2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet canım kesinlikle sıfır. Yaptığın mantıklı, alınacakları yazıp topluca alıp çıkmak lazım

Lansinoh un teklisiydi.Ben henüz kendime dair bişey almadim hep bebeğe almak istiyorum gümüş kapak alma planın var mı bu arada onunla ilgili fikrin nedir çoğu kişi şiddetle önermiş ama ben ikircikliyim
Soru bana değildi ama bende fikrimi söyleyeyim. Doğumdan sonra bişeyler alma peşinde koşmak istemediğim için aldım çok tavsiye ediyorlar. Göğüs kalkanı da alacağım.

Eki Görüntüle 3097403

S Sntr
Bunuda alırız navicula hepsimi şirin olur ya çocuğumun donu bile yok ayıcıkla su samuru alacağım
Hangi siteden canım bakıyorsunuz ? Bende ayıcıklı beyaz gürültülü olandan alacağım ama su samuru da çok tatlı

Uyku arkadaşı olarak bunu al konuşan kopekcik al o zaman ikincisini o da çok tatlı çünkü neden olmsin bir suru uyku arkadaşını ne yapacaksın

Kızlar genital bölgemde bi sızı hissediyorum bebek olabilir mi sanki aşağıda zıplıyor gibi
Genitalde değil ama bikini bölgesinin orada üçgen var ya o kemiklerde ağrı oluyor bende de

Amazondan bak kuzu fiyatına bu ara orası uygun yine de karşılaştır siteleri hangisi uygunsa kap ordan

kızlar sırt ve bel ağrınız var mı sizin. Ben nasıl yatacağımı şaşırdım sızlıyor sürekli

Hanımlar iyi akşamlar bugün detaylıya girdim bi sorun yok cok şükür 415 gr olmuş ama adet tarihine göre 22+4 olması gerekirken ultrasona göre 21+1 çıktı doktor bi sorun yok Gelişimi gayet iyi diyo ama Neden geriden geliyo kafama takildi biraz bundan sonra ben adet tarihimi değiştiricemmi onu da söylemediler bu durumu Yaşayan var mi ?

Eklentiler

• 7DB801B3-D21D-4D4B-8E02-4F92B74B5293.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 59
Selamlar herkese, uyku arkadaşı konusu geçmiş. Ben Fisher Price'ın Koalasından aldım çoktan. (hepsiburadada 269'a görünce resmen saldırmıştım ) Sadece müzik çalmıyor. Beyaz gürültü, anne karnındaki sesleri taklit eden iki seçenek biri kalp sesi, diğeri de kanın damarlarda akma sesi gibi seçenekler de mevcut. bunu da 15, 30 ve 45 dakika sürelere ayarlayabiliyorsunuz. Bunun dışında nefes alıp verme seçeneği var karnı inip kalkıyor ha bir de nefes alıp verme sesi var aşırı tatlı. Bir de ışık fonksiyonu var. Karnından ufak bir ışık da veriyor istendiğinde. Ben çok beğendim.
İlk çocuğumda uyku konusundan çok çektim (4 yaşına kadar) Umarım bunda öyle olmaz. Karar verirken sizde bence tipine değil fonksiyonlarına bakın derim

MaşAllah

Sizinkiler daha temkinli diye tam detay vermiyorlar
Ararlar iyice inceliyordur

3 lü tetanoz oldunmu karma olan difteri tetanoz boğmaca olan

Kuzu trendyolda

Sende linkle bizi o zaman
At bakalım 3. Oyuncak olacak

İkilemde kaldım yani birde farklı bir göğüs kalkanı var daha uygun fiyatlı onun yorumlarını okuyup yazaeim hangisini aldığımı
Birde göğsün büyüklüğüne göremi seçiliyor o kapak ben hala işlevini çözümleyemedim şimdi bebek emzirmeden öncemi takıyoruz yatarken felan kalıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…