Beni 21.22arasi gördü 24te çağırdı bakalim haftasına gore asagida yukarı çıkma ihtimali varmış ama biraz umutsuz gibiydi dr nedense. Ilk gebelikte daha yukardaydi hiç bahsetmemişti bile. Umarim ikimiz içinde problem olmazBen de 19.haftada aşağıda olarak görüldü rahim ağzını kapatmiyormus fakat yakın dedi doktor erken doğumdan bahsetmedi belki yukarı çıkabilir dedi fakat takip edicez dedi şimdilik ..bakalım önümüzdeki salı günü kontrolüm var 22 hafta olucam tam o gün bakalım ne diyecek
Canım ne alacağımı nedense kafamda oturtamadım bi türlü, listem var aslında ama bi türlü başına oturamadım. Kafam çok dolu belki ondandır. Bayram geçti nasılsa şimdi başlasam iyi olur.Amazondan bak kuzu fiyatına bu ara orası uygun yine de karşılaştır siteleri hangisi uygunsa kap ordan
Bende de var. Bide sol daha iyi dediler diye sol ağırlıklı yatıyorum, sırt üstü rahat edemiyorum sağa dönsem de nadiren. bide ayaklarımı nereye koyacağımı da bilemiyorum. Magnezyumu bikaç gündür aksattım şimdi tekrar başladım. Geceleri sürekli uyanıyorum yetmiyor evin içinde geziyorumkızlar sırt ve bel ağrınız var mı sizin. Ben nasıl yatacağımı şaşırdım sızlıyor sürekli
Yok değiştirme, meraklanma son adet tarihin odur ama geç döllenme olmuştur. Hepimiz robot değiliz illa ki 15. Gün yumurtlama olacak diye bir kural yok. Bazısı erken bazısj geç oluyor. 2 haftaya kadar normalmiş. Zaten o süreler değişiyor. Bizde de bazen 1 hafta geç oluyor bazen 1 gün geç oluyor. Doktorun sana riskli bişey olursa aöyler, doktoruna güvenmiyorsan bi doktora daha git. Muz iyi geliyor demişlerdi galiba bi araştır derim.Hanımlar iyi akşamlar bugün detaylıya girdim bi sorun yok cok şükür 415 gr olmuş ama adet tarihine göre 22+4 olması gerekirken ultrasona göre 21+1 çıktı doktor bi sorun yok Gelişimi gayet iyi diyo ama Neden geriden geliyo kafama takildi biraz bundan sonra ben adet tarihimi değiştiricemmi onu da söylemediler bu durumu Yaşayan var mi ?
Tam aradığım şey bende bakayım, beyaz gürültü olanını istiyordum alırsam öyle olsun diye düşünüyordum ama nefes alıp vermesi de artısı olmuş çok tatlıSelamlar herkese, uyku arkadaşı konusu geçmiş. Ben Fisher Price'ın Koalasından aldım çoktan. (hepsiburadada 269'a görünce resmen saldırmıştım) Sadece müzik çalmıyor. Beyaz gürültü, anne karnındaki sesleri taklit eden iki seçenek biri kalp sesi, diğeri de kanın damarlarda akma sesi gibi seçenekler de mevcut. bunu da 15, 30 ve 45 dakika sürelere ayarlayabiliyorsunuz. Bunun dışında nefes alıp verme seçeneği var karnı inip kalkıyor ha bir de nefes alıp verme sesi var aşırı tatlı. Bir de ışık fonksiyonu var. Karnından ufak bir ışık da veriyor istendiğinde. Ben çok beğendim.
