Aaa vajinismus da baya zihnen yoruyormus insanı okumuştum bir kaç makale çok şükür geçmiş ya milleti boşver ya.herkes birinin elalemi olmuş hadsiz hadsiz soruyor işte.Bebek soran da sanki getircek altın bilezik takacak sana haYa teşekkür ederim
Benimkide vajinusmus bebeği
Bebek bebek işte hayırlısıyla doğsunlarda
Vajinusmus olduğumu kimse bilmiyordu Ankaraya gitmiştik tedaviye .Herkes tüp bebek için zannetti sanırım oysa teyzemde orada yaşıyor gezmeye gitmiştikah şu ön yargı birde herşeyi bilmek isteyen akraba arkadaş leş leş çıkaramıyorsunda çevrenden. Şimdi gebeyim ya ne yaptin ne ettin diye soran yok öncesi bebek yokmu ne zaman düşünüyorsunuz patavatsız pervasız çok. Birde cinsiyeti merak ettiler birde 2.yide yaparsın diyorlar sanki kendileri bakacak
Koala 45 dakika ninni süresi su samurunun 30 dakika ama su samuru daha sevimli koala biraz daha sevimsiz geldi gözümeSu samurumu varmış uyku arkadaşıDaha mantıklı gazlı bebek olursa Su samuru en yakın arkadaşı olur su rahatlıyor mantıken ayıyla ne yapsın
Zihnen bedenen her türlü hem bura sayesinde hemde psikoterapistle yendim.2 senem boşa gitti .Küçükken ne travma yaşadıysam sevgiler saygılar sövgülerAaa vajinismus da baya zihnen yoruyormus insanı okumuştum bir kaç makale çok şükür geçmiş ya milleti boşver ya.herkes birinin elalemi olmuş hadsiz hadsiz soruyor işte.Bebek soran da sanki getircek altın bilezik takacak sana habirinci doğmadan ikinci mi ayyyy resmen kasiniyorlar laf yemek için
Kanım suan sana fokurduyorKoala 45 dakika ninni süresi su samurunun 30 dakika ama su samuru daha sevimli koala biraz daha sevimsiz geldi gözümefikir olsun sana da
Güle güle kullansın minikleriniz, tercih ettiğin bi site var mı ? E bebek ile kavgalıyım şu ara, müşteri memnuniyeti sağlanana kadar alışveriş yapmayacağım onlardan. Civil ile babymall a bakıyoruz bu ara. Civil in fiyatlar çok uygun ama babymall da da çeşit çok. Joker e falan bakamadım. Marka belli olunca hepsiburada, trendyol a falan da bakıyoruz ama orijinal satıcı tercihimiz onlarda da.Maşallah senin kaygisizliginaBen çıldırıyorum her an ağırlaşır iş yapamam siye ödüm kopuyor.Fiyat olaylarına hiç girmiyorum dehşet arttti ya.Birseye ihtiyacın varsa malesef hep pahalı alıyorsun ama senin takıntılarin varmış tabi.Ben ıslak mendil,oyuncak,tulumlar vs bir çok şeyi tamamladım ama dediğim gibi hepsi hamilelikten evvel favorimdeydi zaten fiyatları düştükçe aldım.Ek gıda tabakları vs bile hazır o derece tabi daha bir sürü eksik var da inşallah onları da zamanla yaparım.
Bitmiş gitmiş ya belki o parayı verdin ama neleri astın geçmişe dön bir bakZihnen bedenen her türlü hem bura sayesinde hemde psikoterapistle yendim.2 senem boşa gitti .Küçükken ne travma yaşadıysam sevgiler saygılar sövgüleronu hala ne ben ne psikoterapist buldu .
Herşey beynimizde bitiyor psikolojik buna tabi zor inandım inat ettim hırs yaptım
Sadece ankarada verdiğim paraya acıdım ve eşim ödediği için onun yerine tatile giderdik .Oradaki 3 gün içinde çözüme ulaşma garantisi veriyordu hiçbirşeyin garantisi yokki bizde saf saf gittik bilseydim psikolojik terapiste Jinekolog bile gitmezdimçaresizken her yola giriyorsun
Allahım kimseyi sınamasın
Ahahah yok bu ninni söylüyor anne sesini çıkaran başka marka Budizzzz diye bir markanın bebeğiKanım suan sana fokurduyorgidip ayıyı alacağıma şu su samurunu alırım bunlarda fön sesi anne karnındaki gürültü sesi çıkarıyormuymus
Amin hepsi güle güle giysinGüle güle kullansın minikleriniz, tercih ettiğin bi site var mı ? E bebek ile kavgalıyım şu ara, müşteri memnuniyeti sağlanana kadar alışveriş yapmayacağım onlardan. Civil ile babymall a bakıyoruz bu ara. Civil in fiyatlar çok uygun ama babymall da da çeşit çok. Joker e falan bakamadım. Marka belli olunca hepsiburada, trendyol a falan da bakıyoruz ama orijinal satıcı tercihimiz onlarda da.
