2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aaa vajinismus da baya zihnen yoruyormus insanı okumuştum bir kaç makale çok şükür geçmiş ya milleti boşver ya.herkes birinin elalemi olmuş hadsiz hadsiz soruyor işte.Bebek soran da sanki getircek altın bilezik takacak sana ha birinci doğmadan ikinci mi ayyyy resmen kasiniyorlar laf yemek için

Su samurumu varmış uyku arkadaşı Daha mantıklı gazlı bebek olursa Su samuru en yakın arkadaşı olur su rahatlıyor mantıken ayıyla ne yapsın
Koala 45 dakika ninni süresi su samurunun 30 dakika ama su samuru daha sevimli koala biraz daha sevimsiz geldi gözüme fikir olsun sana da

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-14-15-16-52-642_com.android.chrome.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2022-07-14-15-15-53-103_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 91
Zihnen bedenen her türlü hem bura sayesinde hemde psikoterapistle yendim.2 senem boşa gitti .Küçükken ne travma yaşadıysam sevgiler saygılar sövgüleronu hala ne ben ne psikoterapist buldu .
Herşey beynimizde bitiyor psikolojik buna tabi zor inandım inat ettim hırs yaptım
Sadece ankarada verdiğim paraya acıdım ve eşim ödediği için onun yerine tatile giderdik .Oradaki 3 gün içinde çözüme ulaşma garantisi veriyordu hiçbirşeyin garantisi yokki bizde saf saf gittik bilseydim psikolojik terapiste Jinekolog bile gitmezdimçaresizken her yola giriyorsun
Allahım kimseyi sınamasın

Koala 45 dakika ninni süresi su samurunun 30 dakika ama su samuru daha sevimli koala biraz daha sevimsiz geldi gözüme fikir olsun sana da
Kanım suan sana fokurduyor gidip ayıyı alacağıma şu su samurunu alırım bunlarda fön sesi anne karnındaki gürültü sesi çıkarıyormuymus

Güle güle kullansın minikleriniz, tercih ettiğin bi site var mı ? E bebek ile kavgalıyım şu ara, müşteri memnuniyeti sağlanana kadar alışveriş yapmayacağım onlardan. Civil ile babymall a bakıyoruz bu ara. Civil in fiyatlar çok uygun ama babymall da da çeşit çok. Joker e falan bakamadım. Marka belli olunca hepsiburada, trendyol a falan da bakıyoruz ama orijinal satıcı tercihimiz onlarda da.

Bitmiş gitmiş ya belki o parayı verdin ama neleri astın geçmişe dön bir bak Zihin kendini kapatınca bazı şeylere malesef vücut ona göre tepki veriyor.Caresizligin gözü kör olsun

Amin hepsi güle güle giysin benim ürünler kafamda belli trendyol ve hepsiburada da favorimde.Fiyat düştüğü an amazondan bile alıyorum ama.e bebek urunlerini Hepsiburada üzerinden aldigim oluyor cogunluk uygulamaya özel indirimler oluyor çünkü.

Seni asıl takip etmeli Son 2 ayımızda bu performansı daha çok bekliyorum

Sağıl canım ayy kafam öyle karışık ki bizde başlafık alışverişe ama sanki bişeyi yok gibi daha. Arabasını aldık, beşik çok şükür hediye gelecek. Bunlar maliyetli şeylerdi. Hava nemlendirici ile ateşölçer bakacağız. Onları da belirleyip aldık mı ıvır zıvırlar kalıyor. Geçen atlet aldık bikaç tane ama çıtçıtlılardan da almak lazım. Hepsinin fotoğrafını çekip bi liste yapayım diyorum ki kafam çok karışmasın. Daha bi sürü şey var hayırlısı bakalım

Babybjörn muadilin geldi mi ? Merakla onu bekliyorum ben

Ben de aynen nefret ettim e-bebekten. musteri iliskileri yonetimi sifir.
Suan yaptigim su: Her genel urun kategorisi konusunda arastirma yapiyorum en cok tavsiye edilen markalari. Sonra giriyorum akakce.com'a , kategori yada marka adini ariyorum, orada karsilastirma cikiyor. hangi site daha indirimli satiyor ve servisi iyi ise oradan aliyorum. E-bebek'in de hepsiburada vs de urun sattigini gordum bu arada.

Babybjörn muadilin geldi mi ? Merakla onu bekliyorum ben
Şuan kargoda haftaya cuma teslim edilecek gösteriyor benim de en merak ettiklerimden kendisi dün elektrikli göğüs pompasini 444 TL ye yakaladım tam sepete ekledim satıcı kaldırdı alsam mı almasam mi tereddutu yaşamadan alicam artık sevmezsem iade ederim

Benim 19ında kargoya verilir yazıyor. Göğüs pompası hangisi. Ben aldım 600 küsüre

A Anksiyeteli
Senin için deneyimlemek adına tuzu sabah-öğlen yemeye çalıştım akşam 7 son öğün yaptım şişlik yok birde böyle dene kuzum hazır ayranda tuz çok tansiyon zıplatıyor bunda tam deneyimim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…