2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
aynen ben de aynı durumdayım. Ne beşik ne puset, arabası, kıyafeti vs hiçbir şey almadım, 8 aya girdim mi başlarım almaya
Alacaklarımı belirledim.
Bebek deterjanı felan .
Kendime korse termal tayt sezeryan yada normal doğuma göre değişir diye onlarıda almadım kaç kiloyla bitireceğiz onuda bilmiyorum

Benimde belli fakat alınan 0 Ek gıda listem baya geniş galeri full dolu kıyafettede hadi bebek çok zayıf yada kilolu olursa diye evde kalabalık tahammülümde yok bebekle bu sorunu aşacağımı düşünüyorum o beni büyütür sal gitsin diye diye

Şeker yüklemesi bir yanım istiyor bir yanım istemiyor tetanoz aşısı sonrası hatırlatma dozu olarak biontech aşısı yaptırsammı diyede düşünüyorum
Gizli sekerin hamilelikte çıkması muhtemel mis.Yap ya da yapma diyemem ama hiç değilse doktoruna danışarak açlık tokluk verebilirsin.Verdikleri glukoz bir tane hamburgerden daha masum çoğu kişi bunu bahane ederek yaptırmıyor ama 200 kalori neye gitmiyor bir günde hatta bir öğünde. biontech için bende senin gibi Ağustos gibi hatırlatma dozumu vurdurmak istiyorum kışin hastaneden çıkmayacagiz Allah korusun herhangi bir durumda hiç değilse basit bir şekilde atlatalim

Ay bir bebek kaç kg olabilir Happyyy almaya başla sen elim ayağım titredi

Şu soruma net bir cevap alim senden yaptıracağım.

Şeker yüklemesi sonrası ne yiyeceğiz (2-3 saat aç kalamam ben) googleda bile aradım bulamadım. Şekerimizi dahada tavan yaptirmayacak bir menü

Ramazan ayında tamam tutuyoruz o zaman hormonlar felan yoktu .

Ay bir bebek kaç kg olabilir Happyyy almaya başla sen elim ayağım titredi
4 kilo doğan varmış maşAllah
2 kilo doğanda varmış maşAllah

senin için uyku arkadaşı ayicigi alacağım tetanoz 2.doz olim

Gebe yastığı aldım fakat sırtım kemik torbası gibi bel desteği değil kösteği oldu en gereksiz yatırımım oldu ona yanıyorum şuan. Umarım ilerleyen zamanlarda fikrim değişir.

Rabbim rahmet eylesin. Bende kayınpederin babalar gününü kutlamak için aradığımda çok kötü olmuştum.

Yani bunun için bişey diyemem çünkü tam cevabı bende bilmiyorum.Ben kendim değil bebek odakli araştırarak yaptırmaya karar verdim çünkü.Bana 24 saat aç kal dese kalirim çünkü ben bir tüp bebek annesiyim Cumartesi günü yaptırdığımda doktoruma bu konuyu ayrıntılı senin için soracağım ama.

Hahaha 4 kg doğan toromanlara selam olsun Valla ortalama bir çocuk dogurcagimizi düşünüp ona göre alacağız eşyaları.Uyku arkadaşı su ninni söyleyenlerden alicam bende bak gelecek ay 30 dakika ninni soyleyen mi 45 dakika söyleyen mi derken 30 dakikalık su samuru daha sevimli geldi

Mekanı cennet olsun inşallah

Sen bensin ben de fiyatlar artacak diye alacağım şeyleri bir an önce almaya bakıyorum. Çoğu şeyi tamam ama hala alınması gereken çok şey var son 2 aya bıraksam her şeyi sanırım bütçem kaldırmayabilirdi

Anksiyetem tutar benim son iki aya birakirsam En iyisini yapıyorsun valla benim de ekonomim kaldırmaz koca çeyizi o kadar çok söylendim ki kaynaniskomu da kendime benzettim bir sürü örgü örmüş o da bir kısmı

Eklentiler

• IMG_20220710_150057.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 110
Ben de hiç bişey yapmayanlardanım ama ilk gebeliğimde de 6. aydan sonra genelde hızlandırmıştım alışverişi. Tek bebekte aşırı kilo almadığın sürece çok ağırlaşmazsın merak etme Şuanki durumda da belirsizlik, huzursuzluk nedeniyle erteledik, bayram sonrası kordosentez sonuçlarımız çıksın hayırlısıyla hepsi hallolur. Haa pahalıya hallolacak o ayrı

Kordon sentez hemen pazartesi cikacak değil mi ? Kordon sentez çıksın da hayırlısıyla sonra iki günde Cat çat halledersin bir de sen ne alınacak ne alınmayacak biliyorsun bende o da yok koca bir bilinmez içinde hissediyorum kendimi

İnşallah çıkar canım, günde 10 kez sonuç için giriyorum yok. Grevi, bayram tatili derken kötü döneme denk geldimBenim ilkinden de bolca temiz tulum, patik, ıvır zıvır, ateş ölçer vs var. İlkte ben de çok bilinçsiz almışım etiketli bi sürü şey giyilmeden kalmıştı çok abartmıştım kılık kıyafeti şimdi akıllandım İnsan dayanamıyor alıyor ama çabuk büyüyorlar ve asgari düzeyde gitmek daha doğru.

Maşallah valla benim kaynanam ortada daha gelin yokken bir sürü bir şey örmüş biz de bir hurç dolusu örgü kıyafet aldık ondan

İnşallah tertemiz çıksın da sonuç hepimize bayram olsun Herkes öyle diyor ya onar tane zıbın çıtçıtlı atlet aldım ay aralığı bırakarak insallah yeter Ben de dayanamıyorum ya senin ilk halin gibi olcam galiba

Ya teşekkür ederim
Benimkide vajinusmus bebeği
Bebek bebek işte hayırlısıyla doğsunlarda
Vajinusmus olduğumu kimse bilmiyordu Ankaraya gitmiştik tedaviye .Herkes tüp bebek için zannetti sanırım oysa teyzemde orada yaşıyor gezmeye gitmiştikah şu ön yargı birde herşeyi bilmek isteyen akraba arkadaş leş leş çıkaramıyorsunda çevrenden. Şimdi gebeyim ya ne yaptin ne ettin diye soran yok öncesi bebek yokmu ne zaman düşünüyorsunuz patavatsız pervasız çok. Birde cinsiyeti merak ettiler birde 2.yide yaparsın diyorlar sanki kendileri bakacak

Su samurumu varmış uyku arkadaşı Daha mantıklı gazlı bebek olursa Su samuru en yakın arkadaşı olur su rahatlıyor mantıken ayıyla ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…