2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya benim de ayak bileklerimdr sislik olmus ay cok erken degil mi sislik icin yolculuk gecirdim dün ve oteki gun.Arabada 4er saat oturdum sanrm bu yuzden oldu. Yediklerime de dikkat etmem gerrkrcrk galiba
Benim de 3.5 saatlik bir yolculugum oldu. Iki gun ayaklarim davul gibiydi. Kardesim sagolsun, doktor, o ayaklarimi yukseltti ve masaj yapti. Ayaklardan bileklere ve bacaga dogru yapilan bir masaj. Masaji yaptigi ayagimla henuz yapmadigi ayagim arasinda inanilmaz fark oldu. Yarin yine donus var Istanbul'a. Bakalim nasil sisecegim :)

Servikal 10 mm olarak ölçüldü. Bugünkü doktor acil serklaj yapmamız gerek dedi. Ciğer geliştirici iğne de yapılacak biraz riskliymiş. Dua edin ne olur elimden hiçbir şey gelmiyor.
Cok duyuyoruz, herkes serklaj veya ileri serklaj ile kurtariyor. Endiselenmeyin, bebeginizi saglikla kucaginiza alacaksiniz insallah. Kocaman sevgiler

Cok cok gecmis olsun. Su ara gribim, yok klima carpti, yok yaz nezlesi diyen herkes COVID olmus. Bol sivi alin, iyi beslenin. Kolayca atlatmanizi dilerim.

Geçmiş olsun canim, serklaj yapılan tanidik ve arkadaşlar oldu hepsi çok iyi sonuç alip saglikla yavrularına kavuştular. Tadini cikar hamileliğin olumsuz düşünceleri uzak tut. Banada plesanta cok asagida dedi dr. Endişeleniyorum sıradaki kontrolü bekliyorum bakalim ne diyecek

Ohh çok şükür gözün aydın canım

Çok güzel canım. İnşallah bir sıkıntı olmadan çıkarsın hastaneden ve bebeğin karnında büyümeye devam eder

Çok sevindim, geçmiş olsun, inşallah sağlıkla atlatacaksınız bu süreci

Meraba benimde ilk cocugum asagodaydi 38+4 de alındı. Çok şükür bı sıkıntı yaşamadım.simdo bu hamileligimdede aşağıda. Rahim ağzını kapatiyormu sizinki

Evet tuza simdi daha cok dikkat ediyorum.Tam ayak bilegimin ic kismi.Sislik erken donemde okadar masum degil. Bol su icmek de lazim tabi.Ama yolculuktan degil sanirim cunku hala gecmedi

Daha once aşı olmus muydunuz?Ah bu illet yine hortladi Allah herkesin yardimcisi olsun.

Evet tuza simdi daha cok dikkat ediyorum.Tam ayak bilegimin ic kismi.Sislik erken donemde okadar masum degil. Bol su icmek de lazim tabi.Ama yolculuktan degil sanirim cunku hala gecmedi
Doktorum bana tanaiyon olursa hemen gel demişti. Tansiyonuna bi baktır, bi de baş ağrısı önemli

Anladım canım tabiki sen bilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…