Ben de su samuruna bayıldımKanım suan sana fokurduyorgidip ayıyı alacağıma şu su samurunu alırım bunlarda fön sesi anne karnındaki gürültü sesi çıkarıyormuymus
Lansinoh un teklisiydi.Ben henüz kendime dair bişey almadim hep bebeğe almak istiyorumBenim 19ında kargoya verilir yazıyor. Göğüs pompası hangisi. Ben aldım 600 küsüre
Ben de 19.haftada aşağıda olarak görüldü rahim ağzını kapatmiyormus fakat yakın dedi doktor erken doğumdan bahsetmedi belki yukarı çıkabilir dedi fakat takip edicez dedi şimdilik ..bakalım önümüzdeki salı günü kontrolüm var 22 hafta olucam tam o gün bakalım ne diyecekÖncelikle geçmiş bayraminizi kutluyorum guzel annelerperinatolog takibindeyim bahsetmistim amniyotik bant şüphesi vardi çok şükür dr olmadığını düşünüyor. gecen hafta kontrol ve detayli ultrasona gittim. Bebeğimin plesantasi olmasi gerekenden daha aşağıdaymış birkac hafta sonra tekrar kontrole cagirdi. Çok az farkla plesanta previa degil dedi 35-37 hafta arasi sezeryandan bahsetti. Bantin olmamasina cok sevindim ama akabinde plesanta yerlesiminden erken dogum riski veya kanama yasanabildiğini soyledi dr canim sıkıldı bu duruma. Daha once bunu yaşayan oldu mu sizlerden? Oglum 39da doğmuştu herhangi bir riskim yoktu sadece diyabetim vardi insulin kullanmıştım.
İkircikli ne oluyor kuzu gümüş kapak gibimiLansinoh un teklisiydi.Ben henüz kendime dair bişey almadim hep bebeğe almak istiyorumgümüş kapak alma planın var mı bu arada onunla ilgili fikrin nedir çoğu kişi şiddetle önermiş ama ben ikircikliyim
Bu da çok tatlıEki Görüntüle 3097403
S Sntr
Bunuda alırıznavicula hepsimi şirin olur ya çocuğumun donu bile yok ayıcıkla su samuru alacağım
Ben gümüş kapak aldım şimdiye kadar alma diyen çıkmadı, göğüs pompası da mochinin manuelini aldımLansinoh un teklisiydi.Ben henüz kendime dair bişey almadim hep bebeğe almak istiyorumgümüş kapak alma planın var mı bu arada onunla ilgili fikrin nedir çoğu kişi şiddetle önermiş ama ben ikircikliyim
Uyku arkadaşı olarak bunu al konuşan kopekcik al o zaman ikincisini o da çok tatlı çünkü neden olmsinEki Görüntüle 3097403
S Sntr
Bunuda alırıznavicula hepsimi şirin olur ya çocuğumun donu bile yok ayıcıkla su samuru alacağım
Sen gerçekten bensinBen gümüş kapak aldım şimdiye kadar alma diyen çıkmadı, göğüs pompası da mochinin manuelini aldım
gittim canim ama sonuc raporu icin daha doktor aramadi .
İkilemde kaldım yaniİkircikli ne oluyor kuzu gümüş kapak gibimi
Yok almıcam gümüş kapak. Bende aldım lansinoh. Emzirme eğitimi alırsan gerek kalmıyormuş sanırım. Bebek memeyi tam kavrayamazsa yara oluyormuşLansinoh un teklisiydi.Ben henüz kendime dair bişey almadim hep bebeğe almak istiyorumgümüş kapak alma planın var mı bu arada onunla ilgili fikrin nedir çoğu kişi şiddetle önermiş ama ben ikircikliyim
Canım bunu bende hissediyorum doktor normal dedi bana. İlk gebelikte olabilir dediKızlar genital bölgemde bi sızı hissediyorum bebek olabilir misanki aşağıda zıplıyor gibi
Aynı sorun ve baskı bende de var kemiğe Demir sokmussun gibi ağrıyor hiç korkma yine büyüme ataklari sanırımKızlar genital bölgemde bi sızı hissediyorum bebek olabilir misanki aşağıda zıplıyor gibi
20+1 Tam bu soruyu sormak için siteye giriş yapmıştım . Yatıyorum sağıma toplanıyor sanki , yürürken karnım göbek deliği etrafı sertleşiyor üç gündür falan var korkuyorum ama anlamadım . Bide bu benim ikinciKizlar selam benimde bebek bir anda kaskatı kesiliyor yürüyemiyorum resmen neden oluyor o bu? İlk bebegim o yüzden bilgim yok bu konularda. 20+4 deyim suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?