek attım canım onaylandığında sayfayı takip edecem
Canım sen de aşağıya takvim eklesene takip edebilmemiz için. Şimdi 20.haftada mısın?MaşAllah
Yolun yarısındayız hayırlısıyla artık
Allahım tamamını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde erdirsin
2.doz tetanoz
Şeker yüklemesi
Nst ler kaldı
Serklajın işe yarama olasılığı var. Bu haftalarda acil serklaj atılıp başarılı olunan pek çok gebe var. Sakin olmaya çalışın. Ciğer geliştirici tedbiren yapılsın tabi. Her tedbir önemli. İnşallah çok başarılı geçer serklaj. Ben neler okudum kesesi dışarı sarkıp da içeri itilip dikiş atılıp başarılı olanlar vs. Ferah tutmaya çalışın içinizi. Allah size ve bebeğe şifa versin.Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Alllah acil şifalar versin inşallah, serumlarla ilaçlarla doğumu durdurabiliyorlar inşallah hiçbişey olmaz içini ferah tut, ben de bebeklerimde hep hastanede 2 gün yattım, erken haftalarda sancım başladı ikisinde de, ciğer geliştirici vuruldum 37. haftada doğdular çok şükür, bu dünyadan kısmeti varsa yaşayacak ömrü varsa hiçbişey olmaz merak etmeServikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Diyarbakıra bakayım canım annemler de orda rahat olur
Dualarımız seninle rabbim evladini da seni de korusun bu şekilde olup 38. Haftaya kadar giden çok insan duydum hiç sıkma kendini senin sakinlesmene bebeğinin çok ihtiyaci varServikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Çok çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyilesirsinGüzel anneler bana da dua edin, korona oldum, 3 gün ağırdım dün iyiydim ama bugün tekrar ateşim çıkıyor, antibiyotiğe başlayacağım doktorumun tavsiyesiyle, sizler de kendinize çok dikkat edin, çocuklar da hasta, onlardan bana bulaştı zaten, çocukların bazı problemleri için devlet hastanesine gitmiştik ordan oraya ordan oraya gönderdiler, muhtemelen ordan kaptıkKendinize dikkat edin, dualarınızı bekliyorum
Hayir tatlım hayırlısıyla 23.haftadayim benim eklememe nedenim 1 hafta geri 1 hafta ileri gösteriyor küçük takıntılarım var .Happymom uygulamasındada 2 -3 gün önde gidiyor ona bile sinir oluyorumCanım sen de aşağıya takvim eklesene takip edebilmemiz için. Şimdi 20.haftada mısın?
Geçmiş olsunGüzel anneler bana da dua edin, korona oldum, 3 gün ağırdım dün iyiydim ama bugün tekrar ateşim çıkıyor, antibiyotiğe başlayacağım doktorumun tavsiyesiyle, sizler de kendinize çok dikkat edin, çocuklar da hasta, onlardan bana bulaştı zaten, çocukların bazı problemleri için devlet hastanesine gitmiştik ordan oraya ordan oraya gönderdiler, muhtemelen ordan kaptıkKendinize dikkat edin, dualarınızı bekliyorum
Yolculuktan olmuştur canım sıkma canını, uzat ayaklarını dinlen bide tuzu azalt. Benim kaç haftadır ayaklarım ara ara şişiyor. İşyerinde oturuyorum genelde bide tuza dayanamıyordum o yüzden olabilir denildi. Şimdi de şişiyor ama o kadar kötü değil çok şükür. Ama çalışırken yada yorulduğumda şişiyor onu farkettim. Ayaklarının altına yastık koy yatYa benim de ayak bileklerimdr sislik olmus ay cok erken degil mi sislik icinyolculuk gecirdim dün ve oteki gun.Arabada 4er saat oturdum sanrm bu yuzden oldu. Yediklerime de dikkat etmem gerrkrcrk galiba
Çok veçmiş olsun bol c vitamini takviyesi yap sadece portakal değil maydanoz ve biberde de olduğunu duymuştum bi araştır. Portakal suyu iç ama şekerini yükseltmesin ya da portakalı sıkmadan ye. Acil şifalar canımGüzel anneler bana da dua edin, korona oldum, 3 gün ağırdım dün iyiydim ama bugün tekrar ateşim çıkıyor, antibiyotiğe başlayacağım doktorumun tavsiyesiyle, sizler de kendinize çok dikkat edin, çocuklar da hasta, onlardan bana bulaştı zaten, çocukların bazı problemleri için devlet hastanesine gitmiştik ordan oraya ordan oraya gönderdiler, muhtemelen ordan kaptıkKendinize dikkat edin, dualarınızı bekliyorum
Özelden mesaj attım ccanım bakar mısjnKızlar bişey soracam internette araştırdım ama tam olarak bulamadım. Bebeğim erken doğarsa Türkiye'de prematüre alanında en iyi hastane hangisi acaba?şuan urfada yım buranın yeteri kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Hastane koşulları iyi olduğu takdirde bebek 23 24 haftalık doğarsa bile yaşama şansının olduğu söyleniyor
İnşallah ikiniz de sağlıkla atlatacaksınız bu süreci. İlk bebeğimde başka bir sebepten hastanede yatmıştım yanımdaki kadın 24. Haftadan önce doğum yapmıştı diye hatırlıyorum bebeği küvezdeydi. ciğer geliştirici yapmışlar zaten sen içini ferah tut Allah'ın izniyle bir şey olmayacak inşallah. Dualarım sizinle iyi düşünün.Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Rabbim senide bebeğinide korusunServikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Oyy çok sevindim. Bebeğin çok güçlü sana tutunsun. Dikkat et sakın enfeksiyon olmaKızlar hepinizin mesajlarını okudum hepinizden Allah razı olsun. Serklaj yapıldı şuan iyiyim kendime gelmeye çalışıyorum. İşlem başarılı olmuş çok şükürbirkaç gün takip edecekler hastanede
Cok uzgunum canim, umarim eve gelir. Benim de evde iki tane var. Evlat gibi oluyorlar.İnşallah ,dısarı mamasını suyunu bıraktım mahallese köpekte var nasıl gelecel bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?