2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim de plesentam aşağıda. Henüz konumu sabit bir halde değil bizim haftalarımızda hala yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Doktor belki de çıkmazsa diye sana kötü senaryodan bahsetmiştir.

Çok geçmiş olsun. bundan sonrasında azami dikkatle tamamlarsın bu yolculuğu hiç merak etme. Enfeksiyon olmaması adına bol su içmen, iç çamaşırını günde 3-4 kez değiştirmen gerekir. Tabi acil serklaj olduğu için daha çok yatman gerekir. Ama haftan zaten epey ileride maşallah sabretmen gereken bir 11-12 haftan var. Sonra zaten stresli günler geride kalır rahatlarsın :)

Nasıl birşey tarif et bakalım

Çok sağol canım çok şükür bugün daha iyiyim. Bugün muayene olmayacak galiba. Hatırlatmaların çok iyi oldu dikkat edeyim şuan en önemli şey enfeksiyon kapamak galiba. Kızlar size tavsiyem her muayenede mutlaka servikal ölçüm yapın. Kendinizde gördünüz en ufak değişikliği dikkate alın ve muayeneye gidin. Allah korusun açılma bir anda oluyor. Benim çok çok az kahverengi akıntı oldu inanın o kadar azdı ki dikkat etmeseydim fafkedilmezdi bile. Ben 10 önce detaylı yaptırdım hiçbir şey yoktu bir anda sadece 10 mm oldu servikal ölçüm

Benim de bu hafta çok hareket etmeye başlamıştı, ben de soruyordum kendi kendime neden bu kadar hareketli diye. Demek ki hıçkırık ve zıplama

Benim de bu hafta çok hareket etmeye başlamıştı, ben de soruyordum kendi kendime neden bu kadar hareketli diye. Demek ki hıçkırık ve zıplama
İnsan hissedince doktora da gitmek istemiyor.İlk zamanlar neredeyse her hafta kalp dinlemek isterdim.1 ay olmuş görmeyeli yavrumu cumartesi günü şeker yüklemesi için gidicem inşallah yüzünü yaramazliklari kadar net görürüm şekerden sonra zaten bişey kalmıyor

2.dozuda oldunmu kuzu tetanoz

Hiç tamamlanan bir tane eşyası bile yok desem

Odası var içi yok dış cephe iç cephe bakımı yapılacak.
Bez Hiç almadım hepsinin pişik yapabilme olasılığına karşı.
Kıyafet olarak sadece bir çift çorap bir çıtçıtlı bodysi var onuda en minik kuzenim aldı ilkokula gidiyor .Oda evde değil kendinde
Kişisel bakım olarak şampuan masaj yağı pişik kremide almadım tarih takıntım var eczaneden alırım.
Yani herşeyi hayırlısıyla son 2 ayda alınacak.
Herşeyin fiyatı artıyor zaten.
Şuan sadece annesi kendi boğazına çalışıyor yiyip içip yatıyor

Şeker yüklemesi bir yanım istiyor bir yanım istemiyor tetanoz aşısı sonrası hatırlatma dozu olarak biontech aşısı yaptırsammı diyede düşünüyorum

aynen ben de aynı durumdayım. Ne beşik ne puset, arabası, kıyafeti vs hiçbir şey almadım, 8 aya girdim mi başlarım almaya

Maşallah senin kaygisizligina Ben çıldırıyorum her an ağırlaşır iş yapamam siye ödüm kopuyor.Fiyat olaylarına hiç girmiyorum dehşet arttti ya.Birseye ihtiyacın varsa malesef hep pahalı alıyorsun ama senin takıntılarin varmış tabi.Ben ıslak mendil,oyuncak,tulumlar vs bir çok şeyi tamamladım ama dediğim gibi hepsi hamilelikten evvel favorimdeydi zaten fiyatları düştükçe aldım.Ek gıda tabakları vs bile hazır o derece tabi daha bir sürü eksik var da inşallah onları da zamanla yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…