Kaskati derken bacağınamı kramp giriyorum benim sağ popo bıçak saplamasi gibi agri var daha yeni alıştım seke seke yürüyorumKizlar selam benimde bebek bir anda kaskatı kesiliyor yürüyemiyorum resmen neden oluyor o bu? İlk bebegim o yüzden bilgim yok bu konularda. 20+4 deyim suan.
Evet göğsün boyutuna göre canım bir iki boyu var.Birde göğsün büyüklüğüne göremi seçiliyor o kapak ben hala işlevini çözümleyemedim şimdi bebek emzirmeden öncemi takıyoruz yatarken felan kalıyormu
Ben son 2 ayda alacağım hayırlısıylaBir arkadaş paylaşmıştı görselini ama atayım linkini. Şuanda pahalı bence favoriye atıp sessizce bekleyin :)
Umarım hepimize şifa olur .Evet göğsün boyutuna göre canım bir iki boyu var.
Ben hiç gümüş kapak almadım canım konu göğüs kalkanı sandım . Plastik olanlar daha uygun oluyor ve benim hayatımı kurtardı.Umarım hepimize şifa olur .
Bir gümüş kapagimiz eksiktiyara bere içinde kalmaktansa alacağım fakat gebe yastığı gibi elimde kalır diye korkuyorum
virginiastat
Onada bakim kuzum yedek olarak alalım sen deneyimlisin belki bize iyi gelmez ciltler farklı ya benimki hassas alerjik biraz
Biraz evvel 309 TL ye su samurunu aldım bir de şu konuşan kopekcigin kız kardeşini aldım 286 kusure amazondan.oteki ay alacaktm ama bugün hazır konusmusken aradan çıksın istedimBen son 2 ayda alacağım hayırlısıyla
o zamana alan çıkar eksik varmi diye sorana linki atarım
Oluyor bende. Yataktan kalkınca. Uzun süre oturunca. İş yapıncakızlar sırt ve bel ağrınız var mı sizin. Ben nasıl yatacağımı şaşırdım sızlıyor sürekli
Aman bankada bekleyeceğine dedim gideyim de fiyat dusmusken alayim.Gümüş kapak listemde var kuzum acil durumda alicam onun öncesinde biraz daha araştırmam lazım maddi anlamda yükü ve çok kullanılmayacak olmasından ötürü alternatif oluşturmaya çalışıyorum
Ahahah al valla oyuncak bozulmaz bahane üretme
Tamam canım
Plesantanin tamamen kapatmasina previa deniyormuş sanirim oyle not düştü sadece tekrar kontrole gidince daha cok belli olur detay verebilir sanirim dr 23 24.haftada yukarıçıkması beklenirmis çünküMeraba benimde ilk cocugum asagodaydi 38+4 de alındı. Çok şükür bı sıkıntı yaşamadım.simdo bu hamileligimdede aşağıda. Rahim ağzını kapatiyormu sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?