2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim 19ında kargoya verilir yazıyor. Göğüs pompası hangisi. Ben aldım 600 küsüre
Lansinoh un teklisiydi.Ben henüz kendime dair bişey almadim hep bebeğe almak istiyorum gümüş kapak alma planın var mı bu arada onunla ilgili fikrin nedir çoğu kişi şiddetle önermiş ama ben ikircikliyim

Ben de 19.haftada aşağıda olarak görüldü rahim ağzını kapatmiyormus fakat yakın dedi doktor erken doğumdan bahsetmedi belki yukarı çıkabilir dedi fakat takip edicez dedi şimdilik ..bakalım önümüzdeki salı günü kontrolüm var 22 hafta olucam tam o gün bakalım ne diyecek

Lansinoh un teklisiydi.Ben henüz kendime dair bişey almadim hep bebeğe almak istiyorum gümüş kapak alma planın var mı bu arada onunla ilgili fikrin nedir çoğu kişi şiddetle önermiş ama ben ikircikliyim
İkircikli ne oluyor kuzu gümüş kapak gibimi

Ben gümüş kapak aldım şimdiye kadar alma diyen çıkmadı, göğüs pompası da mochinin manuelini aldım

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-14-19-21-06-328_com.pozitron.hepsiburada.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2022-07-14-19-20-36-571_com.pozitron.hepsiburada.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 45
Spicelover hey sen
Gittinmi detaylı ultrasona uyuyan prenses
gittim canim ama sonuc raporu icin daha doktor aramadi .
Kalbini cok net gorduler bu sefer .
Birde pazartesi plesanta da kan akisi icin gittim baska bir detayliya daha .
Teknisyen kiza kan akisi nasil diye sormustum cunku gidis amacim da oydu teknisyen iyi dedi ama doktorun seni aricak tabiki sonuclar icin dedin. arayan soran yok

Kızlar genital bölgemde bi sızı hissediyorum bebek olabilir mi sanki aşağıda zıplıyor gibi

Yok almıcam gümüş kapak. Bende aldım lansinoh. Emzirme eğitimi alırsan gerek kalmıyormuş sanırım. Bebek memeyi tam kavrayamazsa yara oluyormuş

Kizlar selam benimde bebek bir anda kaskatı kesiliyor yürüyemiyorum resmen neden oluyor o bu? İlk bebegim o yüzden bilgim yok bu konularda. 20+4 deyim suan.

Kizlar selam benimde bebek bir anda kaskatı kesiliyor yürüyemiyorum resmen neden oluyor o bu? İlk bebegim o yüzden bilgim yok bu konularda. 20+4 deyim suan.
20+1 Tam bu soruyu sormak için siteye giriş yapmıştım . Yatıyorum sağıma toplanıyor sanki , yürürken karnım göbek deliği etrafı sertleşiyor üç gündür falan var korkuyorum ama anlamadım . Bide bu benim ikinci sıfır tecrübe ile yola devam 5 yıl öncesini hatırlayamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…