İlk çocuğumda uyku konusundan çok çektim (4 yaşına kadar) Umarım bunda öyle olmaz. Karar verirken sizde bence tipine değil fonksiyonlarına bakın derim
Kuzu trendyolda
Ayyy ben daha bebişime oyuncak almadım galiba yaaa kötü anne oluyorum galibaSende linkle bizi o zaman
At bakalım 3. Oyuncak olacak
Aç gitme ama çok tok da olma. Bide hafif sıkışık gel demişlerdi bana. Gelmeden de tatlı ye demişlerdi. Şekerin yoksa at ağzına bişeylerTamam canım
Evet canım kesinlikle sıfır. Yaptığın mantıklı, alınacakları yazıp topluca alıp çıkmak lazım
Bebek bence daha o bolgeyi agritmaya yetecek kadar buyuk ve kuvvetli dwgil annesi:) Ama bazi hormonlar simdiden doguma hazirliyormus vucudu ozellikle de progesteron.O çatı denilen agrilarq sebep olabilir.Benim de hafta basindan bu yana dun ve bugun haric bahsettiginz o pubis bolgesinde agrim oldu hatta hafif makat bolgesine de agri yansidi gecti.Soru bana değildi ama bende fikrimi söyleyeyim. Doğumdan sonra bişeyler alma peşinde koşmak istemediğim için aldım çok tavsiye ediyorlar. Göğüs kalkanı da alacağım.
Hangi siteden canım bakıyorsunuz ? Bende ayıcıklı beyaz gürültülü olandan alacağım ama su samuru da çok tatlı
Genitalde değil ama bikini bölgesinin orada üçgen var ya o kemiklerde ağrı oluyor bende de
Canim bende mide bulantilari biteli 1 ayi gecti ama hala yemek yedikten sonra bazen bi sure hafif oluyor.Ama midemde sertlesme ve cabuk tikanma cabuk sisme olayi uzun suredir var.Hanımlar bugün tam 24 hafta oldum ve karnım ayağa kalktığımda dimdik ve sert migdem yukarı çıktı sanki.migde bulantılarım başladı tekrar bugün garip bı gün oldu .
Aynen öyle cok şükür teşekkür ederimMelek_kizim
MaşAllah
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Üzülme cidden kötü birsey olsa doktor direk söyler hem 1 hafta ileri yada geri olması çok normalmis benimde biri 3 gün önde diyordu biri geri diyor sağlıklı olsunlardagerisi mühim değil
Benimkinde de previa şüphesi diye yazılıyor fakat doktor söylüyor benimki rahim ağzını kapatmıyor sadece uzaniyor. 28.haftaya kadar yukarı çıkabiliyor ins çıkar. İlişki yasak comelerek iş yapmk yasak kendini hiç zorlamicaksin yani.Plesantanin tamamen kapatmasina previa deniyormuş sanirim oyle not düştü sadece tekrar kontrole gidince daha cok belli olur detay verebilir sanirim dr 23 24.haftada yukarıçıkması beklenirmis çünkü
Benimde aynı rahme uzanıyor fakat kapatmıyor. Bunda sıkıntı kanama olmucak olursa durmaz diyo doktor doğuma gidilir direk diyolar. Benim ilk cocugumda vardı bundada var malesef. Şükür kapatmiyor fakat uzanıyor yinede risk var.Ben de 19.haftada aşağıda olarak görüldü rahim ağzını kapatmiyormus fakat yakın dedi doktor erken doğumdan bahsetmedi belki yukarı çıkabilir dedi fakat takip edicez dedi şimdilik ..bakalım önümüzdeki salı günü kontrolüm var 22 hafta olucam tam o gün bakalım ne diyecek
Oooo boş durulmamis
Olabilir canım mantıklıBebek bence daha o bolgeyi agritmaya yetecek kadar buyuk ve kuvvetli dwgil annesi:) Ama bazi hormonlar simdiden doguma hazirliyormus vucudu ozellikle de progesteron.O çatı denilen agrilarq sebep olabilir.Benim de hafta basindan bu yana dun ve bugun haric bahsettiginz o pubis bolgesinde agrim oldu hatta hafif makat bolgesine de agri yansidi gecti.
Sarı ya da pembeden birini aldıysan doğru almışsın canim.Sari olan daha doğal pembe olan gül suyu vs var içinde biraz daha yumuşatılmış sadece ama çok güzel nemlendiriyor ve nemli bırakıyor.ikiside olur yani.Kızlar bio oil yağ aldım ama galiba yanlış almışım, çatlak görünümünde azalma diyortüh ya yine krem bakacağım badem yağı kullanıyordum şimdiye kadar ama artık yeterli gelmez herhalde di mi ? Zaten düzensiz de kullanıyorum çok tembelim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?