Seni asıl takip etmeliAmin hepsi güle güle giysinbenim ürünler kafamda belli trendyol ve hepsiburada da favorimde.Fiyat düştüğü an amazondan bile alıyorum ama.e bebek urunlerini Hepsiburada üzerinden aldigim oluyor cogunluk uygulamaya özel indirimler oluyor çünkü.
Bitmiş gitmiş ya belki o parayı verdin ama neleri astın geçmişe dön bir bakZihin kendini kapatınca bazı şeylere malesef vücut ona göre tepki veriyor.Caresizligin gözü kör olsun
Ben genelde indirim haberi atıyorum buraya merak etme doğuma gidene kadar indirimlemeye devamSeni asıl takip etmeliSon 2 ayımızda bu performansı daha çok bekliyorum
Harika bir parça
Bu şarkı benim motivasyon kaynağım
Sağıl canım ayy kafam öyle karışık ki bizde başlafık alışverişe ama sanki bişeyi yok gibi daha. Arabasını aldık, beşik çok şükür hediye gelecek. Bunlar maliyetli şeylerdi. Hava nemlendirici ile ateşölçer bakacağız. Onları da belirleyip aldık mı ıvır zıvırlar kalıyor. Geçen atlet aldık bikaç tane ama çıtçıtlılardan da almak lazım. Hepsinin fotoğrafını çekip bi liste yapayım diyorum ki kafam çok karışmasın. Daha bi sürü şey var hayırlısı bakalımAmin hepsi güle güle giysinbenim ürünler kafamda belli trendyol ve hepsiburada da favorimde.Fiyat düştüğü an amazondan bile alıyorum ama.e bebek urunlerini Hepsiburada üzerinden aldigim oluyor cogunluk uygulamaya özel indirimler oluyor çünkü.
Babybjörn muadilin geldi mi ? Merakla onu bekliyorum benAmin hepsi güle güle giysinbenim ürünler kafamda belli trendyol ve hepsiburada da favorimde.Fiyat düştüğü an amazondan bile alıyorum ama.e bebek urunlerini Hepsiburada üzerinden aldigim oluyor cogunluk uygulamaya özel indirimler oluyor çünkü.
Ben de aynen nefret ettim e-bebekten. musteri iliskileri yonetimi sifir.Güle güle kullansın minikleriniz, tercih ettiğin bi site var mı ? E bebek ile kavgalıyım şu ara, müşteri memnuniyeti sağlanana kadar alışveriş yapmayacağım onlardan. Civil ile babymall a bakıyoruz bu ara. Civil in fiyatlar çok uygun ama babymall da da çeşit çok. Joker e falan bakamadım. Marka belli olunca hepsiburada, trendyol a falan da bakıyoruz ama orijinal satıcı tercihimiz onlarda da.
Şuan kargoda haftaya cuma teslim edilecek gösteriyor benim de en merak ettiklerimden kendisi dün elektrikli göğüs pompasini 444 TL ye yakaladım tam sepete ekledim satıcı kaldırdı alsam mı almasam mi tereddutu yaşamadan alicam artık sevmezsem iade ederimBabybjörn muadilin geldi mi ? Merakla onu bekliyorum ben
Benim 19ında kargoya verilir yazıyor. Göğüs pompası hangisi. Ben aldım 600 küsüreŞuan kargoda haftaya cuma teslim edilecek gösteriyor benim de en merak ettiklerimden kendisi dün elektrikli göğüs pompasini 444 TL ye yakaladım tam sepete ekledim satıcı kaldırdı alsam mı almasam mi tereddutu yaşamadan alicam artık sevmezsem iade ederim
Hep birlikteHarika bir parçaSeni hep daha güzel yerlere taşısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?