2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar selam benimde bebek bir anda kaskatı kesiliyor yürüyemiyorum resmen neden oluyor o bu? İlk bebegim o yüzden bilgim yok bu konularda. 20+4 deyim suan.
Kaskati derken bacağınamı kramp giriyorum benim sağ popo bıçak saplamasi gibi agri var daha yeni alıştım seke seke yürüyorum

Bu arada alışverişte lcw uygulamasını keşfettim sürekli indirim kuponu falan oluyor. 300 tl'ye 100 tl gibi. Cidden uyguna geliyor o zaman. Bir de hepsiburadada mesela defacto, ebebek gibi markaların indirimleri oluyor. Ufak ufak alabilirsiniz indirim yakaladıkça.

Umarım hepimize şifa olur .
Bir gümüş kapagimiz eksikti yara bere içinde kalmaktansa alacağım fakat gebe yastığı gibi elimde kalır diye korkuyorum
Ben hiç gümüş kapak almadım canım konu göğüs kalkanı sandım . Plastik olanlar daha uygun oluyor ve benim hayatımı kurtardı.

virginiastat
Onada bakim kuzum yedek olarak alalım sen deneyimlisin belki bize iyi gelmez ciltler farklı ya benimki hassas alerjik biraz

Kuzum örnek olarak atıyorum bilgi vermek amaçlı. Aslında ikisinin işlevi farklı. Kalkanı yara olma durumunda emzirme sırasında kullanıyorsun oradan ucundan süt akıyor. Ve göğüs böylece dinlenmiş oluyor bir süre. Yara geçince de normal emzirmeye devam ediyorsun.

Melek_kizim
MaşAllah

Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Üzülme cidden kötü birsey olsa doktor direk söyler hem 1 hafta ileri yada geri olması çok normalmis benimde biri 3 gün önde diyordu biri geri diyor sağlıklı olsunlardagerisi mühim değil

Ben son 2 ayda alacağım hayırlısıyla
o zamana alan çıkar eksik varmi diye sorana linki atarım
Biraz evvel 309 TL ye su samurunu aldım bir de şu konuşan kopekcigin kız kardeşini aldım 286 kusure amazondan.oteki ay alacaktm ama bugün hazır konusmusken aradan çıksın istedim

S Sntr
Ben daha birini almadım yavaş sakin ol
Gümüş kapak bak birde emzirirken olanida varmış
Bununda işlevi güzel duruyor

kızlar sırt ve bel ağrınız var mı sizin. Ben nasıl yatacağımı şaşırdım sızlıyor sürekli
Oluyor bende. Yataktan kalkınca. Uzun süre oturunca. İş yapınca Bugün bir yakinimiza misafirliğe gittik. Biraz hareketsiz kalınca belim kopacak gibi oldu. Dolaşıp durdum evin içinde. Erken değil mi diyorlar. Valla bilmiyorum ama ağrıyor dedim. Normal mi bilmiyorum canım. Oğlumda hiç böyle şeyler olmadı.

S Sntr
Ben daha birini almadım yavaş sakin ol
Gümüş kapak bak birde emzirirken olanida varmış
Bununda işlevi güzel duruyor
Aman bankada bekleyeceğine dedim gideyim de fiyat dusmusken alayim.Gümüş kapak listemde var kuzum acil durumda alicam onun öncesinde biraz daha araştırmam lazım maddi anlamda yükü ve çok kullanılmayacak olmasından ötürü alternatif oluşturmaya çalışıyorum ailenin ölücüsü oldum

S Sntr
Bende önce kendime alıyorum
Oyuncak alimde bari alınganlık yapmasin bencil annem var demesin eş kişisi tartışınca demesin oğlum senin anan hep kendine aldı diye
Ahahah al valla oyuncak bozulmaz bahane üretme Bir de çok maliyetli su eğitici kitaplar vs çıldırıyorum gerçekten hangi birini alsam diye düşünürken.Cocugun odası doldu gelmeden oyuncakla Her aya bölünce göze çok batmıyor insanın aldiklari son iki ay hepsini almam gerekirse böbrek satmak zorunda kalabilirim

Meraba benimde ilk cocugum asagodaydi 38+4 de alındı. Çok şükür bı sıkıntı yaşamadım.simdo bu hamileligimdede aşağıda. Rahim ağzını kapatiyormu sizinki
Plesantanin tamamen kapatmasina previa deniyormuş sanirim oyle not düştü sadece tekrar kontrole gidince daha cok belli olur detay verebilir sanirim dr 23 24.haftada yukarıçıkması beklenirmis çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…