- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Evet canım kesinlikle sıfır. Yaptığın mantıklı, alınacakları yazıp topluca alıp çıkmak lazımBen de aynen nefret ettim e-bebekten. musteri iliskileri yonetimi sifir.
Suan yaptigim su: Her genel urun kategorisi konusunda arastirma yapiyorum en cok tavsiye edilen markalari. Sonra giriyorum akakce.com'a , kategori yada marka adini ariyorum, orada karsilastirma cikiyor. hangi site daha indirimli satiyor ve servisi iyi ise oradan aliyorum. E-bebek'in de hepsiburada vs de urun sattigini gordum bu arada.
Güle güle giysinTeyzeleri bunlarla oyle bi siftah yaptim 0-3ay :)bi yakinima kislik tulum hirka vs örduruyorum. Bakalim insallah 2 ay kala baslarim sanirim
Kasıldığını nasıl anlıyorsun ?Kizlar selam benimde bebek bir anda kaskatı kesiliyor yürüyemiyorum resmen neden oluyor o bu? İlk bebegim o yüzden bilgim yok bu konularda. 20+4 deyim suan.
Sagol canim amin :)) hepimizinki insallahGüle güle giysin
O sekilde kasilma icin henjz erken. Buna sebep cok sey olabilir gobek deligi hizasi ve altiysa kapkati olan muhakkak doktora gozukKizlar selam benimde bebek bir anda kaskatı kesiliyor yürüyemiyorum resmen neden oluyor o bu? İlk bebegim o yüzden bilgim yok bu konularda. 20+4 deyim suan.
Soru bana değildi ama bende fikrimi söyleyeyim. Doğumdan sonra bişeyler alma peşinde koşmak istemediğim için aldım çok tavsiye ediyorlar. Göğüs kalkanı da alacağım.Lansinoh un teklisiydi.Ben henüz kendime dair bişey almadim hep bebeğe almak istiyorumgümüş kapak alma planın var mı bu arada onunla ilgili fikrin nedir çoğu kişi şiddetle önermiş ama ben ikircikliyim
Hangi siteden canım bakıyorsunuz ? Bende ayıcıklı beyaz gürültülü olandan alacağım ama su samuru da çok tatlıEki Görüntüle 3097403
S Sntr
Bunuda alırıznavicula hepsimi şirin olur ya çocuğumun donu bile yok ayıcıkla su samuru alacağım
Uyku arkadaşı olarak bunu al konuşan kopekcik al o zaman ikincisini o da çok tatlı çünkü neden olmsinbir suru uyku arkadaşını ne yapacaksın
Genitalde değil ama bikini bölgesinin orada üçgen var ya o kemiklerde ağrı oluyor bende deKızlar genital bölgemde bi sızı hissediyorum bebek olabilir misanki aşağıda zıplıyor gibi
Kedinde dimi halen aklın fikrin inşallah bulunur kuzumGaliba artıj kafamı bebeğe vermem lazım
Amazondan bak kuzu fiyatına bu ara orası uygun yine de karşılaştır siteleri hangisi uygunsa kap ordanSoru bana değildi ama bende fikrimi söyleyeyim. Doğumdan sonra bişeyler alma peşinde koşmak istemediğim için aldım çok tavsiye ediyorlar. Göğüs kalkanı da alacağım.
Hangi siteden canım bakıyorsunuz ? Bende ayıcıklı beyaz gürültülü olandan alacağım ama su samuru da çok tatlı
Genitalde değil ama bikini bölgesinin orada üçgen var ya o kemiklerde ağrı oluyor bende de
Maalesef yara genelde oluyor.Yok almıcam gümüş kapak. Bende aldım lansinoh. Emzirme eğitimi alırsan gerek kalmıyormuş sanırım. Bebek memeyi tam kavrayamazsa yara oluyormuş
Hadi yaaMaalesef yara genelde oluyor.
Hışhışlı kitaplar oyuncaklar zeka kartlarıBu da çok tatlıhahah olsun uyku arkadaşı önemlii çocuğun bir su samurusu olmasın mı ama annesi
MaşAllahgittim canim ama sonuc raporu icin daha doktor aramadi .
Kalbini cok net gorduler bu sefer .
Birde pazartesi plesanta da kan akisi icin gittim baska bir detayliya daha .
Teknisyen kiza kan akisi nasil diye sormustum cunku gidis amacim da oyduteknisyen iyi dedi ama doktorun seni aricak tabiki sonuclar icin dedin. arayan soran yok
Kuzu trendyoldaSoru bana değildi ama bende fikrimi söyleyeyim. Doğumdan sonra bişeyler alma peşinde koşmak istemediğim için aldım çok tavsiye ediyorlar. Göğüs kalkanı da alacağım.
Hangi siteden canım bakıyorsunuz ? Bende ayıcıklı beyaz gürültülü olandan alacağım ama su samuru da çok tatlı
Genitalde değil ama bikini bölgesinin orada üçgen var ya o kemiklerde ağrı oluyor bende de
Sende linkle bizi o zamanSelamlar herkese, uyku arkadaşı konusu geçmiş. Ben Fisher Price'ın Koalasından aldım çoktan. (hepsiburadada 269'a görünce resmen saldırmıştım) Sadece müzik çalmıyor. Beyaz gürültü, anne karnındaki sesleri taklit eden iki seçenek biri kalp sesi, diğeri de kanın damarlarda akma sesi gibi seçenekler de mevcut. bunu da 15, 30 ve 45 dakika sürelere ayarlayabiliyorsunuz. Bunun dışında nefes alıp verme seçeneği var karnı inip kalkıyor ha bir de nefes alıp verme sesi var aşırı tatlı. Bir de ışık fonksiyonu var. Karnından ufak bir ışık da veriyor istendiğinde. Ben çok beğendim.
İlk çocuğumda uyku konusundan çok çektim (4 yaşına kadar) Umarım bunda öyle olmaz. Karar verirken sizde bence tipine değil fonksiyonlarına bakın derim
Birde göğsün büyüklüğüne göremi seçiliyor o kapak ben hala işlevini çözümleyemedim şimdi bebek emzirmeden öncemi takıyoruz yatarken felan kalıyormuİkilemde kaldım yanibirde farklı bir göğüs kalkanı var daha uygun fiyatlı onun yorumlarını okuyup yazaeim hangisini aldığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?